[PŁACI] AyuWage.com - bardzo ciekawy bux HIT !!!!!! HIT !!!!!!! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Buxy oraz Surfbary (/Forum-Buxy-oraz-Surfbary-84) +---- Dział: Buxy (/Forum-Buxy-313) +---- Wątek: [PŁACI] AyuWage.com - bardzo ciekawy bux HIT !!!!!! HIT !!!!!!! (/Temat-PLACI-AyuWage-com-bardzo-ciekawy-bux-HIT-HIT-67707) |
[PŁACI] AyuWage.com - bardzo ciekawy bux HIT !!!!!! HIT !!!!!!! - veron86 - 11-04-2013 20:25 Witam Nie tak dawno natknąłem się na super buxa, bo chyba tak można go nazwać - bardzo zaciekawił mnie więc spróbowałem w nim poklikać - efekt? w ciągu 30dni sam uzbierałem bez ani jednego poleconego 5$, na chwilę obecną mam 4,80$ i góra 5-7dni znów wypłacę ponad 5$. W 1 dzień można wyklikać nawet 0,30$ (bez ani jednego poleconego) ja codziennie klikam około 0,20, najmniej jak udało mi się to 0,12$, najwięcej 0,35$. Co najważniejsze bux istnieje od 2010$ i wypłaca. Jak można zarobić: - reklamy - oglądasz 10sek i zamykasz 1. reklamy typu: View Sites, które dzielą się na 2 rodzaje reklam: po 0,003$ pojawiają się maksymalnie po 6 i mogą się kilkakrotnie oraz reklamy po 0,001$ - tych to i z 50 dziennie się pojawia, normalnie cały czas się pojawiają 2. reklamy typu Regular Sites, które dzielą się na 2 rodzaje reklam: po 0,005 $ pojawią się najczęściej 3 reklamy i mogą pojawić się tak nawet 3-4 razy w ciągu dnia oraz reklamy po 0,015$ - tak dobrze widzicie 0,015$ (za 10sek reklamy) - te reklamy pojawić mogę się nawet 8-10 razy dziennie, mi często udaje się trafić 3 po 0,015, za parę minut kolejny raz 3 po 0,015 i czasem trzeci raz pojawi się 1 góra 2 - w odstępie 5min po poprzednich 3. reklamy typu Search sites, które są płatne po 0,025 $ !!!!!!!!!!!!! za 10sek reklamy - co jest normalnych hitem, mi w 1dzień udało się wyklikać ich 8 !!!!, a tak średnie to 1-2 dziennie trafiam, w skrócie jak zarobić w tej zakładce: wchodzę w tą zakładkę (Search sites,) - mam otworzyć w nowym oknie wyszukiwarkę google.com, bing.com, yahoo.com następnie kopiuje hasło jakie mam znaleźć i wyszukuje w wyszukiwarce identycznej strony jaką mi pokazuje program - normalnie banalne proste - masz po prostu znaleźć taką samą stronę, na ogół są one już na 1 stronie wyszukiwania, jak nie możesz znaleźć dodajesz więcej opisu i na pewno znajdzie, otwierasz tą stronę, trzymasz 10sek i zamykasz, w oknie klikasz że wykonałeś zadanie i masz 0,025$ 4. reklamy typu Special Sites - zakładka w której pojawiąją się zadania typu: zapis do programu, kliknięcie w baner i podanie adresu strony itp - wszystkie płatne po 0,05$ (pojawiają się bardzo często), np wczoraj było naraz z 7 takich reklam, więc można było zarobić 0,35$ z samej tej jednej zakładki 5. reklamy typu Task - to chyba wszyscy wiedzą - zadania do wykonania (obecnie chyba każdy bux to posiada) 6. zakładka Survey Sites - ankiety do zapisu (często można trafić, choć ja nie próbowałem za często, zapisałem się z 2razy i zarobiłem za każdą po 0,07$, są ankiety nawet po 1.0$ !!!! ale wg mnie to chyba na płatne smsy 7. zakładka Live sites - włączamy reklamy i nalicza nam kasę, mamy 2 opcje: gorzej płatna to włączamy reklamy, zostawiamy kompa na 1h i zarabiamy hm chyba 0,025$ za 1 godzinkę, reklamy same się odświeżają, 2 opcja lepiej płatna ale trzeba co 10sek potwierdzać przyciskiem, więc trzeba siedzieć na miejscu i klikać i uważać, bo można dostać ostrzeżenie Chyba tyle sposobów zarobku i kilka cennych uwag: 1. reklamy działają na zasadzie paczek, klikasz wszystkie i po 5min pojawiają się kolejne, godziny pojawiania są rożne, czasem reklam może nic być cały dzień, a czasem mogą być rano, popołudniu i wieczorem 2. można kupić za 2,5$ opcje Update Delay Bypass to remove this limit, która jest na 30dni i usuwa limit czekania 3. klikając reklamy lepiej oglądać je dłużej niż 10sek, dla bezpieczeństwa (można otworzyć okno i oglądać je w tle) 4. za zbyt szybkie zamykanie reklam są ostrzeżenia - 3 ostrzeżenia i ban konta, ale jeśli klikamy dobrze i raz na jakieś czas się pomylimy nie dzieje się nic złego, następnego dnia ostrzeżenia się zerują 5. w najtańszych reklamach za 0,001$ czasem pojawiają się reklamy typu: nie klikaj (w j. ang.), bo jak klikniesz to dostajesz ostrzeżenia (mi się tak jeszcze nie zdążyło, ale widziałem na 1 forum) - po prostu wystarczy przeczytać opis reklamy 6. zarabiamy w pkt, 10000 = 5$ 7. wypłaty w ciągu 24-72h 8. możliwość wypłat na PP (prowizja 2,5%) , payza (prowizja 3,5%), LR (prowizja 0%) ogólnie program jest strasznie rozbudowany w sensie to co napisałem to 1/20 tego co chciałbym wyjaśnić - jak będzie dużo chętnych to zrobię screeny i wszystko opisze. Ogólnie program jest extra !!!!! Tutaj umieszczę dowód 1 wypłaty: a tutaj dowód obecnego stanu konta: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Czysty link: http://www.ayuwage.com/ Link polecający: http://www.ayuwage.com/?reg=94547 W skrócie opis programu: 1. Strona główna 2. Zakładka View Sites 3. Zakładka Regular Sites 4. Zakładka Special Sites 5. Zakładka Search Sites 6. Zakładka Tasks Sites 7. Zakładka Survey Sites 8. Zakładka Live Sites Zapraszam do zapisu: Czysty link: http://www.ayuwage.com/ Link polecający: http://www.ayuwage.com/?reg=94547 RE: [PŁACI] AyuWage.com - bardzo ciekawy bux HIT !!!!!! HIT !!!!!!! - veron86 - 12-04-2013 20:42 zapraszam kolejny osoby, hmm wlasnie pojawily sie reklamy 3x0,015 plus 3x0,005, mysle ze program lepszy niz pro czy neo jesli chodzi o konta standard RE: [PŁACI] AyuWage.com - bardzo ciekawy bux HIT !!!!!! HIT !!!!!!! - Deotho - 12-04-2013 20:45 Sprawdzę co i jak. RE: [PŁACI] AyuWage.com - bardzo ciekawy bux HIT !!!!!! HIT !!!!!!! - veron86 - 12-04-2013 21:13 Dowód, że nie kłamie i warto się zapisać !!!! Zapraszam do zapisu: RE: [PŁACI] AyuWage.com - bardzo ciekawy bux HIT !!!!!! HIT !!!!!!! - veron86 - 12-04-2013 21:19 widze ze 3 zapisanym osobom idzie calkiem niezle, chyba tez kolo 0,15-0,25$ wyciagaja dziennie RE: [PŁACI] AyuWage.com - bardzo ciekawy bux HIT !!!!!! HIT !!!!!!! - kalutor - 12-04-2013 21:48 Dałem autorowi wątku reputa za "pracowitość". Jestem związany z tym buxem od czasów, kiedy nie miał jeszcze tylu opcji zarabiania... RE: [PŁACI] AyuWage.com - bardzo ciekawy bux HIT !!!!!! HIT !!!!!!! - veron86 - 12-04-2013 21:55 dzieki RE: [PŁACI] AyuWage.com - bardzo ciekawy bux HIT !!!!!! HIT !!!!!!! - veron86 - 13-04-2013 15:44 dzis zarobione juz 0,17$ a reklam jeszcze po 0,015$ nie bylo, za 2 zapisy dostalem 2x0,05$ oraz za wyszukanie 2 stron 2x0,025$ i jakies drobne reklamy po 0,003$. dowód: RE: [PŁACI] AyuWage.com - bardzo ciekawy bux HIT !!!!!! HIT !!!!!!! - veron86 - 14-04-2013 20:59 zlecilem wlasnie wyplate: 5,25$, jak tylko dojdzie umieszcze dowod RE: [PŁACI] AyuWage.com - bardzo ciekawy bux HIT !!!!!! HIT !!!!!!! - patis1997 - 15-04-2013 18:14 Radzę zmienić IP na amerykańskie większe zarobki |