Na co wydasz/wydałeś pieniądze zarobione na highcash.org ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: HighCash (/Forum-HighCash-337) +---- Wątek: Na co wydasz/wydałeś pieniądze zarobione na highcash.org ? (/Temat-Na-co-wydasz-wydales-pieniadze-zarobione-na-highcash-org-66860) |
Na co wydasz/wydałeś pieniądze zarobione na highcash.org ? - Fiku - 25-03-2013 20:33 W tym temacie piszcie na co zbieracie lub co już zdążyliście kupić za pieniążki z HC RE: Na co wydasz/wydałeś pieniądze zarobione na highcash.org ? - octawius - 25-03-2013 21:19 Tak więc ja zacznę Kupiłem sobie za pierwszą wypłatę modem z anteną http://scr.hu/screenshooter/6515262/quugcwt Na ten miesiąc szykuje się wypłata w okolicach 500 zł minus 120 zł wypłacone w połowie marca z HC na buty A zbieram na różne rzeczy teraz w planach są: - Dokupić trochę sprzętu wędkarskiego - Oddać długi - Auto ale dopiero jak powyższe dwa myślniki spełnię xD A co do drugiego to trochę jeszcze poczekam ^^ Odp: Na co wydasz/wydałeś pieniądze zarobione na highcash.org ? - miniek9090 - 25-03-2013 21:23 hehe . podlaczylem karte bankowa do google play pobralem gre za 40 zl i sciagnelo mi 60 ... nie wiem co zle zrobilem ale ok . zostalo mi 100 zl .. zaplacilem prowizje na allegro i zostalo mi 80 zl . potem kupilem bluze i zostalo mi 26 zl na prawdopodobnie shella . zalezy czy bede mial czas spamic . mobile phone-brak polskich znakow RE: Na co wydasz/wydałeś pieniądze zarobione na highcash.org ? - HighCash.org - 30-03-2013 02:24 Fiku - Dzięki za wstawkę tematu :-) octawius, miniek9090 - Gratulujemy :-) RE: Na co wydasz/wydałeś pieniądze zarobione na highcash.org ? - Fiku - 31-03-2013 16:42 No to ten, ja uparcie postaram się uzbierać na laptopa, bo mój staruszek już raczej długo nie pociągnie Jak dobrze pójdzie to pod koniec sierpnia pewnie będzie RE: Na co wydasz/wydałeś pieniądze zarobione na highcash.org ? - JamePERS - 31-03-2013 20:50 No to tak na razie wydałem tylko na kilak gierek do ps3 . Reszta puki co leżakuje na koncie:] A zbieram na: - ciuchy - Nowy smartfon - egzamin na prawko - na 18 którą kończę w lipcu - A potem na jakieś pierwsze autko Czyli są to pany na najbliższe kilka miesięcy ..:} RE: Na co wydasz/wydałeś pieniądze zarobione na highcash.org ? - octawius - 31-03-2013 21:03 JamePERS miejmy nadzieję że się uda :> Fajne plany RE: Na co wydasz/wydałeś pieniądze zarobione na highcash.org ? - afghan - 01-04-2013 10:29 Hmm... - Jakiś telefonik to na pewno - Prawo jazdy - Odzież - Monitor lub telewizor 42 - Remont Pokoju - Jakiś miły odpoczynek Morze lub Holandia Trochę tego dużo ale myślę że z HC zrealizuje swoje plany powoli startuje RE: Na co wydasz/wydałeś pieniądze zarobione na highcash.org ? - Locki - 07-04-2013 20:10 Ehmm a ja chciałbym zarobić kasiorke na: - jak się uda coś więcej zarobić to wesele (22.06.2013) czujcie się zaproszeni ;d;d - Autko ( cholernie mi sie podoba skoda SuperB rocznik 2004) - Jakieś TV - Ciuchy - Oraz inwestycja w PPA RE: Na co wydasz/wydałeś pieniądze zarobione na highcash.org ? - octawius - 07-04-2013 20:35 Locki a gdzie mieszkasz to wpadnę na to wesele |