[Rozwiązane]Filmy problem ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Filmy problem ? (/Temat-Rozwiazane-Filmy-problem-6624) Strony: 1 2 |
[Rozwiązane]Filmy problem ? - Davidii - 05-05-2010 14:50 mam pytanie bo jak wlanczam film dailes ten taki krutki to pierw laduje mi sie z 1minute a pozniej normlanie idzie (ogladam) czy mozna to jakas przyspieszyc by wlaczyc ten filmi odrazu ogladac a nie czekac ??[/align] RE: Filmy problem ? - SupeRLokeR - 05-05-2010 14:59 Cytat:mam pytanie bo jak wlanczam film dailes ten taki krutki to pierw laduje mi sie z 1minute a pozniej normlanie idzie (ogladam)Niestety to zalezy od szybkości twojego internetu. Lecz można sam film programem eSpeed[Jak dobrze pamiętam] jest gdzieś na forum poszukaj RE: Filmy problem ? - Miu - 05-05-2010 15:05 tak,to tak jakby buforowanie na YouTube,tylko że przed wyświetleniem się filmu ;] RE: Filmy problem ? - Tidus - 05-05-2010 15:12 1.W poradnikach jest doszyprzanie 2.Bywa ^^ RE: Filmy problem ? - szulakaluble - 05-05-2010 15:33 (05-05-2010 15:12)Tidus napisał(a): 1.W poradnikach jest doszyprzanie wtf? co to jest doszyprzanie ? chyba przyspieszanie RE: Filmy problem ? - Davidii - 05-05-2010 15:48 ja mam program myspeed co przyspiepsza 2x,3x ale chodzi mi oto ze dam na inna karte i mam czarny ekran a po 1minucie leci mi film... RE: Filmy problem ? - Tidus - 05-05-2010 15:51 usun ciasteczka i zmien przegladarke najlepiej na google chrome , firefox lub opere RE: Filmy problem ? - Davidii - 05-05-2010 15:53 omg wlasnie mam firefox 3 ... wlasnie mam mozille 3 ale chodzi mi oto ze jak wlanczam film to jest czarny ekran przez dluzy czas i pozniej mi sie pokazuje film i czy mozna to jakos przyspieszyc by odrazu ogladac film a nie czekac az czarny ekran zniknie.... RE: Filmy problem ? - szulakaluble - 05-05-2010 16:58 Tez tak mam i nic z tym nie zrobisz. Po prostu potrzebny jest czas na załadowanie filmu. I nie słuchaj rad o usuwaniu ciastek i zmianie przeglądarek bo to ci nic nie da. Nie pomoże ci tez żaden magiczny program. A osoby które się tu wypowiadały chyba maja problem z czytaniem ze zrozumieniem. Davidii jasno i wyraźnie napisał ze jego problem polega na tym ze jak wybiera film to zanim się on włączy pojawia się czarny ekran i dopiero po paru sekundach rusza film. RE: Filmy problem ? - Davidii - 05-05-2010 17:58 wow a jednak ktos tu mysli a zmiana neta z 1.3 np na 6mb to cos polepszy ? |