AstroCash.org - Powiadomienia SMS! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: AstroCash (/Forum-AstroCash-338) +---- Wątek: AstroCash.org - Powiadomienia SMS! (/Temat-AstroCash-org-Powiadomienia-SMS-65476) |
AstroCash.org - Powiadomienia SMS! - AstroCash.org - 24-02-2013 15:12 Wprowadziliśmy pewien mały dodatek, który pozwoli cieszyć się wysokimi pobraniami jak będziecie w pracy, w szkole, na zakupach, u znajomych.
Wszędzie tam gdzie braknie wam dostępu do internetu. Informator AstroCash! - Poinformuję Cię o pobraniu >=4$, wysyłając do Ciebie SMS-a! - Wszystko jest dosłownie za darmo! - System wysyła informacje o pobraniu w kilka sekund od momentu pojawienia się takiego pobrania w bazie AstroCash.org, - Treść wiadomości będzie następująca: "Informator AC: xx.xx dolara zostało dodane do twojego konta. Twój dzisiejszy zarobek wynosi: xx.xx." Warunkiem korzystania z Powiadomień AstroCash.org, jest zarobienie 50$ w serwisie od momentu rejestracji. Aby włączyć usługę "Powiadomienia SMS" wchodzimy w zakładkę "Profile", następnie klikamy button "Request (PL Only)". Wpisujemy swój numer telefonu i czekamy (góra kilka h) aż administrator potwierdzi nasz numer. Po potwierdzeniu, pozostaje już tylko czekać na wysokie pobrania! Pozdrawiamy! RE: AstroCash.org - Powiadomienia SMS! - Nicktim - 24-02-2013 15:23 Bardzo fajna propozycja dla osób nie siedzących cały dzień przed komputerem RE: AstroCash.org - Powiadomienia SMS! - Roxi5017 - 24-02-2013 20:37 Kilka razy otrzymałam już takiego smsa, miło się go czyta RE: AstroCash.org - Powiadomienia SMS! - surfer0700 - 25-02-2013 15:29 Dzisiaj aktywowano mi tą szaleńczą usługę! Już nie mogę się doczekać jak dostanę pierwszego sms'a z przemiłą informacją Pomysł bardzo fajny. RE: AstroCash.org - Powiadomienia SMS! - Kabajana - 25-02-2013 19:51 Siedzę na lekcji, przychodzi sms o pobraniu z Francji. I człowiek zapomina o nauce. TO jedyny minus, ale system jest naprawdę szybki. Polecam każdemu. Zawsze powoduje taki sms uśmiech na twarzy RE: AstroCash.org - Powiadomienia SMS! - surfer0700 - 25-02-2013 20:01 Na jakiej zasadzie to działa? Co pobranie sms czy tylko podsumowanie na koniec dnia? RE: AstroCash.org - Powiadomienia SMS! - yazir - 25-02-2013 20:02 Każde pobranie $4+ = sms RE: AstroCash.org - Powiadomienia SMS! - surfer0700 - 25-02-2013 20:03 Wielkie dzięki yazir, chciałem dać repka, ale niestety na dzisiaj limit już wyczerpałem. Toteż się dziwię, że pobrania wpadają a smsów nie ma RE: AstroCash.org - Powiadomienia SMS! - Skipi - 25-02-2013 20:05 (25-02-2013 19:51)Kabajana napisał(a): Siedzę na lekcji, przychodzi sms o pobraniu z Francji. I człowiek zapomina o nauce. TO jedyny minus, ale system jest naprawdę szybki. Polecam każdemu. Zawsze powoduje taki sms uśmiech na twarzy Jak bedzie Ci przychodzic co minute sms to już nie będzie taki sam RE: AstroCash.org - Powiadomienia SMS! - Roxi5017 - 25-02-2013 20:15 Nie wiem czy to jakiś błąd czy wykorzystałam jakiś limit Ale dzisiaj miałam 2 pobranka 4,5$ z Węgier i nie przyszedł ani jeden sms P.S 200$ w miesiącu tuż, tuż |