![]() |
|
Poradnik 4 Szybkie sposoby (Fajek nie będzie) - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (https://zarabiam.com/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik 4 Szybkie sposoby (Fajek nie będzie) (/Temat-4-Szybkie-sposoby-Fajek-nie-bedzie-65310) |
4 Szybkie sposoby (Fajek nie będzie) - Symbian - 21-02-2013 Witam Admin mnie nie lubi i nie da zarobić (chciałem umieścić poradnik w linku ppa) ![]() Jeżeli mogę,chciałbym wam przedstawić moje 4 sposoby na łatwy zarobek Oczywiście metody dotyczą zarabiania w serwisach PPA Sposób 1 i 2 nie był jeszcze przeze mnie testowany. Nie gwarantuję że te sposoby spodobają się wam. Nie gwarantuję że zarobicie na tym jakiekolwiek pieniądze (Ja zarobiłem )Oraz nie toleruję wulgaryzmów wobec mojej osoby (Jeżeli metody nie będą w waszym guście )Sposób 1. Jeżeli posiadasz dużego,atrakycjnego fanpage-a na facebooku dodaj post np "Spośród osób którzy polubiły ten fanpage,wybrałem 1 nowego administratora.. zostaje nim (Tutaj wrzucasz link do pliku zatytuowany np "Nowy administrator") Pobierz plik,jeżeli imie i nazwisko należy do ciebie,zgłoś się do mnie na PW aby mianować cię Adminem. Sposób 2.Widziałem na pewnym fanpage-u link dzięki któremu poprzez kliknięcie przenosiło nas do swojego profilu.. Oczywiście np jeżeli kliknęło w niego powiedzmy 200 osób,to przenosiło ich na swoje profile (takie oszukaństwo,mam nadzieję że wiecie o co mi chodzi )Jeżeli ktoś znalazł by ten link mógłby np.napisać na tablicy np "Znam Login i Hasło do profilu (I dodajemy link). Niestety,nie mogę sobie przypomnieć gdzie dokładnie widziałem ten link ;p Sposób 3.Budujemy stronkę lub bloga z kontami premium typu rapidshare konto premium 30 dni (Znajdziecie to wszystko na allegro.pl) Oczywiście wybieramy tylko te konta na które jest największy popyt...(Resztę chyba znacie,należy plik txt z loginem i hasłem umieścić tak aby mogli go pobrać ;D) Następnie promujemy bloga i cieszymy się dolarami.. Może okazać się to dość dochodowym sposobem,jeżeli te konta będą działać na serio!. Sposób 4.Wchodzimy na czat, podając się pod sklep z doładowaniami do telefonów,piszemy do osób będących na czacie np.. Hej,chcesz doładowanie (powiedzmy za 10zł)do telefonu? On-(tutaj osoba albo nas oleje albo zacznie wypytywać za ile) My-Odpisujemy aby podał nam swój numer telefonu (Aby wysłać doładowanie oczywiście ;D) On-Poda lub nie... My-Jeżeli poda,wypełniamy jakąś ankietę na ten numer,piszemy do osoby np "W celu potwierdzenia zamówienia podaj kod który dostałeś sms-em" On-Poda kod My-Pobieramy plik jego kosztem i opuszczamy czat .
RE: 4 Szybkie sposoby (Fajek nie będzie) - karusek - 21-02-2013 Ten ostatni najlepszy
RE: 4 Szybkie sposoby (Fajek nie będzie) - surfer0700 - 21-02-2013 Trzy pierwsze chyba każdy zna. Jako jedynego czwartego nie znałem i widzę w nim spory potencjał. Za ostatni sposób leci rep
RE: 4 Szybkie sposoby (Fajek nie będzie) - Lontek - 21-02-2013 Tylko, że zaraz zlecą się jakieś sępy i będą wykorzystywały tą metodę na potęgę ... RE: 4 Szybkie sposoby (Fajek nie będzie) - kruszq - 22-02-2013 Za ostatni sposób reput
RE: 4 Szybkie sposoby (Fajek nie będzie) - Filox - 22-02-2013 Ostatnio sposób ma nawet nazwę "Fraud" co nie zmienia faktu, że jest zajebisty xD RE: 4 Szybkie sposoby (Fajek nie będzie) - rozekrr - 22-02-2013 Na jakich czatach to robiłeś? Bo na wp banik leci
RE: 4 Szybkie sposoby (Fajek nie będzie) - laterpl - 22-02-2013 haha ten ostatni sposób to jest przekozacki
RE: 4 Szybkie sposoby (Fajek nie będzie) - dardzin - 22-02-2013 Ostatni mistrz
RE: 4 Szybkie sposoby (Fajek nie będzie) - rozekrr - 22-02-2013 Testuję go w inny sposób niż czat. Ale góra kilka dni i nie przyniesie zysków, gdyż wiele osób z forum zacznie go stosować i kaput, ludzie się domyślą
|