Poradnik 4 Szybkie sposoby (Fajek nie będzie) - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik 4 Szybkie sposoby (Fajek nie będzie) (/Temat-4-Szybkie-sposoby-Fajek-nie-bedzie-65310) |
4 Szybkie sposoby (Fajek nie będzie) - Symbian - 21-02-2013 21:45 Witam Admin mnie nie lubi i nie da zarobić (chciałem umieścić poradnik w linku ppa) Jeżeli mogę,chciałbym wam przedstawić moje 4 sposoby na łatwy zarobek Oczywiście metody dotyczą zarabiania w serwisach PPA Sposób 1 i 2 nie był jeszcze przeze mnie testowany. Nie gwarantuję że te sposoby spodobają się wam. Nie gwarantuję że zarobicie na tym jakiekolwiek pieniądze (Ja zarobiłem2 ) Oraz nie toleruję wulgaryzmów wobec mojej osoby (Jeżeli metody nie będą w waszym guście ) Sposób 1. Jeżeli posiadasz dużego,atrakycjnego fanpage-a na facebooku dodaj post np "Spośród osób którzy polubiły ten fanpage,wybrałem 1 nowego administratora.. zostaje nim (Tutaj wrzucasz link do pliku zatytuowany np "Nowy administrator") Pobierz plik,jeżeli imie i nazwisko należy do ciebie,zgłoś się do mnie na PW aby mianować cię Adminem. Sposób 2.Widziałem na pewnym fanpage-u link dzięki któremu poprzez kliknięcie przenosiło nas do swojego profilu.. Oczywiście np jeżeli kliknęło w niego powiedzmy 200 osób,to przenosiło ich na swoje profile (takie oszukaństwo,mam nadzieję że wiecie o co mi chodzi ) Jeżeli ktoś znalazł by ten link mógłby np.napisać na tablicy np "Znam Login i Hasło do profilu (I dodajemy link). Niestety,nie mogę sobie przypomnieć gdzie dokładnie widziałem ten link ;p Sposób 3.Budujemy stronkę lub bloga z kontami premium typu rapidshare konto premium 30 dni (Znajdziecie to wszystko na allegro.pl) Oczywiście wybieramy tylko te konta na które jest największy popyt...(Resztę chyba znacie,należy plik txt z loginem i hasłem umieścić tak aby mogli go pobrać ;D) Następnie promujemy bloga i cieszymy się dolarami.. Może okazać się to dość dochodowym sposobem,jeżeli te konta będą działać na serio!. Sposób 4.Wchodzimy na czat, podając się pod sklep z doładowaniami do telefonów,piszemy do osób będących na czacie np.. Hej,chcesz doładowanie (powiedzmy za 10zł)do telefonu? On-(tutaj osoba albo nas oleje albo zacznie wypytywać za ile) My-Odpisujemy aby podał nam swój numer telefonu (Aby wysłać doładowanie oczywiście ;D) On-Poda lub nie... My-Jeżeli poda,wypełniamy jakąś ankietę na ten numer,piszemy do osoby np "W celu potwierdzenia zamówienia podaj kod który dostałeś sms-em" On-Poda kod My-Pobieramy plik jego kosztem i opuszczamy czat . RE: 4 Szybkie sposoby (Fajek nie będzie) - karusek - 21-02-2013 22:34 Ten ostatni najlepszy RE: 4 Szybkie sposoby (Fajek nie będzie) - surfer0700 - 21-02-2013 22:35 Trzy pierwsze chyba każdy zna. Jako jedynego czwartego nie znałem i widzę w nim spory potencjał. Za ostatni sposób leci rep RE: 4 Szybkie sposoby (Fajek nie będzie) - Lontek - 21-02-2013 22:47 Tylko, że zaraz zlecą się jakieś sępy i będą wykorzystywały tą metodę na potęgę ... RE: 4 Szybkie sposoby (Fajek nie będzie) - kruszq - 21-02-2013 23:14 Za ostatni sposób reput 2 RE: 4 Szybkie sposoby (Fajek nie będzie) - Filox - 21-02-2013 23:19 Ostatnio sposób ma nawet nazwę "Fraud" co nie zmienia faktu, że jest zajebisty xD RE: 4 Szybkie sposoby (Fajek nie będzie) - rozekrr - 21-02-2013 23:29 Na jakich czatach to robiłeś? Bo na wp banik leci RE: 4 Szybkie sposoby (Fajek nie będzie) - laterpl - 21-02-2013 23:41 haha ten ostatni sposób to jest przekozacki RE: 4 Szybkie sposoby (Fajek nie będzie) - dardzin - 21-02-2013 23:42 Ostatni mistrz RE: 4 Szybkie sposoby (Fajek nie będzie) - rozekrr - 21-02-2013 23:43 Testuję go w inny sposób niż czat. Ale góra kilka dni i nie przyniesie zysków, gdyż wiele osób z forum zacznie go stosować i kaput, ludzie się domyślą |