Uwaga! Brak profesjonalizmu - oszustwo ze strony CF! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: CashFile (/Forum-CashFile-187) +---- Wątek: Uwaga! Brak profesjonalizmu - oszustwo ze strony CF! (/Temat-Uwaga-Brak-profesjonalizmu-oszustwo-ze-strony-CF-65174) |
Uwaga! Brak profesjonalizmu - oszustwo ze strony CF! - Davi - 19-02-2013 19:45 Witaj, Właśnie przed chwilą na Chatboxie miała miejsce rozmowa z pracownikiem obsługującym konto CF - dość długo nie wchodziłem na ten serwis, ale zerknąłem ostatnio i moim oczom ukazało się pobranie za 333$ tak za taką kwotę (pewnie jakaś pomyłka skryptu) ale bądź co bądź nie dało się tego wypłacić. Po napisaniu o tym pracownikowi zostałem wyśmiany oraz posądzony o podrobienie tego i na dosyć złego pobranie po prostu zostało usunięte : Ale jednak są te banerki reklamowe i na nich dalej widać zarobek 333$: Krótko mówiąc, zostałem opluty i poniżony - a serwis nie zaproponował żadnej rekompensaty, a na domiar złego oskarżył o podrobienie screena. Także z Góry nie polecam tego serwisu - kto wie może więcej było pobrań, a serwis oszukuje i zbiera wszystko sam dla siebie. RE: Uwaga! Brak profesjonalizmu - oszustwo ze strony CF! - minister1234 - 19-02-2013 19:49 haha Dostałbyś pewnie z 3$ max. rekompensaty i tyle a co do sprawy to śmieszna sprawa RE: Uwaga! Brak profesjonalizmu - oszustwo ze strony CF! - daniel42na - 19-02-2013 19:58 Lead którego nie było, traktowany tak samo jak fraud więc w czym masz problem RE: Uwaga! Brak profesjonalizmu - oszustwo ze strony CF! - lolekxp - 19-02-2013 20:01 firecash i cashfile widze coraz gorzej sie prowadza, tylko wszedzie o nich babole wychodza 2 (19-02-2013 19:58)daniel42na napisał(a): Lead którego nie było, traktowany tak samo jak fraud więc w czym masz problembynajmniej w traktowaniu usera przez serwis RE: Uwaga! Brak profesjonalizmu - oszustwo ze strony CF! - duzypawel - 19-02-2013 20:03 (19-02-2013 19:45)Davi napisał(a): Krótko mówiąc, zostałem opluty i poniżony może o czymś nam nie powiedziałeś ale samo to, że w serwisie wystąpił błąd nie sprawia, że zostałeś poniżony... RE: Uwaga! Brak profesjonalizmu - oszustwo ze strony CF! - daniel42na - 19-02-2013 20:03 jakim potraktowaniu? W każdym serwisie te niewłaściwe leady są cofane. RE: Uwaga! Brak profesjonalizmu - oszustwo ze strony CF! - lolekxp - 19-02-2013 20:06 (19-02-2013 20:03)daniel42na napisał(a): jakim potraktowaniu? Cytat:Po napisaniu o tym pracownikowi zostałem wyśmiany oraz posądzony o podrobienie tego RE: Uwaga! Brak profesjonalizmu - oszustwo ze strony CF! - Gittech - 19-02-2013 20:07 Błąd w skrypcie to nie taki wielki powód do rozpaczy... RE: Uwaga! Brak profesjonalizmu - oszustwo ze strony CF! - daniel42na - 19-02-2013 20:08 jak on uznaje chaos na sb kontaktem z pracownikiem gratuluje wyobraźni RE: Uwaga! Brak profesjonalizmu - oszustwo ze strony CF! - Davi - 19-02-2013 20:08 Stary, ale po co bym miał frauda czy lewo leada robić - błąd czy nie błąd pokazuje jak CF traktuje userów zamiatając czyli w tym przypadku kasując ten błąd. |