Doładuję Ci telefon z banku online za przekaz paypal - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Doładuję Ci telefon z banku online za przekaz paypal (/Temat-Doladuje-Ci-telefon-z-banku-online-za-przekaz-paypal-63566) |
Doładuję Ci telefon z banku online za przekaz paypal - Szakallt - 19-01-2013 21:54 1.Nazwa przedmiotu : Doładowanie do telefonu w zamian za kasę na paypal 2.Opis przedmiotu : oferta skierowana do ludzi młodych nie mających kont bankowych i możliwości wypłaty pieniędzy. Dostępne doładowania: Orange: -5zł (koszt 6zł na paypal) -10zł (koszt 11.50zł na paypal) Plus: od 5zł do 10 (koszt = kwota doładowania + 1zł na paypal) Play: od 1zł do 10zł (koszt analogicznie do Plusa) Instrukcja: 1. Decydujesz się; 2. Wysyłasz pieniądze na pp: [email protected]; 3. W temacie lub na gg podajesz swój pp oraz numer i sieć telefonu do doładowania 4. Enjoy 3.Zdjęcia : 4.Kontakt : pod tematem lub gg: 983767 5.Cena : w zależności od kwoty doładowania (patrz wyżej) 6.Sposób zapłaty za przedmiot : paypal edit: widzę temat ładnie się rozwinął podczas mojej nieobecności. Tak dla waszej informacji doładowanie telefonu to alternatywa. Równie dobrze mogę w zamian za przelew pp wykonać przelew bankowy na tych samych warunkach. edit 2: 1. bardzo dobra opcja dla kont pp nie zweryfikowanych 2. Czekam na dalsze wypowiedzi hejtów RE: Doładuję Ci telefon z banku online za przekaz paypal - kasparov - 19-01-2013 21:58 skorzystałem - polecam RE: Doładuję Ci telefon z banku online za przekaz paypal - zarabiamwnecie - 19-01-2013 22:02 przecież to się nie opłaca. Można doładować u kilku ludzi z forum taniej a nie drożej jak u ciebie jest. RE: Doładuję Ci telefon z banku online za przekaz paypal - Szakallt - 19-01-2013 22:16 (19-01-2013 22:02)zarabiamwnecie napisał(a): przecież to się nie opłaca. Można doładować u kilku ludzi z forum taniej a nie drożej jak u ciebie jest. możliwe mimo to mam prawo złożyć swoją propozycję i jak widać ludzie są zadowoleni RE: Doładuję Ci telefon z banku online za przekaz paypal - aero2 - 19-01-2013 22:27 Strasznie drogo. Zresztą jak ktoś posiada konto PayPal i zarabia, to ma powiązane konto bankowe, jak nie na siebie, to na rodziców, osoby pełnoletnie, chyba że ma fake to inna bajka. Kupując nawet najmniejsze doładowanie za 5 zł u ciebie, 2 zł dopłacam, za 4 zł już kupie legalnie takie. RE: Doładuję Ci telefon z banku online za przekaz paypal - kasparov - 19-01-2013 22:32 może i się nie opłaca ale w sytuacjach krytycznych takich jak miałem teraz skorzystałem - oczekiwanie na gotówkę z paypala to ok 3 dni roboczych więc trochę długo RE: Doładuję Ci telefon z banku online za przekaz paypal - Szakallt - 19-01-2013 23:36 (19-01-2013 22:27)aero2 napisał(a): Strasznie drogo. nie grzeszysz inteligencją jak to obliczyłeś, że za doładowanie za 5zł płacisz 2zł więcej? RE: Doładuję Ci telefon z banku online za przekaz paypal - aero2 - 19-01-2013 23:43 Mówię o cenie za jaką takie doładowanie kupuje, co nie zmienia faktu, że 1 zł byłbym na minusie kupując u ciebie. RE: Doładuję Ci telefon z banku online za przekaz paypal - Szakallt - 19-01-2013 23:59 (19-01-2013 23:43)aero2 napisał(a): Mówię o cenie za jaką takie doładowanie kupuje, co nie zmienia faktu, że 1 zł byłbym na minusie kupując u ciebie. jak dobrze pamiętam oferta była dla osób nie mających możliwości wypłacenia środków z paypal więc ten temat nie jest dla Ciebie. To co mam ludziom wysyłać doładowania za 4zł, marnować przy tym czas i czekać, aż środki znów wrócą na konto? tylko dlatego, że aero2 tak mówi? RE: Doładuję Ci telefon z banku online za przekaz paypal - marcel_kk - 20-01-2013 07:17 Ale żeś teraz pojechał! Trzeba popaść w mega otępienie aby przepłacać u Ciebie. Jest kilka osób na forum co oferuje ceny 10% nizsze od nominalnych, wystarczy poszukać. Ja osobiście korzystam z serwisu zdrapka.net i jestem zadowolony - 11% taniej |