RestockChecker - Program Do Sprawdzania Czy Jest Restock - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: RestockChecker - Program Do Sprawdzania Czy Jest Restock (/Temat-RestockChecker-Program-Do-Sprawdzania-Czy-Jest-Restock-6344) Strony: 1 2 |
RestockChecker - Program Do Sprawdzania Czy Jest Restock - CEO - 30-04-2010 20:27 Nazwa: RestockChecker Wersja: 1.0 Autor: CodeOpen.pl Licencja: Adware Platforma systemowa: Windows XP/Me/2000/2003/Vista/7 Funkcje programu: - Sprawdzanie w wybranych odstępach czasu kiedy na serwisie Lockerz zostanie otworzona strefa z nagrodami. - Interwał z niedokładnością do 10s w wybranych odstępach czasu: ~1min, ~2min, ~3min. Niedokładność została dodana celowo aby zapobiec otrzymania blokady konta/IP (Bana) od Lockerz. - Sprawdzenie Lockerz'a na życzenie poprzez kliknięcie 1 raz w ikonę widoczną w trayu. - W czasie gdy program dostanie informację o otworzeniu strefy z nagrodami poinformuje Cię o tym głosowo. Waga: 543KB Link do ściągnięcia: http://codeopen.pl/download/?url=&dlid=5 Pozdrawiam. RE: RestockChecker - Program Do Sprawdzania Czy Jest Restock - Maximus92 - 30-04-2010 20:43 pewnie kolejny fail RE: RestockChecker - Program Do Sprawdzania Czy Jest Restock - picio - 30-04-2010 20:46 Było to ;p RE: RestockChecker - Program Do Sprawdzania Czy Jest Restock - CEO - 30-04-2010 22:46 Jak mógł być już prezentowany ten program jak dziś była jego oficjalna publikacja może jakiś podobny oglądałeś ale na pewno nie ten Pozdrawiam. RE: RestockChecker - Program Do Sprawdzania Czy Jest Restock - Kicha - 01-05-2010 08:28 1 min jak na restock to duzo... Nie spelni swojej funkcji... wedlug mnie. RE: RestockChecker - Program Do Sprawdzania Czy Jest Restock - CEO - 01-05-2010 11:50 Ja go znalazłem 10 min przed restockiem pomyślałem odpalę a co mi tam I o dziwo ładnie poinformował dźwiękowo i w chmurce pojawił się komunikat. Zalogowałem się w momencie jak były różne nagrody dostępne z tego co wiem dostałem się 30s po odpaleniu restocka, czyli program skuteczny. Lecz nic nie zamówiłem bo nie było mnie stać już w poprzednim wyłapałem po prostu i dziś byłem za biedny na niektóre nagrody Fajnym udogodnieniem jest po 1 kliknięciu w ikonę sprawdzanie na żądanie a po podwójnym kliknięciu od razu przejście na ptzplace Pozdrawiam. RE: RestockChecker - Program Do Sprawdzania Czy Jest Restock - beatka81 - 26-05-2010 15:41 Ciekawy programik odpaliłam i czekam na restock RE: RestockChecker - Program Do Sprawdzania Czy Jest Restock - Xkoniak - 26-05-2010 16:19 Średni wydaję się z recenzji poczekam na komentarze innych osób na temat tego programu i wtedy może ściągnę. RE: RestockChecker - Program Do Sprawdzania Czy Jest Restock - NaoS - 26-05-2010 22:20 Nie zadziałał Od razu po restocku odinstalowałem to gówno RE: RestockChecker - Program Do Sprawdzania Czy Jest Restock - szaryjurek - 26-05-2010 22:39 Program nic nie wart. Zaczął dzwonić pół godziny po rozpoczęciu restocku. |