[Rozwiązane]Router blokuje dostęp to ptzplace ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Router blokuje dostęp to ptzplace ? (/Temat-Rozwiazane-Router-blokuje-dostep-to-ptzplace-6309) Strony: 1 2 |
[Rozwiązane]Router blokuje dostęp to ptzplace ? - mikolaj90 - 30-04-2010 15:45 Cześc wszystkim Czy to prawda, że router blokuje dostęp do ptzplace ? Jeżeli tak, to mam pecha, bo posiadam router Co zrobić, żeby nie blokował, jeżeli jednak blokuje ? Pozdro all RE: Router blokuje dostęp to ptzplace ? - Silek - 30-04-2010 15:48 1.Wyłączyć firewalla na routerze. 2.Podłączyć neta bezpośrednio do kompa omijając router 3.Napisać do supportu Lockerz W sumie powiem Ci, że jako tako router nie ma tutaj nic do rzeczy, ale możesz od biedy spróbować tego co Ci napisałem. RE: Router blokuje dostęp to ptzplace ? - mikolaj90 - 30-04-2010 15:50 Ok, jeszcze pomyślę, ale ja myślę, że on nie blokuje, bo dlaczego miałby blokować... Ale dzięki za info. RE: Router blokuje dostęp to ptzplace ? - Silek - 30-04-2010 15:56 Sam mam router i jeśli nie dodałeś żadnej blokady na nim ani na firewallu w komputerze to powinien Ci ptzplace działać bez zarzutu. A spróbuj ciasteczka wyczyścić, pliki tymczasowe w przeglądarce albo zmień przeglądarke. Może akurat pomoże RE: Router blokuje dostęp to ptzplace ? - mikolaj90 - 30-04-2010 15:58 Tzn, używam Mozilli Firefox. Ptz place zawsze działało mi bardzo dobrze. Jedynie były lagi, kiedy siedziało bardzo dużo ludzi (przeciążenie). A tak to normalnie pojawia mi się strona do logowania itd... Zobaczę jeszcze czy nie mam żadnej blokady włączonej. RE: Router blokuje dostęp to ptzplace ? - Silek - 30-04-2010 16:00 Strona do logowania to Ci sie włączy jak będzie restock Narazie będziesz miał zdjęcie i nic więcej, więc nic teraz nie będzie wyświetlane. A Lockerz.com Ci chodzi normalnie ? RE: Router blokuje dostęp to ptzplace ? - mikolaj90 - 30-04-2010 16:05 Tak, chodzi normalnie, szybko. Wszystko się wczytuje. RE: Router blokuje dostęp to ptzplace ? - Silek - 30-04-2010 16:11 Jeśli ptzplace całkowicie Ci sie nie włącza, czyli masz białe okno przez dłuższy czas to coś jest nie tak. Próbowałeś przez proxy na przykład tą stronę zobaczyć ? A może z uporem maniaka odświeżałeś i Cie bloknęli ? Usuwałeś te pliki w przeglądarce co Ci mówiłem ? RE: Router blokuje dostęp to ptzplace ? - mikolaj90 - 30-04-2010 16:14 Ptzplace działa mi bardzo dobrze. Wszystkie obrazki są. Jak odświeżam, to odświeża normalnie. RE: Router blokuje dostęp to ptzplace ? - Silek - 30-04-2010 16:21 Okej. Czyli ptzplace.lockerz.com chodzi Ci normalnie No to czym tutaj sie przejmować ? Oczekuj na tej stronie na restock No to blokuje Ci sie Reedem na Lockerz.com ? |