Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Rozwiązane]Router blokuje dostęp to ptzplace ? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4)
+----- Wątek: [Rozwiązane]Router blokuje dostęp to ptzplace ? (/Temat-Rozwiazane-Router-blokuje-dostep-to-ptzplace-6309)

Strony: 1 2

[Rozwiązane]Router blokuje dostęp to ptzplace ? - mikolaj90 - 30-04-2010 15:45

Cześc wszystkim Big Grin

Czy to prawda, że router blokuje dostęp do ptzplace ?

Jeżeli tak, to mam pecha, bo posiadam router Sad

Co zrobić, żeby nie blokował, jeżeli jednak blokuje ? Undecided

Pozdro all Huh

RE: Router blokuje dostęp to ptzplace ? - Silek - 30-04-2010 15:48

1.Wyłączyć firewalla na routerze.
2.Podłączyć neta bezpośrednio do kompa omijając router
3.Napisać do supportu Lockerz

W sumie powiem Ci, że jako tako router nie ma tutaj nic do rzeczy, ale możesz od biedy spróbować tego co Ci napisałem.

RE: Router blokuje dostęp to ptzplace ? - mikolaj90 - 30-04-2010 15:50

Ok, jeszcze pomyślę, ale ja myślę, że on nie blokuje, bo dlaczego miałby blokować...

Ale dzięki za info.

RE: Router blokuje dostęp to ptzplace ? - Silek - 30-04-2010 15:56

Sam mam router i jeśli nie dodałeś żadnej blokady na nim ani na firewallu w komputerze to powinien Ci ptzplace działać bez zarzutu. A spróbuj ciasteczka wyczyścić, pliki tymczasowe w przeglądarce albo zmień przeglądarke. Może akurat pomoże Smile

RE: Router blokuje dostęp to ptzplace ? - mikolaj90 - 30-04-2010 15:58

Tzn, używam Mozilli Firefox. Ptz place zawsze działało mi bardzo dobrze. Jedynie były lagi, kiedy siedziało bardzo dużo ludzi (przeciążenie).

A tak to normalnie pojawia mi się strona do logowania itd... Zobaczę jeszcze czy nie mam żadnej blokady włączonej.

RE: Router blokuje dostęp to ptzplace ? - Silek - 30-04-2010 16:00

Strona do logowania to Ci sie włączy jak będzie restock Smile Narazie będziesz miał zdjęcie i nic więcej, więc nic teraz nie będzie wyświetlane. A Lockerz.com Ci chodzi normalnie ?

RE: Router blokuje dostęp to ptzplace ? - mikolaj90 - 30-04-2010 16:05

Tak, chodzi normalnie, szybko. Wszystko się wczytuje.

RE: Router blokuje dostęp to ptzplace ? - Silek - 30-04-2010 16:11

Jeśli ptzplace całkowicie Ci sie nie włącza, czyli masz białe okno przez dłuższy czas to coś jest nie tak. Próbowałeś przez proxy na przykład tą stronę zobaczyć ? A może z uporem maniaka odświeżałeś i Cie bloknęli ? Usuwałeś te pliki w przeglądarce co Ci mówiłem ?

RE: Router blokuje dostęp to ptzplace ? - mikolaj90 - 30-04-2010 16:14

Ptzplace działa mi bardzo dobrze. Wszystkie obrazki są. Jak odświeżam, to odświeża normalnie.

RE: Router blokuje dostęp to ptzplace ? - Silek - 30-04-2010 16:21

Okej. Czyli ptzplace.lockerz.com chodzi Ci normalnie Smile No to czym tutaj sie przejmować ? Smile Oczekuj na tej stronie na restock Smile No to blokuje Ci sie Reedem na Lockerz.com ?