Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Rozwiązane]zlista - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4)
+----- Wątek: [Rozwiązane]zlista (/Temat-Rozwiazane-zlista-6223)

Strony: 1 2

[Rozwiązane]zlista - rybak90 - 29-04-2010 14:16

siema,
chce zrobic sobie somodzielnie zliste. jakies propozycje ?
bo ja myslałem zeby na gmailu założyć 20 maili. i nazywałyby sie tak:
[email protected]
[email protected]
[email protected]
...........................
i tak do nr-u 20
te maile zrobiłbym sobie z mojego kompa. nastepnie wyslalbym zaproszenia na kazdy z ww. maili.
potem poszedłbym na laptopa i tam zarejestbowałbym te 20 kont na lockerz com

Tylko pytanie czy oni tam sie nie pokapują ?
uwagi i poprawki mile widzianeBig Grin

RE: zlista - krystian__ - 29-04-2010 14:18

kiedyś mi się obiło o uszy że raczej nie powinno być maili o tym samym temacie czyli nie może byc tak jak masz kosz 1 kosz 2 i et-cetera....a czy się pokapują to bardzo możliwe chociaż nic nie wiadomo....

RE: zlista - Wojtas100 - 29-04-2010 14:19

Jak mogą się nie kapnąć??? Przecież wchodzą na twoje zaproszone osoby i widać że wszystkie z tego samego IP to nie podejrzane??

RE: zlista - Devilry225 - 29-04-2010 14:23

Dokładnie.Zobaczą, że osoby które zaprosiłeś i te, które się zarejestrowały są z tego samego ip.

RE: zlista - rybak90 - 29-04-2010 14:26

no ale bede rejestrowal z laptopa czyli z innego ip

RE: zlista - Devilry225 - 29-04-2010 14:29

A widzisz jakąś różnice?Jeżeli nie masz zmiennego ip(choć i zmienne nic tu nie pomoże) to i wciąż będzie jedno i to samo ip, z którego maile się zarejestrują.

RE: zlista - rybak90 - 29-04-2010 14:32

aha juz kapuje. cholernie trudno jest tam zrobic zliste ?
a wy jak tego niesamowitego wyczynu dokonaliscie?
macie jakies sposób ?

RE: zlista - Kilol - 29-04-2010 14:33

Trochę wysiłku potrzeba na to. Poszukaj w dziale "Poradniki" na forum sposoby na zdobywanie znajomych. Jest
trochę takich wątków.Wink

RE: zlista - Devilry225 - 29-04-2010 14:35

Zresztą jakbyś zrobił te 20 fake maili i zamówił coś wartościowego to w 98% anulowali by ci zamówioną nagrodę.Ja osobiście zapraszałem przyjaciół, lub robiłem rejestrację za rejestrację(Lockerz za Qday itp(w większości na tych serwisach w, których nie biorę udziału)).

RE: zlista - rybak90 - 29-04-2010 14:36

a czemu by mi anul0owali zamowienie ?