Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Czy da się bez kapitału początkowego? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: Czy da się bez kapitału początkowego? (/Temat-Czy-da-sie-bez-kapitalu-poczatkowego-60934)

Strony: 1 2 3

Czy da się bez kapitału początkowego? - Chili - 15-11-2012 02:57

Chciałabym zacząć zarabiać inwestując przez internet, ale nie jestem pewna czy chcę wpłacać pieniądze na coś, czego jeszcze nie znam. Czy istnieją sposoby zarobienia swoich pierwszych paru groszy bez żadnego wkładu własnego?

Z góry przepraszam, jeśli to niewłaściwy dział, ale moje pytanie jest tak ogólne, że ciężko było mi stwierdzić, gdzie je umieścić.

RE: Czy da się bez kapitału początkowego? - yazir - 15-11-2012 03:19

Tak istnieją, od buxów przez surfbary i adf.ly po PPA.
Przejrzyj chociażby dział poradniki i serwisy zarobkowe

RE: Czy da się bez kapitału początkowego? - Killer - 15-11-2012 09:27

generalnie tylko w dziale - inwstycje musisz mieć kapitał na start Smile w pozostałych użytkownicy zarabiam.com zarabiają bez kapitału początkowego, krótko mówiąc - od zera do milionera imprezaimpreza

RE: Czy da się bez kapitału początkowego? - Deotho - 15-11-2012 09:40

Adf.ly wystarczy dobra nisza i chęci

RE: Czy da się bez kapitału początkowego? - ascanio - 15-11-2012 20:38

Najlepiej jeżeli poprosisz kogoś doświadczonego o poradnik krok po kroku (np. w zamian za refa). Jedyny problem polega na tym, czy krok po kroku ten proces zrealizujesz.

To tak jak w przepisie na ciasto: Jeżeli jest napisane: dodaj mąkę, masło, mleko, 3 jajka i szklankę cukru, a Ty myślisz sobie: "Zamiast masła dodam smalcu, mleko zastąpię wodą, wbiję tylko 2 jajka, a cukru nie będę sypać w ogóle, bo drogi.", to nie dziw się, że ciasto nie wyjdzie. Undecided

RE: Czy da się bez kapitału początkowego? - miko8815 - 15-11-2012 22:10

Ja na początek polecam Tobie Get-Paid.com. Wypłacają od 24h do 48, od 0,50$. Jeśli byłabyś zainteresowana zarabianiem na tej stronie to zapraszam na PW, z chęcią pomogę.

RE: Czy da się bez kapitału początkowego? - Briks85 - 20-11-2012 11:14

a na czym polega zarabianie na adf.ly???

RE: Czy da się bez kapitału początkowego? - pele7384 - 20-11-2012 11:20

Adf.ly to serwis na którym skracasz linki do danych stron tak jak na tnij.com lub bitly.com z tym, że dostajesz za to kasę, ponieważ aby ktoś przeszedł na daną stronę musi zaczekać sobie 5 sekundek i kliknąć skip ad, jeżeli chcesz wiedzieć więcej lub chcesz otrzymać pomoc w sprawie zarabiania na adf.ly to napisz PW, mam stronę na której pomagam zarabiać w tym serwisie.

RE: Czy da się bez kapitału początkowego? - Madroxx - 27-11-2012 19:58

Może giełda ? Plus500 dają na start bonus 75zł na inwestycję więc skorzystałem mój wynik na dziś:
[Obrazek: drma.jpg]A tu zakończenie dnia:[Obrazek: fmzj.jpg]

RE: Czy da się bez kapitału początkowego? - cybernfiction - 27-11-2012 21:51

Calkiem niezle, pogratulowac Smile
Mam nadzieje, ze jestes pelnoletni inaczej moga byc problemy z wyplaceniem Smile