Zlecenia dla osoby która mieszka blisko LOTTO! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Zlecenia dla osoby która mieszka blisko LOTTO! (/Temat-Zlecenia-dla-osoby-ktora-mieszka-blisko-LOTTO-60831) Strony: 1 2 |
Zlecenia dla osoby która mieszka blisko LOTTO! - rkac1997 - 11-11-2012 20:39 Potrzebna mi osoba do współpracy ! Najlepiej od zaraz => WYMAGANIA => Lotto blisko ! 3 Opcje do wybor: Opcja nr. 1 to => płace Ci 3zł na mBank i podaje Ci liczby jakie masz zakreślić i wysyłasz mi los za 2.5zł w multi multi!!! Opcja nr. 2 to => Płace Ci 2.5zł na mBank i wysyłasz los (ja wybieram liczby) i w razie wygranej dostajesz 10% udziału w wygranej ! Opcja nr 3 => Ja daje 2.5PLN ty następne i gramy Multi Multi PLuS! (Ja daje 50% liczb ty drugie 50%) Chętni??Na początek 1 zakład na spróbowanie NAJLEPIEJ JESZCZE NA DZISIAJ ! RE: Zlecenia dla osoby która mieszka blisko LOTTO! - daniel42na - 11-11-2012 20:59 Żartujesz mam nadzieje.. Ale jeśli poważnie chcesz powierzyć swoje pieniądze, to zrób to z kimś kogo znasz. Wysyłanie kasy osobie którą znasz tylko z nicku na forum nie jest najlepszym rozwiązaniem, wiem coś o tym. RE: Zlecenia dla osoby która mieszka blisko LOTTO! - masterex2 - 11-11-2012 21:04 (11-11-2012 20:39)rkac1997 napisał(a): Potrzebna mi osoba do współpracy ! Najlepiej od zaraz => WYMAGANIA => Lotto blisko ! 3 Opcje do wybor: Opcja nr. 1 to => płace Ci 3zł na mBank i podaje Ci liczby jakie masz zakreślić i wysyłasz mi los za 2.5zł w multi multi!!! Opcja nr. 2 to => Płace Ci 2.5zł na mBank i wysyłasz los (ja wybieram liczby) i w razie wygranej dostajesz 10% udziału w wygranej ! Opcja nr 3 => Ja daje 2.5PLN ty następne i gramy Multi Multi PLuS! (Ja daje 50% liczb ty drugie 50%) Chętni??Na początek 1 zakład na spróbowanie NAJLEPIEJ JESZCZE NA DZISIAJ ! więcej koloru nie mogłeś dać? Poza tym przez internet możesz wypełnić kupon i przynajmniej masz pewność,że ktoś nie zwinie się z kasą. http://www.3gry.pl/ przy większej wygranej kupon przekazują notarialnie. RE: Zlecenia dla osoby która mieszka blisko LOTTO! - rkac1997 - 11-11-2012 21:07 Witaj! A dlaczego nie... ?? Ja stara się wierzyć każdej osobie która do mnie coś pisze ! I jeśli wpłacam kase bądź umawiam się z kimś na coś to wierze że dotrzyma on umowy ! Akurat znam na tym forum więcej uczciwych osób niż w prywatnym życiu CZEKAM NA OFERTY ;0 PS: I dlatego zaczynam od 3zł żeby znaleźć dobrego / godnego zaufania 'wspólnika" RE: Zlecenia dla osoby która mieszka blisko LOTTO! - rkac1997 - 11-11-2012 21:09 No tak ale jak spojrze na date na kiedy będą losowania to.. RE: Zlecenia dla osoby która mieszka blisko LOTTO! - daniel42na - 11-11-2012 21:12 http://zarabiam.com/Temat-Banzaiiii-oszust-60136 http://zarabiam.com/Temat-nofuture-oszust-54955 Chociażby dlatego. Osoba wzbudzi zaufanie, a jak wywęszy większą kase - nara. Jednak jeśli jesteś tak uparty życzę Ci, żebyś się nie zdziwił tak jak ja i X osób na tym forum. ..Chyba, że znajdziesz jakiegoś "vipa" który będzie Ci latał wysyłać kupony za grosze... RE: Zlecenia dla osoby która mieszka blisko LOTTO! - JohnyWalker - 11-11-2012 21:13 a potwierdzenie zakreślenia liczb potrzebne jako dowód wypłaty jak mamy Ci zanieść, jak np mieszkam daleko od Ciebie i jeszcze nie znamy. Takim sposobem to swoje szczęście w razie wygranej komuś sprzedajesz. RE: Zlecenia dla osoby która mieszka blisko LOTTO! - rkac1997 - 11-11-2012 21:19 Ty wysyłasz wybrane przezemnie liczby jak wygram to BD wiedział bo wiem jakie liczby i ty odbierasz i czekam na przelew! ! Nie komplikujcie! Czekam na jakiegoś śmiałk a! RE: Zlecenia dla osoby która mieszka blisko LOTTO! - _Brutus - 11-11-2012 21:24 W razie wygranej nie masz żadnych praw do niej i możesz się pożegnać z kasą... RE: Zlecenia dla osoby która mieszka blisko LOTTO! - masterex2 - 12-11-2012 13:18 Widać,że liczba w twoim nicku to twój wiek. Jeszcze się nie poznałeś na ludziach. |