studenckakieszen.pl - mój blog o tym jak radzić sobie na studiach - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: studenckakieszen.pl - mój blog o tym jak radzić sobie na studiach (/Temat-studenckakieszen-pl-moj-blog-o-tym-jak-radzic-sobie-na-studiach-59898) Strony: 1 2 |
studenckakieszen.pl - mój blog o tym jak radzić sobie na studiach - nasgaroth - 14-10-2012 16:58 Zapraszam na mojego bloga, na którym pokazuję w jaki sposób ja zarabiam w sieci i nie tylko. Mile widziane wszelkie komentarze. Link: Studencka kieszeń RE: studenckakieszen.pl - mój blog o tym jak radzić sobie na studiach - LessiPL - 14-10-2012 22:58 ladny czytelny blog RE: studenckakieszen.pl - mój blog o tym jak radzić sobie na studiach - nasgaroth - 15-10-2012 14:13 (14-10-2012 22:58)LessiPL napisał(a): ladny czytelny blog Dzięki za komentarz Obecne statystyki: - 147 wyświetleń bloga - 7 postów Strona w sieci od 7 października. Dziś zacząłem ja pozycjonować w seopilot.pl, o czym wspominam tutaj. RE: studenckakieszen.pl - mój blog o tym jak radzić sobie na studiach - yazir - 15-10-2012 14:23 O wiele ładniejszy i lepiej zrobiony blog niż ten reklamowany przez kobrę05 bodajże. Już za to masz plusa, drugi plus za w miarę sensowne pisanie PS Czyżby student politechniki lubelskiej? RE: studenckakieszen.pl - mój blog o tym jak radzić sobie na studiach - GIT - 15-10-2012 15:01 hehe przyda się, oj przyda się RE: studenckakieszen.pl - mój blog o tym jak radzić sobie na studiach - nasgaroth - 15-10-2012 22:10 (15-10-2012 14:23)yazir napisał(a): O wiele ładniejszy i lepiej zrobiony blog niż ten reklamowany przez kobrę05 bodajże. Już za to masz plusa, drugi plus za w miarę sensowne pisanie Dzięki wielkie, to motywuje do dalszego pisania. Obecnie student Politechniki i Uniwerku Przyrodniczego :> RE: studenckakieszen.pl - mój blog o tym jak radzić sobie na studiach - Dominik J - 18-11-2012 04:12 Rób swoje, a sukces przyjdzie sam z czasem. Jeszcze zarobisz na tym blogu. Dodaj więcej wartościowej wiedzy. RE: studenckakieszen.pl - mój blog o tym jak radzić sobie na studiach - MixKosa - 11-02-2013 11:22 Trochę tematów poruszasz ale zmienił bym szatę graficzną na jakąś bardziej ładniejszą RE: studenckakieszen.pl - mój blog o tym jak radzić sobie na studiach - madagaskar - 17-10-2013 21:57 muszę przyznać że blog ciekawy, mi już się nie przyda.. ale mogę podesłać linka do kilku znajomych RE: studenckakieszen.pl - mój blog o tym jak radzić sobie na studiach - szalonymad - 17-10-2013 22:01 @[madagaskar] nie wiem tak tobie ale mi wyskakuje błąd Cytat:Ups! Przeglądarka Google Chrome nie znalazła strony studenckakieszen.pl A z opisu i opini wygląda że ciekawy blog a chciałem zajrzeć |