Przelew na PP i powrót ;) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Przelew na PP i powrót ;) (/Temat-Przelew-na-PP-i-powrot-58321) Strony: 1 2 |
Przelew na PP i powrót ;) - surfer0700 - 01-09-2012 22:36 Szukam osoby, która przeleje mi 100 złotych na PP. Ja w ciągu 2 godzin odeśle te pieniążki z powrotem na PP, z którego je dostałem, przelewając dodatkowo 2,50 PLN + REP na forum. Także zysk jest, za 2 godzinną pożyczkę. - możliwe, że oddam w ciągu godziny. Jest ktoś zainteresowany? TYLKO POWAŻNE OFERTY. RE: Przelew na PP i powrót ;) - xJAmaTOx - 01-09-2012 22:40 ryzykować 100zł dla 2,50 ? ;> Oszalałeś.. RE: Przelew na PP i powrót ;) - surfer0700 - 01-09-2012 22:44 to żadne ryzyko, jestem już długo na forum, zawsze kaskę możesz cofnąć. co jeszcze mogę Ci zaoferować? RE: Przelew na PP i powrót ;) - marcel_kk - 02-09-2012 06:38 ale jazda.... RE: Przelew na PP i powrót ;) - surfer0700 - 02-09-2012 11:43 Nie ma chętnego? Muszę mieć 100 zł na PP żeby zweryfikować swoje konto, bez tego ani rusz. Potrzebuje godzinnej pożyczki, nawet nie - 20-30 minut i po sprawie. Mogę poświadczyć czym chcecie. jest ktoś zainteresowany? RE: Przelew na PP i powrót ;) - tomazzi - 02-09-2012 11:47 dobry zwyczaj nie pożyczaj a jeszcze lepszy nie oddawaj do tego 1 słyszę by na pp pieniądze były potrzebne do weryfikacji .... chyba, że aż takie zmiany nastąpiły ... ale coś mi się wierzyć za bardzo nie chce RE: Przelew na PP i powrót ;) - tomazzi - 02-09-2012 11:52 to szczerze nie mam pojęcia do czego i jakiej weryfikacji może ci być potrzebne na pp 100 pln ( ja robiłem weryfikację x lat temu, wiele się mogło pozmieniać i człowiek nie jest na bieżąco co ze zjednoczonego królestwa wymyślają ) ja nie pożyczam nikomu i od nikogo czy to w sieci, czy w realu może znajdzie się ktoś kto zaryzykuje pożyczkę i ewentualne ryzyko straty jeśli byś nie oddał RE: Przelew na PP i powrót ;) - surfer0700 - 02-09-2012 11:56 (02-09-2012 11:52)tomazzi napisał(a): to szczerze nie mam pojęcia do czego i jakiej weryfikacji może ci być potrzebne na pp 100 pln ( ja robiłem weryfikację x lat temu, wiele się mogło pozmieniać i człowiek nie jest na bieżąco co ze zjednoczonego królestwa wymyślają ) Tak jak pisałem wyżej - nie chodzi o weryfikację PP, tylko D3. Bo są problemy z dodaniem kardy debetowej, a jak nie można jej dodać, to nie można zweryfikować konta. Jednak gdzieś na forum D3 czytałem, że jakiś członek ekipy twierdzi, że na PP trzeba mieć 100zł i wtedy nie trzeba dodawać debetówki. To jest jedno razowa weryfikacja, bez kosztów. Podobno działa - tak pisali ludzie z forum. To nie jest żadne ryzyko, bo oddaje w 100%, a nawet 2 złote więcej No ale rozumiem, że na forum to nikt nie jest wiarygodny. Skoro nie ma chętnych, temat uważam za zakończony - proszę o ZAMKNIĘCIE. RE: Przelew na PP i powrót ;) - tomazzi - 02-09-2012 12:10 specjalista od pendrivów się pokazał ... spamuj dalej tron - ban gwarantowany, to forum nie jest dla takich infantylnych osób jak ty, jak nie potrafisz sam zamknąć czerwonym x forum to ban ci pomoże stąd wyjść RE: Przelew na PP i powrót ;) - Magnus - 02-09-2012 12:29 1.Posty usunięte. 2.Tron zbanowany. 3.Temat zamknięty. |