Lockerz - Słownik Pojęć - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Boty, Makra, Autouzupełnienia (/Forum-Boty-Makra-Autouzupelnienia-83) +------ Dział: Poradniki ! (/Forum-Poradniki-14) +------ Wątek: Lockerz - Słownik Pojęć (/Temat-Lockerz-Slownik-Pojec-583) |
Lockerz - Słownik Pojęć - Enemy - 28-12-2009 21:25 Postanowiłem przybliżyć nowym użytkownikom forum jak i Lockerz.com pojecia dotyczące właśnie tej że strony. Lockerz- nazwa serwisu, który oferuje nam nagrody za darmo. PTZ - punkty, które zdobywamy odpowiadając na pytania w DAILIES, zapraszając znajomych do serwisu, a w przyszłości grając w gry i oglądać filmy. PTZ są wymieniane na nagrody podczas tzw. Restocku. Dailies - pytania, za które dostajemy PTZ. Za wypełnienie Dailies otrzymujemy 2 PTZ, a w przypadku bycia Z-Listerem 4 PTZ. Reedem - Przycisk do wymiany PTZ na nagrody. FreshOut - oznacza, że tej nagrody nie ma już w magazynie. Hallway - z ang. "Korytarz" - są to newsy na stronie głównej Lockerz. Z-List - coś w stylu konta VIP na Lockerz. Otrzymujemy je po zaproszeniu 20 znajomych. Wtedy dostajemy za Dailies, codzienne logowanie oraz zapraszanie znajomych 4 PTZ. PTZ Place - Miejsce, gdzie możemy wymienić PTZ na nagrody. Restock - Okres, w którym zostają dodane nagrody do PTZ Place. Bug - Błąd na stronie, np. Brak wyświetlania PTZ. Odyss- Piesek, maskota marketingowa Lockerz, występuje on na niektórych rzeczach dostępnych w PTZ Place m.in na koszulkach, tapetach, kubkach itd. Zdjęcia wzięte z internetu. Jestem autorem tego poradnika i zabraniam kopiowania jego treści bez mojej zgody . Mam nadzieję że poradnik się komuś przyda RE: Lockerz - Słownik Pojęć - Marello - 28-12-2009 21:26 Przydatne dla "Świeżaków" RE: Lockerz - Słownik Pojęć - Enemy - 28-12-2009 21:28 Dokładnie RE: Lockerz - Słownik Pojęć - kristof95 - 28-12-2009 21:31 nom ;P RE: Lockerz - Słownik Pojęć - Marello - 28-12-2009 21:33 kristof95 warn 20% za bezczelny SPAM ! RE: Lockerz - Słownik Pojęć - Joker - 28-12-2009 21:33 hehe dzięki pomogło wg. mnie najlepsze to "odyss" i "hallway" niewiedziałem tego ;p RE: Lockerz - Słownik Pojęć - turbocwaniak - 28-12-2009 23:12 jak byś jeszcze rase odysa dał to już super. a tak też jest ok RE: Lockerz - Słownik Pojęć - Verudi - 28-12-2009 23:12 Świetny poradnik dla nowych RE: Lockerz - Słownik Pojęć - Alcor - 28-12-2009 23:14 Wypasiony poradnik, napewno się przyda wielu newbie. Jak zwykle dobra robota enemydown. ^^ RE: Lockerz - Słownik Pojęć - Mathis K - 28-12-2009 23:45 doceniam twoje poswiecenie ale mysle ze 90% osob na forum zna te wszystkie pojecia;] ale i tak dzieki za poradnik;] |