![]() |
Dollarsincome - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dollarsincome (/Temat-Dollarsincome-57508) |
Dollarsincome - slonce - 16-08-2012 10:46 Stronka dzieki której idzie szybko i łatwo zarabiać Wypłacać kase można na konto PayPal, Payza, Liberty Reserve. Pieniądze na koncie wpłyną w ciągu 2-3 dni. Na konto PayPal minimum to 15$ które mozna wypłacić po 20 dniach od zarejestrowania, niestety strona co do wypłaceń ma limity ponieważ bardzo dużo osób zleca wypłaty :/ Aby zarabiac klikamy w zakładkę Surf sites (surfujemy po stronach) lub Perform Jobs (wykonujemy zadania). Stronka ma tłumacza na jezyk polski , mozesz reklamowac swoje strony i zyskac w ten sposob poleconych. Równiez po wpisaniu konta na które ma wpłynąć Twoja kasa , ranga wzrasta na Amateur, dzięki której masz mniejsze minimum do wypłaceń kasy. Rangę można kupić lub poprostu od aktywności ona może wzrosnąć albo i zmaleć :/ Im większa ranga tym mniejsze minimum do wypłaty oraz możliwość częstszego wypłacenia $. Ranga ta może zmienić sie po tygodniu. Poza tym nie ma sensu zapisywac sie z czystego linku bo i tak do kogoś zostaniecie przypisani... Po zapisaniu z mojego reflinku służę pomocą http://dollarsincome.com/ http://dollarsincome.com/-136287.htm RE: Dollarsincome - tommy003 - 16-08-2012 11:00 Fatalne tłumaczenie... Widać, że niepisane własnoręcznie. Po drugie chyba nie masz wystarczającej ilości postów, by dawać reflinki. Po trzecie, dwa dolary w 3 dni to słabo jak na spędzanie kilku godzin dziennie na jednej stronie. RE: Dollarsincome - slonce - 16-08-2012 11:05 Oj Tommy jestem na tej stronie od 31 lipca i moje konto rośnie.... mam uzbieranych ponad 60$ , mam aktywnych okolo 10 poleconych... Kase można miec za kliki, z refów aż 60% jest, można wykonywać zadania, kupowac poleconych.... strona ma tłumacza na jezyk polski... i mnóstwo aktywnych userów... A co do Twej wypowiedzi mówiąc "chyba" sam nie jesteś pewny, więc jak jesteś nie pewny sie lepiej nie wypowiadaj na dodatek powiem Ci, że dopiero założyłam wątek , który w każdej chwili mogę zedytować i napisać wiele informacji... RE: Dollarsincome - tomazzi - 16-08-2012 11:10 (16-08-2012 11:00)tommy003 napisał(a): Fatalne tłumaczenie... Widać, że niepisane własnoręcznie. Po drugie chyba nie masz wystarczającej ilości postów, by dawać reflinki. Po trzecie, dwa dolary w 3 dni to słabo jak na spędzanie kilku godzin dziennie na jednej stronie. przetłumaczone, przeżute i wyplute przez translator i jest w stylu kali mówić po polsku... 0 inwencji autorki tematu w napisanie opisu własnymi słowa, po prostu na odp*****l byle tylko jakichś refów złapać co do ilości postów ma już ich tyle ile trzeba ale jeśli ktoś z moderatorów przyjrzałby się jej postom to wiele z nich to spam które po usunięciu sprawiłyby, że brak by było na jej koncie postów potrzebnych na reflink RE: Dollarsincome - slonce - 16-08-2012 11:15 Tomazzi najpierw sie rozeznaj a potem zacznij kogoś krytykować... wątek powstał kilka minut temu.... pozwól mi go najpierw rozpracowac a potem zacznij krytykować. RE: Dollarsincome - tomazzi - 16-08-2012 11:19 (16-08-2012 11:15)slonce napisał(a): Tomazzi najpierw sie rozeznaj a potem zacznij kogoś krytykować... wątek powstał kilka minut temu.... pozwól mi go najpierw rozpracowac a potem zacznij krytykować. krytykuję to co jest a to co jest to jest tylko na to do skrytykowania to co napisałem traktuj ludzi poważnie i od napisania tematu rób to jak Pan Bóg przykazał a nie w stylu wyplute przez translator, że głowa boli by przeczytać w ogóle opis i zrozumieć o co kalemu chodzi w jego mowie kali chcieć mówić po polsku RE: Dollarsincome - slonce - 16-08-2012 11:22 tomazzi widac nie umiesz czytac to co ja napiszę, tworzysz niemiła atmosferę... poprostu jak żal człowiekowi dupę ściska to próbuje zniszczyć drugiego człowieka, żal.pl RE: Dollarsincome - tomazzi - 16-08-2012 11:27 (16-08-2012 11:22)slonce napisał(a): tomazzi widac nie umiesz czytac to co ja napiszę, tworzysz niemiła atmosferę... poprostu jak żal człowiekowi dupę ściska to próbuje zniszczyć drugiego człowieka, żal.pl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() o co ma mi żal coś ściskać ?? o jakiś pseudo serwis w którym zarobi się guziki jakimi dla mnie są te zarobki z takiego czegoś ??? powiem szczerze, że za często się z głupim przez ścianę macałaś i nic dodać i nic ująć mnie na takie coś szkoda mojego cennego czasu marnować by się w ogóle rejestrować a co dopiero mówić o żalu ![]() ![]() ![]() podziwiam tylko ludzi którzy się bawią w takie guziki bo takim dla mnie jest z tego zarobek ale no cóż jedni lubią rybki a inni akwarium jedni wolą zarabiać konkretne pieniądze a inni guziki by zakończyć mnie nie interesują twoje pseudo wypociny w kolejnych postach, 1 post był jaki był i opinia na jego temat jest taka jak wyrażona w postach a nie inna a żebyś stawała na rzęsach i klaskała uszami to tego nie zmienisz RE: Dollarsincome - slonce - 16-08-2012 11:33 tomazzi widać , że nadal nie umiesz czytac.... po drugie chyba do czegos słuzy edycja prawda?? Nie zmuszam nikogo do rejestracji... Jeśli ktoś chce to się zarejestruje a jeśli nie to nie - proste. Zacznij sie czepiac swego ogonka , bo aby się czepiac ogonka najpierw trzeba ten ogonek miec ![]() A jednak pierwszy post jest inny niz był wcześniej i kto tu staje na rzesach i klaska uszami ? RE: Dollarsincome - PawkusPL - 16-08-2012 16:55 Slonce, tomazzi ma przecież racje.. Gdy przeczytałem ten post to nie wiadomo o co w tym serwisie chodzi. Napisałeś jakie jest minimum, jak mozna wypłacać, o jakichś rangach pisałeś, ale nie napisałeś jak tam się zarabia. A po za tym mówisz, że to co napisałeś jeszcze będziesz edytował.. No to ku**a jak się pisze post to nie klika się wyślij przed napisaniem go całego! Napisz cały dopiero potem wyślij, a opcja "edytuj" jest po to żeby poprawić ewentualne błędy które zobaczysz dopiero po wysłaniu... |