WygrajGry.pl - warto ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: WygrajGry.pl - warto ! (/Temat-WygrajGry-pl-warto-56491) Strony: 1 2 |
WygrajGry.pl - warto ! - HardDrag - 24-07-2012 15:51 WygrajGry.pl
Rejestracja: Czysty link [ reflinki można umieścić od 10 postów na forum ] Pierwszy w polsce serwis, w którym mozesz wygrać oryginalne wersje najbardziej pożądanych gier. Jak to działa? Rejestrujesz konto i zbierasz punkty za zapraszanie na stronę znajomych. Zebrane punkty wymieniasz na gry! To ty decydujesz ile z zebranych punktów, kiedy i do jakiej gry przydzielasz. Rejestrując się z linku polecającego, otrzymujesz od nas 5 punktów na start zupełnie za darmo! Zarejestruj się z moje linku polecającego! To nic nie kosztuje, a otrzymujesz dodatkowo 5 punktów na start! Punkty za udostępnianie Za udostępnienie na Twitterze i Facebooku możesz otrzymać punkty. Facebook=5 punktów Twitter= 3 punkty Udostępniać link możemy raz na tydzień A, co jeśli nie mogę znaleźć znajomych do rejestracji z linku polecającego? Nic straconego! Punkty możesz kupić SMSem lub przelewem! Wygrałem grę i co dalej? W zakładce Moje Wygrane pojawi się nazwa gry wraz z kluczem do niej oraz opisanym sposobem aktywacji. Wszystko wygodne i bezpieczne. Klucz jest widoczny tylko i wyłącznie na twoim koncie. O wygranej dodatkowo zostaniesz poinformowany na adres e-mail podany przy rejestracji. RE: WygrajGry.pl - warto ! - miniek9090 - 24-07-2012 18:50 brak czystego linka moderator sie przyczepi RE: WygrajGry.pl - warto ! - Admin - 24-07-2012 19:00 poprawione. RE: WygrajGry.pl - warto ! - fakeplayer - 24-07-2012 22:56 zebrałem już trochę tych punktów, wymieniał ktoś je? RE: WygrajGry.pl - warto ! - marbol - 25-07-2012 15:30 Dzisiaj wymieniłem za cs'a 1.6 bo najmniej pkt kosztuje. Zobaczymy czy działa.. pewnie jakaś ściema. Nie wie ktoś kiedy są losowania? tutaj są niby wygrani http://wygrajgry.pl/games/wins RE: WygrajGry.pl - warto ! - Bacian - 25-07-2012 19:22 też wymieniłem i czekam na to losowanie, ale nigdzie nie pisze kiedy jest RE: WygrajGry.pl - warto ! - marbol - 25-07-2012 21:00 Po losowaniu i lipa.. tak jak się spodziewałem RE: WygrajGry.pl - warto ! - Filipus - 25-07-2012 21:08 A co myślałeś że wygrasz odrazu? ; o Jak parę tysięcy osób losuje to Twoje szasne są malutkie. RE: WygrajGry.pl - warto ! - EyeOfDevil - 25-07-2012 23:00 (25-07-2012 21:08)Filipus napisał(a): A co myślałeś że wygrasz odrazu? ; o bez przesady to jest jeszcze swiezy program a obstawiajac gry mniej popularne nie typu mc czy cs jest wieksza szansa na wygrana sam sprobuje niedlugo postawic na jedna gierke RE: WygrajGry.pl - warto ! - rasta - 10-08-2012 12:31 Wlasnie uzbierałem 25 pkt czekam na losowanie Dead Island, ciekawe czy to rzeczywiscie działa |