Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Twoja najlepsza inwestycja - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: Twoja najlepsza inwestycja (/Temat-Twoja-najlepsza-inwestycja-55884)

Strony: 1 2

Twoja najlepsza inwestycja - Szakallt - 12-07-2012 00:52

Witam jeśli dopiero zaczynasz karierę z inwestowaniem. Ten temat jest z pewnością dla Ciebie! Mam Ci do zaoferowania konto na JBP. Konto sprzedaję ponieważ brakuje mi pieniędzy do opłacenia właścicielowi za wynajem kawalerki (straciłem pracę i z tąd brak kasy;/) Konto z pozycji JSS-Tripler zarabia ok 7.60$ (~25zł) dziennie. Pracuje na to prawie 40 pozycji! Wartość konta jeśli ktoś wziąłby tylko po to aby odczekać na odsetki z wszystkich pozycji to ok 500$ ja za konto chcem jedynie 500zł. Jeśli masz inną propozycję proszę napisać ją w tym temacie. Kupując konto otrzymujesz także konto LibertyReserve powiązne z kontem. Ty nic nie tracisz a na pewno zyskasz i przy okazji uratujesz dupę (pomożesz) rodakowi.

Zauważ, że 500 zł przy kursie sprzed chwili to 145,35$ co daje Wam możliwość kupienia w JustBeenPaid 14 pozycji, które generują przychód tylko 2.80$ a kupując moje konto za tą samą cenę na dzień dobry masz 7.60$ dziennie. Obecnie na koncie jest ponad 26$, które zostawiam do wypłaty przyszłemu właścicielowi
edit: na koncie ponad 40$

A tak wygląda konto od wewnątrz:
[my-youtube width=425 height=344]http://www.youtube.com/watch?v=hc_r3cQGl5s[/my-youtube]
forma płatności przelew na konto MultiBank

RE: Twoja najlepsza inwestycja - Killer - 12-07-2012 07:39

Skoro zdajesz sobie sprawę to czemu zaśmiecasz forum w imię własnych korzyści ? warn za śmietnik + czerwoną czcionkę w temacie.
Temat przenoszę.

RE: Twoja najlepsza inwestycja - Szakallt - 12-07-2012 07:45

(12-07-2012 07:39)Killer napisał(a):  Skoro zdajesz sobie sprawę to czemu zaśmiecasz forum w imię własnych korzyści ? warn za śmietnik + czerwoną czcionkę w temacie.
Temat przenoszę.

śmietnik to macie duży na forum i bez mojego wpisu. A ludzi bardziej wyrozumiałych to widać brakujeBig Grin Taki naród zapunktujesz u Admina, który dziwnym trafem tematu nie przeniósł a Ty musiałeś Wink Pozdrawiam

edit: a tak na marginesie to temat pasował do jednego drugiego działu.

RE: Twoja najlepsza inwestycja - Killer - 12-07-2012 07:56

(12-07-2012 07:45)Szakallt napisał(a):  
(12-07-2012 07:39)Killer napisał(a):  Skoro zdajesz sobie sprawę to czemu zaśmiecasz forum w imię własnych korzyści ? warn za śmietnik + czerwoną czcionkę w temacie.
Temat przenoszę.

śmietnik to macie duży na forum i bez mojego wpisu. A ludzi bardziej wyrozumiałych to widać brakujeBig Grin Taki naród zapunktujesz u Admina, który dziwnym trafem tematu nie przeniósł a Ty musiałeś Wink Pozdrawiam

edit: a tak na marginesie to temat pasował do jednego drugiego działu.

Racja, gdybyśmy systematycznie banowali takie osoby jak Ty to nie dochodziło by do tego.
Znalazłeś temat niezgodny z regulaminem ? Od tego masz przycisk "zgłoś" by odpowiednie osoby się nim zainteresowały.

RE: Twoja najlepsza inwestycja - PlastPL - 12-07-2012 07:58

Jak technicznie miała by wyglądać taka "sprzedaż" konta?

PS.Właśnie przez takich bot-moderatorów to forum wygląda jak wygląda.

RE: Twoja najlepsza inwestycja - Szakallt - 12-07-2012 08:06

(12-07-2012 07:58)PlastPL napisał(a):  Jak technicznie miała by wyglądać taka "sprzedaż" konta?
Najlepszym wyjściem byłaby wymiana poprzez jakąś zaufaną osobę z forum...

RE: Twoja najlepsza inwestycja - Killer - 12-07-2012 08:12

Nie ma takiej możliwości, jeśli chodzi o ekipę, w razie problemów nie chcemy z tym mieć nic wspólnego. Pewnie najbezpieczniej przez allegro.

RE: Twoja najlepsza inwestycja - Szakallt - 12-07-2012 08:20

(12-07-2012 08:12)Killer napisał(a):  Nie ma takiej możliwości, jeśli chodzi o ekipę, w razie problemów nie chcemy z tym mieć nic wspólnego. Pewnie najbezpieczniej przez allegro.
myślałem o czymś takim, że podam komuś login i hasło ta osoba zmieniła by email i po otrzymaniu kasy wymieniłaby między stronami

RE: Twoja najlepsza inwestycja - Killer - 12-07-2012 08:38

Wyżej już Ci napisałem że administracja nie integruje w transakcje pomiędzy użytkownikami.

RE: Twoja najlepsza inwestycja - Szakallt - 12-07-2012 08:59

(12-07-2012 08:38)Killer napisał(a):  Wyżej już Ci napisałem że administracja nie integruje w transakcje pomiędzy użytkownikami.
A czy ja napisałem "Administracja" czy "zaufana osoba" z forum??
Czytaj ze zrozumieniem!