Poradnik Lubietoto.pl - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Poradnik Lubietoto.pl (/Temat-Poradnik-Lubietoto-pl-55680) Strony: 1 2 |
Poradnik Lubietoto.pl - adam1 - 07-07-2012 21:29 Witam! Stworzyłem taki mały poradnik do tego serwisu. Serwis jest trochę podobny do MyPay.pl i banalnie zdobywa się punkty. Rejestrujcie się z mojego refa, a odpowiem na pytania. W razie czego pisać na PW. Pozdrawiam RE: Poradnik Lubietoto.pl - just4now - 07-07-2012 22:07 A ja z kolei tworzę stronę dla userów mypay i poradnik, który aktualizowany jest prawie codziennie. Zajrzyj: http://www.loosemyway.iscool.pl RE: Poradnik Lubietoto.pl - GrzesiX - 18-08-2012 13:30 Ja na lubietoto nie bawie sie w klikanie i w oferty, gram tylko w gry. Na samym lajkowaniu wiele sie nie zarobi, a jak zaczniemy trenowac w wybrana gre to po pewnym czasie mozemy osiagac niezle wyniki. Ja na razie jakims mistrzem nie jestem, chociaz w top100 w rankingu juz figuruje moj nick. Polecam na poczatku grac o male stawki (1v1 - 10 pkt) lub (1v1v1 - 10 pkt). Potem jak dojdziemy do wprawy to mozemy zaczac rywalizacje o wieksza liczbe punktow... Kilka tysiecy punktow mozna zarobic nawet w 20-30 minut, GRAJĄC! RE: Poradnik Lubietoto.pl - Meloman - 18-08-2012 21:07 Potwierdzam, na lajkach i zadaniach to za dużo wy nie osiągniecie.. Grzesix na swoim i moim przykładzie potwierdzi Gdyby nie gierki to ja tu nic bym nie zarobil.. RE: Poradnik Lubietoto.pl - rozi1910 - 19-08-2012 20:23 ja z kolei odradzam gierki, ponieważ bardzo wielu ma boty, z którymi nie da się wygrać ;] ogólnie ciężko tam zbić kokosy RE: Poradnik Lubietoto.pl - Meloman - 19-08-2012 21:13 odradzasz gierki, dlatego że niby są tam boty, a może po prostu jesteś słaby i nie ogarniasz tych gierek ? Dlatego wyżalasz się tutaj bo przewalileś wszystkie punkty na grach w których ci nie szło i tyle.. Nie jestem botem a prawie zawsze dobije do 40-41 na Mistrzu Klawiatury i w innych grach też nie idzie słabo ... 3 doładowania po 25 zł i 4 przelewy po 50 zł. Wiec jednak da się coś tu zbić RE: Poradnik Lubietoto.pl - tamburyniarz - 22-08-2012 00:25 Czy kiedy zaloguję się ze swojego konta FB i zaczne tak wszystko lajkować to na mojej tablicy i moich znajomych pojawi się spam, że wszystko lajkuje? RE: Poradnik Lubietoto.pl - xJAmaTOx - 22-08-2012 00:28 To zależy od twoich ustawień prywatności. Standardowo są takie rzeczy pokazywane. Polecam stworzyć fake konto RE: Poradnik Lubietoto.pl - Meloman - 22-08-2012 10:06 Na fake koncie nie dostaniesz przelewów. Tylko doładowania, więc nie polecam, no chyba że ktoś chce tylko doładowania.. RE: Poradnik Lubietoto.pl - xJAmaTOx - 22-08-2012 11:01 No to można sobie zrobić drugie konto, dodać zdjęcie, prawdziwe dane.. |