Wasze zainwestowane pieniążki - Ile obecnie zainwestowaliście ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Inwestycje (/Forum-Inwestycje-324) +--- Dział: Inwestowanie - Dyskusje (/Forum-Inwestowanie-Dyskusje-315) +--- Wątek: Wasze zainwestowane pieniążki - Ile obecnie zainwestowaliście ? (/Temat-Wasze-zainwestowane-pieniazki-Ile-obecnie-zainwestowaliscie-52919) Strony: 1 2 |
Wasze zainwestowane pieniążki - Ile obecnie zainwestowaliście ? - Killer - 01-05-2012 06:19 Wasze zainwestowane pieniążki - Ile obecnie zainwestowaliście ? Bardzo ciekawi jakie jest saldo Waszych pieniążków które zainwestowaliście w cokolwiek (nie pytam ile zainwestowaliście kiedyś, pytam ile macie zainwestowane na dzień dzisiejszy). Podajcie program i kwotę jaką włożyliście do niego + ewentualną sume jaką wyciągniecie za X czasu Wzór : Program : Zainwestowałem : Okres oczekiwania na przewidywaną wypłatę : Przewidywana wypłata : Wciąż zastanawiam się czy samemu nie spróbować Wiadomo że akurat te programy są dla tych co już mają trochę pieniążków, a nigdy się w to nie bawiłem zawsze korzystałem z takich sposobów zarabiania gdzie nie trzeba własnego wkładu, teraz niezła kupka się naskładała to może pora pozarabiać bardziej leniwie RE: Wasze zainwestowane pieniążki - Ile obecnie zainwestowaliście ? - adrick1197 - 01-05-2012 06:21 proboj , chetnie pomoge Program : just been paid Zainwestowałem : 380$ Program : bannersbroker Zainwestowałem : 255$ Program : royalty7 Zainwestowałem : 58$ RE: Wasze zainwestowane pieniążki - Ile obecnie zainwestowaliście ? - Coristo - 01-05-2012 07:17 Program : Plus500 Zainwestowałem : 1600zł Przewidywana wypłata :W tej chwili 2800zł ale cały czas rośnie. Okres oczekiwania na przewidywaną wypłatę : W wakacje wypłacam RE: Wasze zainwestowane pieniążki - Ile obecnie zainwestowaliście ? - ciamciaj - 01-05-2012 07:36 1.Program : Royalty7 Zainwestowałem : 400$ Okres oczekiwania na przewidywaną wypłatę : zacząłem wypłacać po 1,5mies. Przewidywana wypłata : wypłacone około 800$ + z każdym miesiacem wypłacam około 600-700$. 2.Program : Banners Broker Zainwestowałem : 420$ Okres oczekiwania na przewidywaną wypłatę : zamierzam nie wyciagać jeszcze dłuższy czas Przewidywana wypłata : zysk pasywny miesięczny około 400-500$ RE: Wasze zainwestowane pieniążki - Ile obecnie zainwestowaliście ? - teel - 01-05-2012 08:27 Program : JBP Zainwestowałem : 300$ Okres oczekiwania na przewidywaną wypłatę : reinwestuje zarobione środki,(aż do mojego docelowego pułapu dziennych zarobków)a wypłaty zlecam czasami, po to aby mieć kilka groszy w kieszeni. Przewidywana wypłata : Do tej pory wypłaciłem ok. 800$, a dzięki statej reinwestycji mam dochód kilkudziesięciu dolarów dziennie. Aktualnie mam ponad 2300$ w kapitale inwestycyjnym. RE: Wasze zainwestowane pieniążki - Ile obecnie zainwestowaliście ? - Lolericeer - 01-05-2012 12:12 1. Program: JBP Zainwestowałem: 10$ (jak na razie to początek, te pożyczone) + dodatkowe 10$ na końcu maja Przewidywana wypłata: 300$ Okres oczekiwania na przewidywaną wypłatę: obecnie sylwester, a później co dwa miesiące 150-200$. Możliwe, że coś jeszcze wpłacę, aby były większe zyski. EDIT: 2. Program: XFWCS Zainwestowałem: 1$ (mało, ale na początek, żeby nie stracić) RE: Wasze zainwestowane pieniążki - Ile obecnie zainwestowaliście ? - Dennisek78 - 01-05-2012 19:46 Program : LifeTimeShares Zainwestowałem : 12$ Okres oczekiwania na przewidywaną wypłatę : 1 czerwca Przewidywana wypłata : 66$ @Co kilka dni będę inwestował 10% sumy z konta PP, aczkolwiek narazie tak "na próbę" RE: Wasze zainwestowane pieniążki - Ile obecnie zainwestowaliście ? - Artiis - 11-05-2012 17:54 Program : BB Zainwestowałem : 305$ ( 55$+250$ ) Okres oczekiwania na przewidywaną wypłatę : nie liczyłem na teraz tylko długo terminowo, po 120 dniach będzie 500$ na czysto. Program : Zeek Zainwestowałem : 90 Okres oczekiwania na przewidywaną wypłatę : pod koniec roku Wypłata: około 400$ Jeżeli ktoś też chce zarabiać w owych programach, wszystko wytłumaczę poprzez Skype bądź GG. GG: 42834874 RE: Wasze zainwestowane pieniążki - Ile obecnie zainwestowaliście ? - adminnius - 31-05-2012 14:17 Program: Zamknięty klub inwestorów -Wiadomość na priv Zainwestowałem : 4500$ Okres oczekiwania na przewidywaną wypłatę : Co miesiąc otrzymuje ponad 500$. Program działa 4 lata, ja jestem w nim niecały rok RE: Wasze zainwestowane pieniążki - Ile obecnie zainwestowaliście ? - Ruska34 - 31-05-2012 14:32 Program : just been paid Zainwestowałem : 500$ Wypłata: 3000$ + ~~30$ dziennie wpada Program : thewealths Zainwestowałem : 220$ Wypłata: Wypłaciłem: 15$ zacząłem 3 dni temu Program : royalty7 Zainwestowałem : 400$ Wypłata: Wypłaciłem około 1700$ - już tu nie inwestuję Zapraszam do mnie na PW jakbym miał Cie wprowadzić. |