Zasady restocku "Spring Fling" - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-300) +----- Wątek: Zasady restocku "Spring Fling" (/Temat-Zasady-restocku-Spring-Fling-5249) |
Zasady restocku "Spring Fling" - Alcor - 15-04-2010 17:03 Cytat:Here are the rules for the Spring Fling redemption: Cytat:Oto zasady Spring Fling Redemption: Jak widzimy lockerz podało nam już regulamin zbliżającego się uzupełnienia nagród. Tak więc życze wszystkim udanego odkupienia. Mam nadzieję że będzie to dla nas udany restock! RE: Zasady restocku "Spring Fling" - SZAFI - 15-04-2010 17:08 Mam pytanie : Jak będę kupować bon na amazon to będę musiał mieć np. prawdziwą nazwe ulicy ? Bo jak nie zadziała autofill albo GM to wtedy żeby oszczędzić czas będę wpisywać coś w stylu "asjhgasg" bo przecież i tak bon przyjdzie mi na pocztę email ... Co o tym sądzicie ? RE: Zasady restocku "Spring Fling" - Gumowy - 15-04-2010 17:21 Lołkers pisało, że trzeba wpisać identyczne dane do tych co mamy w profilu przy zamawianiu nagrody. Najlepiej zaopatrzyć sie w Małpkę wtedy wypełnia samo RE: Zasady restocku "Spring Fling" - Zythus - 15-04-2010 17:23 "2. Restock jest zarezerwowany dla osób, które w okresie od 3 kwietnia - 13 kwietnia 11:59 PM zdobyli" na końcu zamiast zdobyli : zdobyły Fajnie RE: Zasady restocku "Spring Fling" - sznikers99 - 15-04-2010 17:25 leci reputek kolego! jesli nie zmienia ustawien to bede w 7 niebie jak zwykle te wasze obrazki powalają na glebe RE: Zasady restocku "Spring Fling" - Tech - 15-04-2010 17:26 Cytat:odkupienia Co do newsa to spoko, restock się zbliża RE: Zasady restocku "Spring Fling" - Kilol - 15-04-2010 17:30 Zbliża się, ale moim zdaniem dzisiaj go nie będzie, bo nie wszyscy dostali e-maila od Lockerz, że mogą brać udział w restocku "Spring Fling". Więc ja dzisiaj nawet nie czekam. RE: Zasady restocku "Spring Fling" - SupeRLokeR - 15-04-2010 17:32 restock juz sie zbliza,juz puka do mych drzwi,pobiegne go przywitac (15-04-2010 17:26)Tech napisał(a):Cytat:odkupienia RE: Zasady restocku "Spring Fling" - tymonowy - 15-04-2010 17:34 (15-04-2010 17:21)Gumowy napisał(a): Lołkers pisało, że trzeba wpisać identyczne dane do tych co mamy w profilu przy zamawianiu nagrody. Najlepiej zaopatrzyć sie w Małpkę wtedy wypełnia samo czyli jak w profilu mam swoje dane zamieszkania , a w danych wysyłki napiszę adres miejsca pracy ojca ( ja pewnie będę w szkole kiedy będą dostarczali) to mi anulują zamówienie? RE: Zasady restocku "Spring Fling" - Gumowy - 15-04-2010 17:39 (15-04-2010 17:34)tymonowy napisał(a): czyli jak w profilu mam swoje dane zamieszkania , a w danych wysyłki napiszę adres miejsca pracy ojca ( ja pewnie będę w szkole kiedy będą dostarczali) to mi anulują zamówienie? Prawdopodobnie tak Cytat:4. Addresses must be entered accurately when redeeming a prize. If your address is not entered accurately, your prize order will be canceled. Cytat:4. Podczas zamawiania nagrody należy dokładnie wpisać adres. Jeśli adres nie zostanie wprowadzony prawidłowo, zamówienie zostanie anulowane. |