Spring Filing Redemption - brak e-maila ? Warto przeczytać ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: Spring Filing Redemption - brak e-maila ? Warto przeczytać ! (/Temat-Spring-Filing-Redemption-brak-e-maila-Warto-przeczytac-5201) |
Spring Filing Redemption - brak e-maila ? Warto przeczytać ! - Hyubios - 14-04-2010 19:17 Witam Dziś koło godziny 19 napisałem do Lockerz maila dot. braku potwierdzenia o udział w następnym restocku i odpisali koło godziny 19:30. Cytat:We will read your questions individually and we will respond if your Tłumaczenie: Odczytaliśmy twoje pytania indywidualnie i odpowiemy Ci szyką odpowiedź, które często nas spotykało. Bardzo proszę nie odpowiadać z powrotem do tej wiadomości. - Potwierdzenia na konkurs zostaną rozesłane jak tylko sprawdzimy czy nie oszukiwaliście. Proszę mieć cierpliwość. - Będziemy ogłaszać więcej informacji o Spring Flingmiej oko na hallway! - Jesteśmy w trakcie wysyłania wiosennego potwierdzenia. Gdybyś zarobił te 200 PTZ a mimo to nie otrzymałeś potwierdzenia, nie martw się, otrzymasz je. - Jesteśmy poinformowani o wideo nie działające dla jakichś członków. wyczyść ciasteczka i spróbuj jeszcze raz. Best, Załoga Lockerz Nie jest to może super tłumaczenie, ale jest. Tak więc, Nie Martwicie Się ! Jeżeli tylko nie oszukiwaliście, otrzymacie potwierdzenie o udziale w restrocku! Mam nadzieję, że pomogłem. Pozdrawiam. Hyubios. P.S. Nie wiedziałem gdzie wrzucić temat, więc jbc proszę o przeniesienie. RE: Spring Filing Redemption - brak e-maila ? Warto przeczytać ! - wasik-1995 - 14-04-2010 19:59 Dobra robota! Cieszę się, że ktoś się zabrał za napisanie do nich takiego e-maila. Osobiście również nie dostałem jeszcze e-maila, ale oczekuję z niecierpliwością. RE: Spring Filing Redemption - brak e-maila ? Warto przeczytać ! - Tidus - 14-04-2010 20:01 (14-04-2010 19:17)Hyubios napisał(a): Witam Ciesze sie ,ale dział jest :"Pytania dotyczące lockerz" "Nie wiedziałem gdzie wrzucić temat, więc jbc proszę o przeniesienie." Jest przeciez temat : Ogolnie o lockerz tam sie takie cos wrzuca na przyszlosc RE: Spring Filing Redemption - brak e-maila ? Warto przeczytać ! - Hyubios - 14-04-2010 20:07 Okej, okej. Jak Admin może, to proszę o przeniesienie. A dlaczego wrzuciłem w pytania ? Bo to jest odpowiedź ^^ Miło, że komuś uspokoiłem sumienie, wasik RE: Spring Filing Redemption - brak e-maila ? Warto przeczytać ! - pitfromhell - 14-04-2010 20:18 Ok, dział Ci się pomylił, ale ode mnie masz +. RE: Spring Filing Redemption - brak e-maila ? Warto przeczytać ! - kamilklw - 14-04-2010 20:44 Przecie na hallway'u napisali o tym. RE: Spring Filing Redemption - brak e-maila ? Warto przeczytać ! - damal123 - 14-04-2010 20:51 Dzięki, że to wkleiłeś, parę rzeczy się wyjaśniło ale jestem pesymistą i mam przeczucie, że mi nie wyślą tego maila gdyż stwierdzą, że oszukiwałem. Zdobyłem ponad 1000PTZ, chyba 12 znajomych i Z-list wbiłem. Pewnie dopatrzą się czegoś przy znajomych. RE: Spring Filing Redemption - brak e-maila ? Warto przeczytać ! - raBBit - 14-04-2010 20:59 ja niewiem, mam nadzieje że dostane tego maila bo juz 22 a nic nie widac ;D RE: Spring Filing Redemption - brak e-maila ? Warto przeczytać ! - Hyubios - 14-04-2010 21:01 raBBit, jutro też jest dzień. Jak się nie wyrobią, to ich obowiązkiem jest dokończenie roboty jak najszybiej, RE: Spring Filing Redemption - brak e-maila ? Warto przeczytać ! - Kilol - 14-04-2010 21:03 Dzięki za info. Przenoszę do odpowiedniego działu. |