Poradnik Szybsze Zarabianie W Megatypers.com - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Szybsze Zarabianie W Megatypers.com (/Temat-Szybsze-Zarabianie-W-Megatypers-com-51741)Strony: 1 2 |
Szybsze Zarabianie W Megatypers.com - ciamciaj - 04-04-2012 15:33 Witam, sam nie należę do MegaTypers.com, nie bawie sie w klikanie tego typu rzeczy, wole inwestowanie. Za to znalazlem na internecie metody przyspieszające rozwiązywanie CAPTCHY. 1. Nie pisz angielskich słów
Przykład.: beautiful asdf Pisz: asdf 2. Nie pisz znaków specjalnych Przykład.: !@#+hrdw Pisz: hrdw 3. Możesz pisać tylko małe litery. Wielkość nie ma znaczenia. Przykład.: FaSMesHock Pisz: fasmeshock 4. Staraj sie pracować w godzinach kiedy są wysokie stawki. Czas serwera to minus 6h czasu polskiego. 5. Jeśli są dwa słowa, grupa znaków i liter, pisz tylko litery. (nie na każdej captchy działa) Przykład.: 1234 asdf Pisz: 1234 Przykład.: asdf 1234 Pisz: asdf Jeśli pomogłem, mile widziany REPUT
Odp: Szybsze Zarabianie W Megatypers.com - Rzmijec - 04-04-2012 18:01 @up Jeśli mi Tapatalk nie nawala to napisałeś na czerwono. W tym rzecz, że czerwony to color administracji. Człapnięte z Xperii :> RE: Szybsze Zarabianie W Megatypers.com - ciamciaj - 04-04-2012 19:38 Poprawione RE: Szybsze Zarabianie W Megatypers.com - michalwie - 05-04-2012 22:16 będę musiał spróbować swoich sił RE: Szybsze Zarabianie W Megatypers.com - WojaKk - 05-04-2012 22:19 Ja i tak szybko piszę i zwykle przepisanie najróżniejszych captch zajmuje mi 3-7 sekund Ale poradnik dobry :> RE: Szybsze Zarabianie W Megatypers.com - goldeniak - 14-04-2012 16:47 na stronie masz wyraźnie napisane ze musisz pisać wielkie i małe litery, powiedz gdzie to wyczytałeś? róbcie tak jak ciamciaj napisał a dostaniecie bana na wieki wieków amen, myślę ze w captchatrader można tak robić ale nie w megatypers RE: Szybsze Zarabianie W Megatypers.com - ciamciaj - 15-04-2012 08:12 (14-04-2012 16:47)goldeniak napisał(a): na stronie masz wyraźnie napisane ze musisz pisać wielkie i małe litery, powiedz gdzie to wyczytałeś? róbcie tak jak ciamciaj napisał a dostaniecie bana na wieki wieków amen, myślę ze w captchatrader można tak robić ale nie w megatypers Może zauwazyłeś ale tam captche są od różnych dostawców i wiekszość nie wymaga dużych i małych liter. RE: Szybsze Zarabianie W Megatypers.com - pampuch721 - 15-04-2012 11:52 Ja się zastanawiam...Czemu niby nie mamy pisać angielskich słów? Przecież o to chodzi by przepisywać to co się widzi, czyż nie? Nawet w FAQ na stronie jest napisane, że gdy są 2 wyrazy/ciąg znaków bok siebie to przepisujemy oba oddzielone spacją. Ewentualnie gdy jeden nie jest pokazany w całości (tak jakby jest za polem z captcha) to przepisujemy tylko ten widoczny... Czy źle myślę i jest inaczej/tak jak napisał użytkownik ciamciaj? @ciamciaj Może wiesz co powinno się wpisać, gdy wyskoczy takie coś: Tak poza tym gratki poradnika, naprawdę dobrze napisany RE: Szybsze Zarabianie W Megatypers.com - ciamciaj - 15-04-2012 12:31 Czyżby "frog"? Tak samo jak obrazek kota to wpisujemy "cat"? RE: Szybsze Zarabianie W Megatypers.com - MistrzYoda - 15-04-2012 14:02 dostał ktoś kase za ten tydzien?? |