[ Płaci ] PTCBox.com - nowy król serwisów PTC - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [ Płaci ] PTCBox.com - nowy król serwisów PTC (/Temat-Placi-PTCBox-com-nowy-krol-serwisow-PTC-46918) |
[ Płaci ] PTCBox.com - nowy król serwisów PTC - macgre - 08-12-2011 07:55 Witam. Przedstawiam Wam nowego buxa stworzonego przez ludzi z Matrixmails. Jeśli już Wam to coś mówi to tu jest link do zapisu: Najlepszy bux jaki do tej pory stworzono. To zaufana firma, a bux jest zarejestrowany w Anglii i podlega prawu UE. Wystartował 02.12 i jeszcze nie wszystko mają gotowe (pre-launch) ale warto już teraz się zapisać bo najprawdopodobniej wyrasta nam silny gracz na PTC arenie. Oferują (opisuję to czego nie ma w tabeli):
Uploaded with ImageShack.us Wydaje mi się, że naprawdę warto Zapraszam do zapisu z linka: http://www.ptcbox.com/?rid=6645 Dziękuję serdecznie. Czysty: http://www.ptcbox.com Pozdrawiam Grzegorz RE: [ Nowy ] PTCBox.com - okazja której szukasz ! Nie przegap tego ! - patulsky1337 - 08-12-2011 12:09 bux? albo mi się wydaje albo zły dział... RE: [ Nowy ] PTCBox.com - okazja której szukasz ! Nie przegap tego ! - macgre - 08-12-2011 12:26 Trochę bux, trochę Pay To Sign in więc sam nie wiem gdzie to powinno być. Przed chwilą zauważyłem też, że post w tym temacie już istnieje...Nie mam pojęcia dlaczego nie znalazła mi go wcześniej wyszukiwarka. Naprawdę wpisywałem na różne sposoby, duże litery ,małe, z com i bez com. Nie znajdowała nic! Mam nadzieję, że moderatorzy to uwzględnią.... RE: [ Nowy ] PTCBox.com - okazja której szukasz ! Nie przegap tego ! - patulsky1337 - 08-12-2011 14:07 rejestruje sie z refa. moze jakis dowod wyplaty masz swoj? RE: [ Nowy ] PTCBox.com - okazja której szukasz ! Nie przegap tego ! - macgre - 08-12-2011 14:24 Jestem w nim od wczoraj. Nie mam jeszcze swojej wypłaty, ale po necie już krążą pierwsze. Serwis jest w fazie pre-launch i klików jest mało więc na razie trzeba zbierać poleconych. Im wcześniej zaczniemy tym większe szanse. To naprawdę solidny i obiecujący serwis. Ja jestem skłonny zainwestować w niego jak go już w pełni uruchomią i będzie na 100% wypłacalny. To będzie moja pierwsza inwestycja nie licząc EasyHits. W końcu stracić nie stracę Napisz ID jak już potwierdzisz rejestracje. Dzięki Zapraszam kolejne osoby Dobrego! RE: [ Nowy ] PTCBox.com - okazja której szukasz ! Nie przegap tego ! - blazej411 - 08-12-2011 16:53 zarejestrowany z refa RE: [ Nowy ] PTCBox.com - okazja której szukasz ! Nie przegap tego ! - macgre - 09-12-2011 13:13 (08-12-2011 16:53)blazej411 napisał(a): zarejestrowany z refa Dzięki Blazej. Zapraszam kolejne osoby RE: [ Nowy ] PTCBox.com - start serwisu ! Nie przegap tego ! - macgre - 14-12-2011 11:40 Kilka nowych informacji. Miejsce strony ptcbox w alexa: (najcześciej odwiedzane) Tylko kilka serwisów tego typu miało taki skok. Otwarcie forum: 16 grudzień 2011 Oficjalny start serwisu: 1 stycznia 2012 Do 31.12 wszystkie wykupione u nich reklamy otrzymują podwojone wejścia. Kupujesz 100, otrzymujesz 200 wejść. Spróbujcie sobie wyobrazić co by było gdybyście się zapisali do ClixSense gdy powstawał? Wystarczy trochę reklamy (wiem gdzie) i można zarobić. Pozdrawiam RE: [ Płaci ] PTCBox.com - start serwisu ! Nie przegap tego ! - macgre - 04-01-2012 01:50 No i wyklikałem. Moja 1 wypłata w PTCBox Mało (takie miniumum przy 3 pierwszych płatnościach), ale mam potwierdzenie wypłacalności serwisu. Teraz pora na upgrade. RE: [ Płaci ] PTCBox.com - start serwisu ! Nie przegap tego ! - macgre - 31-01-2012 02:16 Moja druga wypłata otrzymana 2 godz po zleceniu. Cieszy tym bardziej, że to pierwsze konkretne pieniądze z mojej "pracy" w necie Następne wypłaty będą większe. Uploaded with ImageShack.us |