Dam E-maile za rejestracje. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dam E-maile za rejestracje. (/Temat-Dam-E-maile-za-rejestracje-4374) |
Dam E-maile za rejestracje. - foxofixo - 02-04-2010 13:51 Witam. Mam do oddania około 50 e-maili osób które zarejestrują na Lockerz.com. Każdy e-mail jest opatrzony gwarancją iż w razie braku rejestracji bezpłatna wymiana na inny. W zamian pragnę prosić o rejestracje w serwisie TakeAGift.pl jako mój polecony oraz wypełnienie ankiety. Dzięki poprawnej wypełnieniu ankiety dostaniesz 500 Stars na start a ja dostane 40% tego zarobku czyli 200 Stars. Chętnych proszę o wpisywaniu się w tym temacie. Link do rejestracji jako mój polecony: http://www.takeagift.pl Pozdrawiam Status zamówień
Zrealizowane: 1.hd2d Ilość: x1 2.Devilry225 Ilość: x6 3.bednar213 Ilość: x1 4.mag1313 Ilość x1 5.tuxus Ilość x2 6.reedo Ilość x2 7.Drold Ilość x7 8.kolaxxx Ilość x11 Weryfikacja / Realizacja 1.tuxus Ilość x6 - REALIZACJA 2.bednar213 Ilość x18 - REALIZACJA 3.dawid_wml Ilość x2 - REALIZACJA 4.Drold Ilość x5 - REALIZACJA 5.admsonm Ilość x2 - REALIZACJA 6.shaggan Ilość x2 - REALIZACJA 7.adik0070 Ilość x1 - REALIZACJA 8.mag1313 Ilość x3 - REALIZACJA Odrzucone 1. piekar Każdą osobę która pragnie się zarejestrować proszę po ukończeniu tej czynności o wpis w tym temacie używając tego szablonu. Login TakeAGift.pl (użyty podczas rejestracji): Pierwsze zadanie (ankieta) uzupełniona: Przybliżona godzina rejestracji: @EDIT Informuję iż to normalne, że po przejściu z mojego linka przenosi na stronę główną. Jeżeli po wejściu do formularza rejestracji ujrzysz nad napisem zarejestruj się tekst: "Osoba polecająca: xemiosx oznacza iż wszystko ok. PO REJESTRACJI NIE ZAPOMNIJ ZWERYFIKOWAĆ E-MAILA ORAZ UZUPEŁNIĆ ANKIETY (pierwszego zadania). Po zakończeniu wymiany proszę o pozytywną opinie w tym temacie oraz + przy repucie Pozostało adresów e-mail: 1 @EDIT 2 Informuję iż jest możliwość wymiany za więcej niż 1 emaila. Gdy chcesz się wymienić na np na 5 e-maili wystarczy że zarejestrujesz 5 nowych kont w serwisie TakeAGift.pl z mojego linka, potwierdzisz je klikając w specjalny link w e-mailu i odpowiesz na ankietę (pierwsze zadanie). Po wykonaniu zadania dopisz w formularzu iż zarejestrowałeś x Kont. Ilość adresów e-mail będzie aktualizowana 1 raz na dzień @EDIT 3 Uwaga ! Uwaga ! Tylko teraz taka okazja. Chcesz jeszcze więcej znajomych na Lockerz.com albo TakeAGift.pl, a może na Qday.pl ? Mogę to życzenie spełnić. Za każdą rejestracje wraz z wypełnioną 1 ofertą jako mój polecony w serwisie FreebieJeebies.co.uk daje niesamowitą nagrodę ! 5 Poleconych w jednym z wybranych serwisów Lockerz.com, TakeAGift.pl, Qday.pl. Chętnych proszę o kontakt na PW. (Uwaga wymagana karta bankowa debetowa bądź kredytowa) RE: Dam E-maile za rejestracje. - piekar - 02-04-2010 14:16 ja się zarejestrowałem RE: Dam E-maile za rejestracje. - foxofixo - 02-04-2010 15:03 (02-04-2010 14:16)piekar napisał(a): ja się zarejestrowałem Proszę o podanie loginu wpisanego podczas rejestracji w celu weryfikacji. Czy Pan uzupełnił ankietę (pierwsze zadanie) ? RE: Dam E-maile za rejestracje. - hd2d - 02-04-2010 15:17 Przyjemnia współpraca. Dzięki za wszystko RE: Dam E-maile za rejestracje. - mag1313 - 02-04-2010 17:59 jestem zainteresowany lecz link przenosi mnie na stronę logowania. czy jak przejdę na rejestrację to będę poleconym przez Ciebie? RE: Dam E-maile za rejestracje. - bednar213 - 02-04-2010 20:51 Zarejestrowałem się, odpowiedziałem w ankiecie. Login: kobe95. RE: Dam E-maile za rejestracje. - Devilry225 - 02-04-2010 21:05 Login TakeAGift.pl (użyty podczas rejestracji): Devilryx Pierwsze zadanie (ankieta) uzupełniona: Uzupełniona Przybliżona godzina rejestracji: 22:2-4 RE: Dam E-maile za rejestracje. - foxofixo - 02-04-2010 22:13 (02-04-2010 17:59)mag1313 napisał(a): jestem zainteresowany lecz link przenosi mnie na stronę logowania. czy jak przejdę na rejestrację to będę poleconym przez Ciebie? Informuję iż to normalne, że po przejściu z mojego linka przenosi na stronę główną. Jeżeli po wejściu do formularza rejestracji ujrzysz nad napisem zarejestruj się tekst: "Osoba polecająca: xemiosx oznacza iż wszystko ok. PO REJESTRACJI NIE ZAPOMNIJ ZWERYFIKOWAĆ E-MAILA ORAZ UZUPEŁNIĆ ANKIETY (pierwszego zadania). RE: Dam E-maile za rejestracje. - mag1313 - 03-04-2010 07:19 Login TakeAGift.pl (użyty podczas rejestracji): mag1313 Pierwsze zadanie (ankieta) uzupełniona: Uzupełniona Przybliżona godzina rejestracji: 08.14-15 Login TakeAGift.pl (użyty podczas rejestracji): alasska Pierwsze zadanie (ankieta) uzupełniona: Uzupełniona Przybliżona godzina rejestracji: 13.03-04 Login TakeAGift.pl (użyty podczas rejestracji): Michas_G Pierwsze zadanie (ankieta) uzupełniona: Uzupełniona Przybliżona godzina rejestracji: 13.08-09 Login TakeAGift.pl (użyty podczas rejestracji): Olenka_G Pierwsze zadanie (ankieta) uzupełniona: Uzupełniona Przybliżona godzina rejestracji: 13.34-35 RE: Dam E-maile za rejestracje. - Devilry225 - 03-04-2010 10:50 Gorąco polecam zarówno usera jak i jego propozycję.Szybki przebieg obu rejestracji. |