[Rozwiązane]@ OD LOCKERZ - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]@ OD LOCKERZ (/Temat-Rozwiazane-OD-LOCKERZ-40) |
[Rozwiązane]@ OD LOCKERZ - Admin - 11-11-2009 11:26 E-maile do najważniejszych pracowników LOCKERZ :
[email protected] -Ogólne pytania [email protected] -Pytania dotyczące statusu Z-List i koszulek [email protected] -Pytania dotyczące problemów technicznych [email protected] -Pomysły i pytania dotyczące strony [email protected] -Pytania dotyczące wysyłki [email protected] -W przypadku nie naliczania PTZ Uaktualnione przez razorxd: Info(taki głowny): [email protected] Tech Support(pomoc-techniczna): [email protected] Bruce: [email protected] Kathy(Szef czy tam założyciel lockerz): [email protected] Helen(też cos w tym stylu jak pomoc): [email protected] Adam: [email protected] Brad: [email protected] Teri: [email protected] Kerry: [email protected] Chris: [email protected] Yatrik: [email protected] Adam: [email protected] Tara: [email protected] RE: @ OD LOCKERZ - Rede - 11-11-2009 11:27 Na pewno się przyda ;D RE: @ OD LOCKERZ - LessiPL - 11-11-2009 15:08 na pewno na pewno dobrze że napisałeś RE: @ OD LOCKERZ - Kleszczman - 11-11-2009 15:38 Dobry pomysł. W momencie gdy był bug i 0 PTZ to chciałem już do supportu skrobać ale to szybko naprawili RE: @ OD LOCKERZ - LessiPL - 11-11-2009 16:43 haha mojemu koledze też o ptz wyskoczyła raz czy 2 RE: @ OD LOCKERZ - xellos666 - 11-11-2009 17:48 kilka różnych bugów pojawia się na stronce i dobrze wiedzieć gdzie się zgłaszać z konkretnym problemem RE: @ OD LOCKERZ - jakubixioraczek - 12-11-2009 17:28 Bardzo przydatne gdyż wiele rzeczy trzeba na tej stronce poprawić RE: @ OD LOCKERZ - Cypek - 18-12-2009 06:20 A czy mogę pisać do nich po Polsku? RE: @ OD LOCKERZ - Admin - 18-12-2009 09:39 oczywiscie że nie. RE: @ OD LOCKERZ - Kleszczman - 18-12-2009 09:51 Cypek, po polsku to możesz pisać u nas i my Ci to przetłumaczymy, bo administracja Lockerz to raczej tylko angielski zna |