MATH Captcha + ReCaptcha TANIO !!! [SPRZEDAM] - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: MATH Captcha + ReCaptcha TANIO !!! [SPRZEDAM] (/Temat-MATH-Captcha-ReCaptcha-TANIO-SPRZEDAM-36399) Strony: 1 2 |
MATH Captcha + ReCaptcha TANIO !!! [SPRZEDAM] - Selox - 02-05-2011 17:47 Witam! Postanowiłem Wam udostępnić za dość niską cenę nowe, działające skrypty! Do niedawna były one trudno dostępne, jednak dziś mam zamiar to zmienić Cennik : MATH Captcha + ReCaptcha => 40$ ReCaptcha => 9,99 $ MATH Captcha => 38$ Math Captcha jest dożywotnio, włącznie z aktualizacjami. ReCaptcha którą sprzedaje, jest zrobiona pod Math Captche, czyli można je połączyć w jeden skrypt. Nie sprzedaje dlatego samych Math Captch. Skrypt jest w formie "custom_script.js", dlatego jest 100% kompatybilny z LRC PRO !!! // EDiT Jednak udało mi się udoskonalić math captche (usamodzielnić) Wprowadzam więc sprzedarz samej MATH Chętnych proszę o kontakt na GG : 35525654 Jeżeli będzie potrzeba, mogę potwierdzić wirygodność skryptu i pokazać jego działanie np. przez TeamWiever. Polecam =D RE: MATH Captcha + ReCaptcha TANIO !!! [SPRZEDAM] - Dominator - 02-05-2011 17:50 Szkoda że samych Math nie sprzedajesz. Fffffffffuuuuuuuuu RE: MATH Captcha + ReCaptcha TANIO !!! [SPRZEDAM] - mariio - 02-05-2011 18:12 Dominator ja bym bardziej patrzył na ilość jego reputacji a nie na to że samej math nie sprzedaje RE: MATH Captcha + ReCaptcha TANIO !!! [SPRZEDAM] - kamilkiri - 02-05-2011 18:14 Zapewne fake... A jak prawdziwe to teraz już nie ma szans żadnych na restockach i skrypt pewnie nie twój, ale to tylko moje zdanie. RE: MATH Captcha + ReCaptcha TANIO !!! [SPRZEDAM] - Admin - 02-05-2011 18:16 recaptcha jest udostępniona na forum dla wszystkich za darmo, więc sprzedawanie jej za 9,99$ jest raczej bezcelowe RE: MATH Captcha + ReCaptcha TANIO !!! [SPRZEDAM] - Bramkiro - 02-05-2011 18:23 Powiedz mi, to jest skrypt w formie custom_script.js czy jakiś osobny program, który coś tam generuje? Wytłumacz mi jak to działa. RE: MATH Captcha + ReCaptcha TANIO !!! [SPRZEDAM] - Dominator - 02-05-2011 18:26 jakiś filmik ? RE: MATH Captcha + ReCaptcha TANIO !!! [SPRZEDAM] - kamilkiri - 05-05-2011 13:28 To działa teraz czy nie bardzo? Bo różne opinie słyszałem... RE: MATH Captcha + ReCaptcha TANIO !!! [SPRZEDAM] - michczyk - 09-05-2011 21:16 Witam, Czy może ktoś potwierdzić wiarygodność tego użytkownika? RE: MATH Captcha + ReCaptcha TANIO !!! [SPRZEDAM] - Coristo - 09-05-2011 21:18 To juz lepiej kupic od janusza Ja mam i polecam |