www.smartbarre.com - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: www.smartbarre.com (/Temat-www-smartbarre-com-3626) Strony: 1 2 |
www.smartbarre.com - dawidois - 21-03-2010 18:19 Witam Chciałbym przedstawić wam proste sposoby na zarabianie pieniędzy online poprzez klikanie w reklamy to bardzo proste więc poświęćcie 5 min na przeczytanie tego poradnika a więc: wchodzimy na strone : http://www.smartbarre.com/inscription.php na waszym monitorze ukaże się strona na której dokonacie rejestracji. Strona nie jest w Języku Polskim więc opisze co i jak trzeba zrobić aby się poprawnie zarejestrować: "Remplissez le formulaire et cliquez sur Inscription, un e-mail vous sera envoyé pour activer votre compte. vous pourrez commencer a gagner des points tout de suite apres." Na Język Polski: Wypełnij formularz i kliknij przycisk "inscription", Na podany przez Ciebie e-mail zostanie wysłany link do aktywacji konta. Możesz zacząć zarabiać punkty bezpośrednio po kliknięciu w link aktywacyjny. [b]1. Nom - Imię 2. Prénom - Nazwisko 3. E-mail - Wiadomo ;P 4. Adresse - Adres ( nie trzeba podawać )(opcionalne) 5. Ville - Miasto ( nie trzeba podawać )(opcionalne) 6. Code postal - Kod pocztowy ( nie trzeba podawać )(opcionalne) 7. Pays - Kraj ( nie trzeba podawać )(opcionalne) 8. Mot de passe - Hasło ( nie trzeba podawać )(opcionalne) 9. Retapez mot de passe - Powtórz hasło Recevoir la newsletter - Subskrypcja biuletynu ( należy zaznaczyć ) J'accepte le réglement - Akceptuję regulamin ( należy zaznaczyć ) Jak wypełnimy wszystkie dane należy kliknąć przycisk "inscription" czyli zatwierdzam. Po wykonaniu wszystkich tych czynności na nasz e-mail ( podany w formularzu w punkcie 3 ) zostanie wysłany link aktywacyjny konta po kliknięciu w ten link możemy zarabiać pieniądze. Na stronie zbieramy punkty które na koniec miesiąca są zamieniane na Euro Po aktywacji konta i zalogowaniu możemy już oglądać reklamy i tym samym zarabiać punkty Opis strony: Po lewej stronie Espace Membres opis kolejno: 1.KONKURS 2.UŻYTKOWNIK -Informacje o Mnie -Moje statystyki -Sponsoring -Nagradzanie -Wiadomości -Mentor -VIP powierzchnia -Płatność -Wyloguj 3.REKLAMA -Reklamodawcy -Kampanie -PTC czyli klikanie w banery platne ( właśnie tu zarabiamy punkty ) 4.SKLEP -Kup SmartCode -SmartBoutik -Moje zamówienia -Moje SmartCode -SSponsorSprytny 5.GRY 6.BARRE ( mini barr który można sciągnąć i dzięki niemu zdobywać dodatkowe punkty ) -Pobrać -Forum 7.WYLOGUJ Więcej informacji : Musisz mieć co najmniej 15 euro aby złożyć wniosek o płatność Zarobione pieniądze można wpłacic sobie na konto PayPal jeśli nie mamy konta możemy je założyć tutaj http://www.paypal.pl/pl To już wszystko zachęcam do rejestracji naprawde warto Pozdrawiam RE: A TU PLACA W EURO - Troublemaker83 - 21-03-2010 18:21 dawidois zanim napiszesz zapoznaj się z regulaminem... RE: A TU PLACA W EURO - dawidois - 21-03-2010 18:23 Barre Télécharger jak sie zalogujecie wejdzcie o barre i zaistalujcie ten programik reklamy beda same lecialy w malym okienku RE: A TU PLACA W EURO - zioomek65 - 21-03-2010 18:50 A może byś napisał jak jest stawka za reklamy itp... RE: A TU PLACA W EURO - dawidois - 21-03-2010 18:57 za ogladanie reklam dostaje sie pukty na koniec miesiaca sa zamieniane na euro za bodajrze 80 puktow o.o1 tylko w zakladce baarre leca one na okraglo mozna ogladac 24 h RE: A TU PLACA W EURO - Karpik - 21-03-2010 19:41 Hmm... Prosimy również czysty link? Trochę słabo to opisałeś... Nawet nie mam zamiaru tego czytać... Użyj różnych kolorów czcionek, pogrub ważniejsze informacje, stawki najlepiej zamieść w tabeli. Dodaj może screeny wypłat, bo coś mi tu śmierdzi SCAMEM. RE: A TU PLACA W EURO - rj7rad - 21-03-2010 19:42 Po co utworzyłeś ten temat na nowo, po tym jak moderatorzy go raz usunęli? RE: A TU PLACA W EURO - dawidois - 21-03-2010 19:55 Witam Chciałbym przedstawić wam proste sposoby na zarabianie pieniędzy online poprzez klikanie w reklamy to bardzo proste więc poświęćcie 5 min na przeczytanie tego poradnika a więc: wchodzimy na strone : http://www.smartbarre.com/inscription.php czysty link.bez promowania oczywiscie prosil bym zebyscie sie zalogowali na tym pierwszym linku ale jesli ktos ktos woli to prosze nadole jest czysty link http://www.smartbarre.com na waszym monitorze ukaże się strona na której dokonacie rejestracji. Strona nie jest w Języku Polskim więc opisze co i jak trzeba zrobić aby się poprawnie zarejestrować: "Remplissez le formulaire et cliquez sur Inscription, un e-mail vous sera envoyé pour activer votre compte. vous pourrez commencer a gagner des points tout de suite apres." Na Język Polski: Wypełnij formularz i kliknij przycisk "inscription", Na podany przez Ciebie e-mail zostanie wysłany link do aktywacji konta. Możesz zacząć zarabiać punkty bezpośrednio po kliknięciu w link aktywacyjny. 1. Nom - Imię 2. Prénom - Nazwisko 3. E-mail - Wiadomo ;P 4. Adresse - Adres ( nie trzeba podawać )(opcionalne) 5. Ville - Miasto ( nie trzeba podawać )(opcionalne) 6. Code postal - Kod pocztowy ( nie trzeba podawać )(opcionalne) 7. Pays - Kraj ( nie trzeba podawać )(opcionalne) 8. Mot de passe - Hasło ( nie trzeba podawać )(opcionalne) 9. Retapez mot de passe - Powtórz hasło Recevoir la newsletter - Subskrypcja biuletynu ( należy zaznaczyć ) J'accepte le réglement - Akceptuję regulamin ( należy zaznaczyć ) Jak wypełnimy wszystkie dane należy kliknąć przycisk "inscription" czyli zatwierdzam. Po wykonaniu wszystkich tych czynności na nasz e-mail ( podany w formularzu w punkcie 3 ) zostanie wysłany link aktywacyjny konta po kliknięciu w ten link możemy zarabiać pieniądze. Na stronie zbieramy punkty które na koniec miesiąca są zamieniane na Euro Po aktywacji konta i zalogowaniu możemy już oglądać reklamy i tym samym zarabiać punkty Opis strony: Po lewej stronie Espace Membres opis kolejno: 1.KONKURS 2.UŻYTKOWNIK -Informacje o Mnie -Moje statystyki -Sponsoring -Nagradzanie -Wiadomości -Mentor -VIP powierzchnia -Płatność -Wyloguj 3.REKLAMA -Reklamodawcy -Kampanie -PTC czyli klikanie w banery platne ( właśnie tu zarabiamy punkty ) 4.SKLEP -Kup SmartCode -SmartBoutik -Moje zamówienia -Moje SmartCode -SSponsorSprytny 5.GRY tutaj morzemy pomnozyc nasze pukty albo stracic 6.BARRE ( mini barr który można sciągnąć i dzięki niemu zdobywać dodatkowe punkty ) -Pobrać -Forum 7.WYLOGUJ Więcej informacji : Musisz mieć co najmniej 15 euro aby złożyć wniosek o płatność Zarobione pieniądze można wpłacic sobie na konto PayPal jeśli nie mamy konta możemy je założyć tutaj http://www.paypal.pl/pl To już wszystko zachęcam do rejestracji naprawde warto Pozdrawiam niestety nie przedstawie zadnych wyplat bo nie uzbieralem jeszcze 15 euro . poniewarz przegrywam wszystkie pukty w pokera hihi RE: A TU PLACA W EURO - JaroMast - 21-03-2010 20:31 To wyglada na zwykly spam, 2 razy ten sam post (a wlasciwie nawet 3), do kosza z nim po raz kolejny. RE: A TU PLACA W EURO - dawidois - 21-03-2010 20:58 przeczytaj dokladnie jaroMast przeczytaj dokladnie |