MTT - Multi Tube-Tool - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Sharecash (/Forum-Sharecash-88) +---- Wątek: MTT - Multi Tube-Tool (/Temat-MTT-Multi-Tube-Tool-35816) |
MTT - Multi Tube-Tool - haggard - 23-04-2011 17:13 Witam, Ukończyłem właśnie wersję pierwszą aplikacji Multi Tube-Tool (MTT). Program służy pomocy przy zarabianiu na stronach jak cashfile.org czy sharecash.com. Aktualne możliwości: a) Ogólne
b) Files Finder - przeszukiwanie często pobieranych plików
g) Mail Creator na innych stronach [SOON - w razie potrzeby] Foty Jakieś pytania? Piszcie ^^ niżej recenzja Admina Download: TUTAJ RE: MTT - Multi Tube-Tool - Dominator - 23-04-2011 17:26 O żeż kurna, świetne narzędzie Haggard, według mnie bardzo się opłaca za takie pieniądze (choć mogłoby kosztować 15$ za taki wysiłek) RE: MTT - Multi Tube-Tool - Qwik - 23-04-2011 17:32 Na moje oko powinien ze 30$. RE: MTT - Multi Tube-Tool - xPietrek - 23-04-2011 19:04 Cena dobra, pewnie więcej zarobi, niż gdyby on kosztował 30$, bo za tak niską cenę więcej osób będzie skłonnych go kupić. RE: MTT - Multi Tube-Tool - SilverNight - 23-04-2011 19:05 Nom Hagg bardzo ciekawy programik na pewno dużo pracy w to włożyłeś ... Możliwe,że skuszę się na kupno programu bo jest bardzo interesujący Gratki RE: MTT - Multi Tube-Tool - Admin - 24-04-2011 12:58 Skrypt przetestowany, Więc zacznijmy recenzje MTT to nowa znacznie lepsza, przyjaźniejsza użytkownikowi i bardziej rozbudowana wersja youtube toola i filefindera. Program ma w sobie kilka funkcji pierwszą z nich jest FilesFinder, który pozwala sprawdzić na jakie pliki jest największy popyt na SC (pokazuje statystyki kto i co ściąga). Kolejna funkcja to nam youtube like comment and subscribe, bardzo usprawniony, automatycznie importuje konta yt z plików, pozwala na dodanie linków jak i wybranie opcji które Nas interesują (kciuki góra/dół, komentarz, subskrybcja) Zakładke dalej możemy podejrzeć obecnie promowany film YT po prawej stronie mamy wszelkie logi dotyczące promowanego filmu W ostatniej zakładce mamy bardzo prosty i łatwy system tworzenia maili yahoo, wszystko jest bardzo funkcjonalne program automatycznie tworzy losowe maila i zapisuje je do pliku (wystarczy przepisac captche). Program bardzo stabilny jest zupgradowaną wersją wcześniejszego skryptu haggarda, działa bardzo prosto i szybko. Każdy sharecashowiec/cashfilowiec musi mieć to oprogramowanie Koszt bardzo niski zwróci się w 1 dzień ambitnym uploaderom RE: MTT - Multi Tube-Tool - xPietrek - 24-04-2011 13:24 Fajna recenzja. A moje propozycje, to dodać w następnej wersji Sharecash ID Convertera (konwersja ID z mirrorów), żeby można było sprawdzić ilość pobrań danego pliku, no i ewentualnie jakiś decaptcher do tworzenia kont, choć pewnie byłby problem z zaimplementowaniem tego w AutoIT :] A program polecam RE: MTT - Multi Tube-Tool - haggard - 25-04-2011 12:17 Dzięki za posty. Aktualizacja i download. Dodano: - wbudowane konto do Files Findera (thx Admin za pomysl) - dodany Mirror ID Checker - sprawdzanie mirrorów SC i zamienianie ich na linki do SC, z których mozesz dowiedziec się o ilosci pobrań pliku. (thx xPietrek za pomysł) Download link: TUTAJ ID Checker RE: MTT - Multi Tube-Tool - adkam12 - 25-04-2011 21:08 Line 64 bla bla lokalizacja bota Error: the requested action with this object has failed dlaczego? pomozcie teraz po zainstalowaniu net frameworka Line 2420 Error : Variable used without being declared RE: MTT - Multi Tube-Tool - Yanke$ - 27-04-2011 11:45 Zainstaluj wszystkie frameworki (2; 3,5; 4) i spróbuj ponownie. Czasami tak miałem na youtube like&comment, trzeba było restartować albo czekać. |