[PORADNIK] Sposób na ściąganie plików z ShareCash - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Sharecash (/Forum-Sharecash-88) +---- Wątek: [PORADNIK] Sposób na ściąganie plików z ShareCash (/Temat-PORADNIK-Sposob-na-sciaganie-plikow-z-ShareCash-3471) Strony: 1 2 |
[PORADNIK] Sposób na ściąganie plików z ShareCash - szulakaluble - 18-03-2010 12:26 Nie jest to mój poradnik a znaleziony na innym forum. Jego twórcą jest adikk90 i to jemu naleza sie gratulacje:> Przeglądając tematy właśnie na temat ShareCash zauważyłem, że wszyscy mają ten sam problem (w tym i ja) odnośnie tego błędu: A więc znalazłem jak mimo tego błędu dojść do ściągnięcia pliku Krok 1: Gdy wyskoczy nam ten błąd należy nie wyłączać strony ! Tylko poczekać z 1-2 min. aż ukaże się nam taki pasek: Krok 2: Klikamy słowo here z tego paska i ukaże się nam takie coś: I klikamy na Fail-Proof Survey (druga opcja) Krok 3: Naszym oczom ukaże się jakby ankieta, która składa się z 5 stron. Oczywiście można wpisywać wszystkie fałszywe dane, wyjątkiem są punkty 7, 8, 9 !!! Tam należy wpisać odpowiednio: emaila (do którego mamy dostęp, proponuję gmaila), nasz wiek oraz kiedy są nasze urodziny (oczywiście te dwie rzeczy tez nie muszą być prawdziwe, lecz muszą tam być liczby). Screen: Następnie wypełniamy całą ankietę fałszywymi danymi lub przypadkowymi literami Krok 4: Gdy skończymy wypełniać 5 stronę ankiety znów klikamy Continue i będziemy mieli takie coś: Teraz musimy wejść na maila, które wcześniej podaliśmy. Powinna być wiadomość od Apache o treści takiej: Hello, Your survey unlock code is 16***886**. Enter this on the final survey page and your download will start immediately! Oczywiście zamiast ** są liczby teraz kopiujemy kod i wklejamy na stronę i klikamy Submit ukaże nam się takie coś: Teraz czekamy kilka sekund i już wyskoczy nam okienko z opcją zapisz RE: [PORADNIK] Sposób na ściąganie plików z ShareCash - adamsonm - 18-03-2010 13:55 wie ktoś co zrobić z tym problemem? nie mogę wybrać tej ankiety. Sprawdzałem na kilku przeglądarkach i cały czas błąd RE: [PORADNIK] Sposób na ściąganie plików z ShareCash - szulakaluble - 18-03-2010 14:44 Krok 1 z tego poradnika działa u mnie z tym problemem RE: [PORADNIK] Sposób na ściąganie plików z ShareCash - krystian__ - 18-03-2010 14:49 a ja mam pytanie co to się wogóle ściąga? ankiety czy co? RE: [PORADNIK] Sposób na ściąganie plików z ShareCash - szczypior20 - 18-03-2010 15:06 Ankiety musisz wypelnic po to aby moc pobrac plik ktory ktos wrzucil na sharecash Ankiety sie wypelnia a pliki sie pobiera RE: [PORADNIK] Sposób na ściąganie plików z ShareCash - Kaziu - 18-03-2010 16:51 Jakaś teraz inna strona się pojawia .. RE: [PORADNIK] Sposób na ściąganie plików z ShareCash - Smiloslav - 18-03-2010 16:58 (18-03-2010 16:51)Kaziu napisał(a): Jakaś teraz inna strona się pojawia .. Właśnie mam to samo...co jest z tym serwisem?! RE: [PORADNIK] Sposób na ściąganie plików z ShareCash - Kaziu - 18-03-2010 17:09 Hah, pobrałem 2 pliki(linki były na forum), i co ? I mi kasy nie dało.... Czyżby później mi da ? RE: [PORADNIK] Sposób na ściąganie plików z ShareCash - szczypior20 - 18-03-2010 17:36 (18-03-2010 17:09)Kaziu napisał(a): Hah, pobrałem 2 pliki(linki były na forum), i co ? I mi kasy nie dało.... Czyżby później mi da ? pobrałes 2 pliki a linki byly na forum? jak to nie byly twoje linki to kase naliczylo osobie do ktorej nalezaly te linki P.S a swoich linkow nie mozesz pobierac(ban) tylko ktos moze pobierac twoj RE: [PORADNIK] Sposób na ściąganie plików z ShareCash - Smiloslav - 18-03-2010 18:01 (18-03-2010 17:36)szczypior20 napisał(a):dziwne bo ja wczoraj pobrałem sobie sam plik po tym jak się logłem(18-03-2010 17:09)Kaziu napisał(a): Hah, pobrałem 2 pliki(linki były na forum), i co ? I mi kasy nie dało.... Czyżby później mi da ? |