[HIT] Poradniki by kamen96 Cashfile! Zaskakująco tanio! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [HIT] Poradniki by kamen96 Cashfile! Zaskakująco tanio! (/Temat-HIT-Poradniki-by-kamen96-Cashfile-Zaskakujaco-tanio-33390) Strony: 1 2 |
[HIT] Poradniki by kamen96 Cashfile! Zaskakująco tanio! - kamen96 - 16-03-2011 15:41 Witam, Przez ostatnie pół roku szukałem pewnego zysku na zarobek. Powiedzmy sobie szczerze, kto nie chce mieć kasy 2 Pomyślałem, że opisując swoje metody na zarobek przez stronę cashfile czy Sharecash ja na tym nic nie strace, a więcej osób może cieszyć się prawdziwą kaską Postanowiłem spisać swoje metody. Podzieliłem je na dwie części: - Poradnik by kamen96 cz.1 wer. normal - Poradnik by kamen96 cz.1 wer. dodatkowa - Poradnik by kamen96 cz.2 pt."14 stron czystego zysku" Jako, że wiem, że zaczynając zabawę z pieniążkami na internecie nie mamy dużo $ do zainwestowania w poradnik postanowiłem zmniejszyć cenę. Pewnie wielu z Was spaliło się kilka razy na poradnikach, kupując je, a nic się z nich nie dowiedzieliście. U mnie macie wszystko o czym wiem i co sam wymyśliłem. Gwarantuję, że nie znasz przynajmniej jednego z tych sposobów jeżeli nie czytałeś mojego poradnika. Część 1 zawiera podstawowe informacje. Część 2 ma 14 stron i zawiera 3 metody, których nie spotkałem w innych poradnikach - wymyśliłem je sam. Ile zarobisz? Jeżeli zrobisz wszystko tak jak opisałem i włożysz w to trochę pracy to możesz zarobić powyżej 300$ miesięcznie - około 1000zł. Dziennie - 10$-40$ a nawet więcej. Screen: Sprzedaje multi pakiet - czyli 2 poradniki w cenie 8zł. Jak na taką wartość jaką z sobą niesie to na prawdę mało. Podsumowując mam nadzieję, że ktoś przeczyta cały tekst oraz zapraszam do zakupu. Cena za 2 części: 8zł - Można się targować Kontakt: GG - 7043045 PW Lub tutaj w temacie Pozdrawiam RE: [HIT] Poradniki by kamen96 Cashfile! Zaskakująco tanio! - Czarny767 - 16-03-2011 15:43 Dam 1 zł . Wchodzisz w to ? RE: [HIT] Poradniki by kamen96 Cashfile! Zaskakująco tanio! - Miu - 16-03-2011 15:55 Mogę zrecenzować.Mam doświadczenie w uploadzie na cf/sc. RE: [HIT] Poradniki by kamen96 Cashfile! Zaskakująco tanio! - Yanke$ - 16-03-2011 16:03 Ile sztuk sprzedajesz? chcialbym jako kupujacy zeby byl limit powiedzmy 10 sztuk i temat znika. co ty na to? RE: [HIT] Poradniki by kamen96 Cashfile! Zaskakująco tanio! - Lontek - 16-03-2011 16:04 Daj komuś do recenzji a się zastanowię RE: [HIT] Poradniki by kamen96 Cashfile! Zaskakująco tanio! - kamen96 - 16-03-2011 16:17 Yankes - Limit ustalam na 20 sztuk. Recenzja będzie. Po przemyśleniu dokładam wersje dodatkowa poradnika nr.1 - to wszystko dla Ciebie! Za 8zł! Spiesz się! RE: [HIT] Poradniki by kamen96 Cashfile! Zaskakująco tanio! - haggard - 16-03-2011 16:31 Jesli trzeba to napiszę recenzje RE: [HIT] Poradniki by kamen96 Cashfile! Zaskakująco tanio! - kamen96 - 16-03-2011 16:57 Poradnik oddalem Interowi do recenzji. Czekam na osoby chętne - zniżki czekają RE: [HIT] Poradniki by kamen96 Cashfile! Zaskakująco tanio! - InTeR - 16-03-2011 17:31 Recenzja poradnika Na początek zacznę może tak, poradnik 1 jest zupełnie dla początkujących. Nic nowego się nie dowiedziałem, ale widzę, że 2 są w cenie więc nie ma problemu. Drugi poradnik jest moim zdaniem dobry, dowiedziałem się nowej rzeczy co do metody YT której osobiście nie sprawdziłem i nie wiem czy naprawdę działa. Wspomnę, że posiadam poradniki tymcia, bombaja i jeszcze tam kogoś Jest też metoda do której trzeba poświęcić trochę czasu i jest stosunkowo mały efekt jak na ten czas. Jest też pewna "wygodna" metoda inaczej: inwestujesz i masz. Co do jej skuteczności też za bardzo nie jestem przekonany czy się zwróci, ponieważ nie znam aktualnych "średnich" za pobranie. Jeśli jest to ok. 0.8-1$ to jest dobra metoda. Jest też (tak powtórzę się) nowa metoda której nie znałem, ale w dzisiejszej erze "neokidsów" wierzę, że może przynieść zyski i to nawet nie małe. Ocena 8/10 dlatego, że większość znałem Jeśli nie miałeś, żadnego poradnika to jest on dla Ciebie, chociaż cena niska jak się chcesz dowiedzieć nowej metody to możesz też kupić. -1 za brak ss dla kompletnie początkujących więc mamy 7/10. Pozdrawiam! RE: [HIT] Poradniki by kamen96 Cashfile! Zaskakująco tanio! - kamen96 - 18-03-2011 15:59 Uwaga! Wyjątkowa promocja! Dla kolejnych 3 kupców promocja! 3 poradniki za jedyne 6zł!!! Tylko teraz! Tylko 3 pierwsze osoby! |