Emaile osób chcących zaproszenie na LOCKERZ szybko i tanio! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Emaile osób chcących zaproszenie na LOCKERZ szybko i tanio! (/Temat-Emaile-osob-chcacych-zaproszenie-na-LOCKERZ-szybko-i-tanio-3282) Strony: 1 2 |
Emaile osób chcących zaproszenie na LOCKERZ szybko i tanio! - michallock - 15-03-2010 10:29 Tak jak w temacie sprzedam maile osób chcących zarejestrować się na LOCKERZ. Maile posiadam ze swojej stronki z zaproszeniami oraz komenatrzami w filmikach YOUTUBE. Na allegro jest wiele aukcji z własnie takimi mailami tylko że tam kosztują one 1zł lub 1,5 zł, a u mnie zapłacisz tylko 80 gr za jednego maila. Wiele osób na forum już kupiło odemnie takie własnie maile, i są zadowoleni z zakupu, więc jestem pewniakiem i nie musisz się bać tego że nie wyśle maili. Jeżeli jakaś osoba się nie zarejestruje to wysyłam ci w zamian innego maila. Wiec jeżeli ktoś jest chętny to prosze pisać na PW i tam moge podesłać GG lub inny sposób kontaktu. Płatności : -Przelew na konto. -Paypal Polecam!!! RE: Emaile osób chcących zaproszenie na LOCKERZ szybko i tanio! - Gonzo - 15-03-2010 15:07 jak by była płatność sms to biorę, ale pod 1 warunkiem 5zł+vat za 10 e-mail RE: Emaile osób chcących zaproszenie na LOCKERZ szybko i tanio! - Bolt - 15-03-2010 15:30 Gonzo tak na pewno nie będzie... 5zł za 10 maili to 50gr za sztuke a on sprzedaje po 80gr... Poza tym i tak większość kasy za sms idzie do operatora więc sms musiałby być za 18zł.. Raczej nieopłacalne RE: Emaile osób chcących zaproszenie na LOCKERZ szybko i tanio! - krzywoj - 19-03-2010 15:27 Jestem szczęśliwy, że skorzystałem. Już na drugi dzień 80% osób się zarejestrowało, a dziś brakuje mi tylko jednej aktywacji, a problem bardziej leżał po stronie LOCKERZ.COM które nie akceptowało przez jakiś czas mail, i mogłem go wysłać dopiero dziś rano. Jestem na tyle zadowolony, że już zamawiam kolejne maile! POLECAM! RE: Emaile osób chcących zaproszenie na LOCKERZ szybko i tanio! - berdio - 20-03-2010 19:48 Skorzystałem z oferty michallock bardzo uczciwy gośc, a wszystkie zaproszenie zostały zaakceptowane w ciągu jednego dnia RE: Emaile osób chcących zaproszenie na LOCKERZ szybko i tanio! - szulakaluble - 20-03-2010 20:59 I wszystkie dobre opinia pisza ludzie z 1 badz 3 postami...no faktycznie super wiarygodnosc............ RE: Emaile osób chcących zaproszenie na LOCKERZ szybko i tanio! - michallock - 20-03-2010 21:32 Jak nie wierzysz to kup i zobaczysz że jestem wiarygodny RE: Emaile osób chcących zaproszenie na LOCKERZ szybko i tanio! - Songoku - 21-03-2010 21:05 Chciałbym kupić 13 emaili. RE: Emaile osób chcących zaproszenie na LOCKERZ szybko i tanio! - michallock - 22-03-2010 21:14 (21-03-2010 21:05)Songoku napisał(a): Chciałbym kupić 13 emaili. to co chces kupic te maile? mam wysyłać dane do wpłaty?? pozdro Ludzie którzy kupili odemnie dzisiaj maile, 2 osoby wysyłam je jutro rano na PW pozdrawiam RE: Emaile osób chcących zaproszenie na LOCKERZ szybko i tanio! - wesolutki - 23-03-2010 10:02 (22-03-2010 21:14)michallock napisał(a):(21-03-2010 21:05)Songoku napisał(a): Chciałbym kupić 13 emaili. A co ze mną? Kupiłem 15 a dostałem 2 |