Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Emaile osób chcących zaproszenie na LOCKERZ szybko i tanio! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Emaile osób chcących zaproszenie na LOCKERZ szybko i tanio! (/Temat-Emaile-osob-chcacych-zaproszenie-na-LOCKERZ-szybko-i-tanio-3282)

Strony: 1 2

Emaile osób chcących zaproszenie na LOCKERZ szybko i tanio! - michallock - 15-03-2010 10:29

Tak jak w temacie sprzedam maile osób chcących zarejestrować się na LOCKERZ.
Maile posiadam ze swojej stronki z zaproszeniami oraz komenatrzami
w filmikach YOUTUBE.
Na allegro jest wiele aukcji z własnie takimi mailami tylko że tam kosztują one 1zł lub 1,5 zł, a u mnie zapłacisz tylko 80 gr za jednego maila.
Wiele osób na forum już kupiło odemnie takie własnie maile, i są zadowoleni z zakupu, więc jestem pewniakiem i nie musisz się bać tego że nie wyśle maili.
Jeżeli jakaś osoba się nie zarejestruje to wysyłam ci w zamian innego maila.
Wiec jeżeli ktoś jest chętny to prosze pisać na PW i tam moge podesłać GG lub inny sposób kontaktu.
Płatności :
-Przelew na konto.
-Paypal

Polecam!!!

RE: Emaile osób chcących zaproszenie na LOCKERZ szybko i tanio! - Gonzo - 15-03-2010 15:07

jak by była płatność sms to biorę, ale pod 1 warunkiem 5zł+vat za 10 e-mail

RE: Emaile osób chcących zaproszenie na LOCKERZ szybko i tanio! - Bolt - 15-03-2010 15:30

Gonzo tak na pewno nie będzie... 5zł za 10 maili to 50gr za sztuke a on sprzedaje po 80gr... Poza tym i tak większość kasy za sms idzie do operatora Smile więc sms musiałby być za 18zł.. Raczej nieopłacalne

RE: Emaile osób chcących zaproszenie na LOCKERZ szybko i tanio! - krzywoj - 19-03-2010 15:27

Jestem szczęśliwy, że skorzystałem. Już na drugi dzień 80% osób się zarejestrowało, a dziś brakuje mi tylko jednej aktywacji, a problem bardziej leżał po stronie LOCKERZ.COM które nie akceptowało przez jakiś czas mail, i mogłem go wysłać dopiero dziś rano.

Jestem na tyle zadowolony, że już zamawiam kolejne maile! POLECAM!

RE: Emaile osób chcących zaproszenie na LOCKERZ szybko i tanio! - berdio - 20-03-2010 19:48

Skorzystałem z oferty michallock bardzo uczciwy gośc, a wszystkie zaproszenie zostały zaakceptowane w ciągu jednego dniaSmile

RE: Emaile osób chcących zaproszenie na LOCKERZ szybko i tanio! - szulakaluble - 20-03-2010 20:59

I wszystkie dobre opinia pisza ludzie z 1 badz 3 postami...no faktycznie super wiarygodnosc............

RE: Emaile osób chcących zaproszenie na LOCKERZ szybko i tanio! - michallock - 20-03-2010 21:32

Jak nie wierzysz to kup i zobaczysz że jestem wiarygodny Tongue

RE: Emaile osób chcących zaproszenie na LOCKERZ szybko i tanio! - Songoku - 21-03-2010 21:05

Chciałbym kupić 13 emaili.

RE: Emaile osób chcących zaproszenie na LOCKERZ szybko i tanio! - michallock - 22-03-2010 21:14

(21-03-2010 21:05)Songoku napisał(a):  Chciałbym kupić 13 emaili.

to co chces kupic te maile?
mam wysyłać dane do wpłaty??
pozdro
Ludzie którzy kupili odemnie dzisiaj maile, 2 osoby
wysyłam je jutro rano na PW
pozdrawiam

RE: Emaile osób chcących zaproszenie na LOCKERZ szybko i tanio! - wesolutki - 23-03-2010 10:02

(22-03-2010 21:14)michallock napisał(a):  
(21-03-2010 21:05)Songoku napisał(a):  Chciałbym kupić 13 emaili.

to co chces kupic te maile?
mam wysyłać dane do wpłaty??
pozdro
Ludzie którzy kupili odemnie dzisiaj maile, 2 osoby
wysyłam je jutro rano na PW
pozdrawiam

A co ze mną? Kupiłem 15 a dostałem 2Tongue