Przezerwatywy dla dzieci - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Przezerwatywy dla dzieci (/Temat-Przezerwatywy-dla-dzieci-3279) Strony: 1 2 |
Przezerwatywy dla dzieci - michel000 - 15-03-2010 09:17 Wczoraj rano obejrzałem w "Dzień Dobry TVN" reportaż o prezerwatywach dla dzieci, a w internecie znalazłem coś takiego: Cytat:Już wkrótce, na szwajcarskie sklepowe półki trafią prezerwatywy przeznaczone nawet dla 12-latków. Decyzja ta jest związana z rezultatami przeprowadzonych niedawno badań. Wynika z nich, iż niewystarczająca liczba chłopców w wieku 12-14 lat uprawia bezpieczny seks. Jak dla mnie jest to pozwalanie dzieciom na zachowania które mimo wszystko ich jeszcze nie dotyczą. Proszę o wasze opinie na ten temat. RE: Przezerwatywy dla dzieci - Panicz - 15-03-2010 09:24 Niby masz racje, ale skoro i tak dzieciaki robią to... To lepiej by miały to zabezpieczenie. Bez tego i tak sobie na to pozwalają a tak to choć nie będzie 14 letnich matek i spraw tego typu. RE: Przezerwatywy dla dzieci - SZAFI - 15-03-2010 12:13 Przydało by się żeby to wprowadzili w całej europie xD RE: Przezerwatywy dla dzieci - for-ever - 18-03-2010 20:30 Jakie to bez sensu, oni wogle nie myślą....... Jak można wprowadzić prezerwatywy dla dzieci o.O RE: Przezerwatywy dla dzieci - pespe - 19-03-2010 07:51 moim zdaniem to troche bezsensu bo po co to XD tak dużo dzieci w tym wieku nie uprawia seksu RE: Przezerwatywy dla dzieci - Alcor - 20-03-2010 22:46 Przecież 12 lat to jest jeszcze wiek dziecięcy... po prostu nie mogę w to uwierzyć. ;OO RE: Przezerwatywy dla dzieci - Razer - 20-03-2010 22:59 Zaraz wejdzie 12-latek i powie "Teraz dzieci szybciej dojrzewają" ^^ RE: Przezerwatywy dla dzieci - Gwynbleidd_ - 20-03-2010 23:06 Teraz dzieci szybciej dojrzewają. RE: Przezerwatywy dla dzieci - MareKSG - 20-03-2010 23:27 Oni przynajmniej potrafią powiedzieć wprost dla kogo jest to przeznaczone bo w Polsce powiedzieli by że jest to dla ludzi z małym wackiem lub że jest to balon.... Tak jak to jest w przypadku dopalaczy - niby kolekcjonerskie. RE: Przezerwatywy dla dzieci - Greg0rr - 02-04-2010 16:04 Dla mnie to jest dobry pomysł. Jak przedszkolak chce sobie poruchać to idzie po kondoma. To samo ze starszymi. Niedługo chęć ruchania będzie odruchem wrodzonym i noworodek będzie chciał dymać. PeAcE |