[Rozwiązane]Exceeded maximum invitations per day limit. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Exceeded maximum invitations per day limit. (/Temat-Rozwiazane-Exceeded-maximum-invitations-per-day-limit-2996) Strony: 1 2 |
[Rozwiązane]Exceeded maximum invitations per day limit. - Troublemaker83 - 10-03-2010 09:35 Znalazłam co prawda podobny temat, tyle że zamknięty. Chciałam dzisiaj zaprosić znajomego i wyświetliła się informacja jak w temacie... Wiem, ze niektórzy mieli już taki problem. Chciałam się dowiedzieć, czy żeby naprawili trzeba pisać do nich, czy sami naprawią? RE: Exceeded maximum invitations per day limit. - MyBijacz - 10-03-2010 16:33 To nie jest żaden błąd chyba, każdy ma limit dzienny zapraszania znajomych. RE: Exceeded maximum invitations per day limit. - Troublemaker83 - 10-03-2010 18:08 Może tak, ale ja dzisiaj chciałam zaprosić pierwszą znajomą osobę i mi takie coś wyskoczyło... RE: Exceeded maximum invitations per day limit. - turech - 10-03-2010 19:21 Też mam ten sam problem. Napisałem do nich i o to co dostałem: Cytat:Thanks for you email. I would like to share a couple things with you about U mnie to się pojawiło prawdopodobnie przez punkty 2. a mianowicie wysłałem zapa koledze, który już ma tam konto. RE: Exceeded maximum invitations per day limit. - sitQ - 10-03-2010 20:45 O2 nie dziala na lockerz, juz 2 osoby chcialem z tamtad zaprosic i wyskakiwalo to Ale wszystkie inne narazie mi dzialaly RE: Exceeded maximum invitations per day limit. - Bolt - 10-03-2010 21:03 tak pisze jak ktoś ma konto... Problem z o2 to nonsens sam, wysłałem dziś 3 zapro na o2 i wszystkie akceptowane RE: Exceeded maximum invitations per day limit. - Kilol - 10-03-2010 22:57 Mi czasem wysyła ok. 10 zaproszeń na dzień, a czasem ze 3. Dziwne trochę. RE: Exceeded maximum invitations per day limit. - Troublemaker83 - 11-03-2010 09:21 No trochę w kulki lecą... Mam 5 znajomych. Wczoraj chciałam wysłac zaproszenie do 6 osoby (pierwszej w tym dniu) i błąd... RE: Exceeded maximum invitations per day limit. - SZAFI - 11-03-2010 12:10 Ja wczoraj wyslalem 10 zaproszen i nic mi sie nie wyswietlilo xD RE: Exceeded maximum invitations per day limit. - zioomek65 - 12-03-2010 00:15 Czyli nie ma sposobu na to ? mi też to wyskakuje i nie mam jak zaprosić !!! |