[Rozwiązane]wtf? wyzerowali konto ?? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]wtf? wyzerowali konto ?? (/Temat-Rozwiazane-wtf-wyzerowali-konto-270) Strony: 1 2 |
[Rozwiązane]wtf? wyzerowali konto ?? - Dani3lxD - 07-12-2009 13:56 gdy dziś na konto sie zalogowałem miałem 0 pkt wypełniłem dailes (ching ciang ciong dostałem 2ptz niedostałem nawet 2ptz za logowanie) i na koncie pokazuje mi tylko 2 ptz, mam 13 lat (prawie 14) jak wiem strona jest od 13 i niewiem co jest że mam wyzerowane konto(mam nadzieję że to bład oraqz wcześniej dostałem maila (powinienem mieć od początku 52+ PTZ) :@ @MAIL: This is an automatically generated response. You will hear back from a real person with a real answer real soon (unless the answer to your question is contained in this email). In the meantime, here is some information that might help you (we are aware that we are having site performance issues as we implement long-term improvements): REDEMPTION ORDERS: If you received an order receipt within a few minutes of redeeming, but did not receive a follow-up confirmation this past weekend, please FORWARD your EXACT order receipt to [email protected] by 6 PM EST (US) on Wednesday, December 2. PTZ COUNTS: Some members are seeing reductions in their PTZ. There are three reasons why this might be happening: 1) PTZ may not be displaying properly (but they are accurately captured in our data base, so we know what the real PTZ value should be), 2) Members confessed to illegitimate PTZ during our recent amnesty and we have removed those PTZ, or 3) We discovered that the member cheated and did not confess, and the PTZ were zeroed out. INVITE COUNTS: Invites counts have been reduced where we discovered that members had ?friends? with email address domains that are not accepted by Lockerz. Some members may have lost their Z-List status because, after this reduction, they no longer had 20 legitimate invited friends. These decisions are FINAL. We will not consider appeals. INVITES NOT WORKING: The link in Lockerz invitations is not working properly, so invitees can not get to the Lockerz site from the invitation. In some cases, people may get an error message after trying to register for the first time. NEW MEMBERS: There are some instances in which NEW members who can accept their invitations are not able to set up functioning accounts. Z-LIST T-SHIRTS: Our Z-List has been growing so fast that our t-shirt supply can't keep up. If you recently achieved Z-List status, we must ask you to wait until January to receive your t-shirt. Thanks for being part of the Lockerz community. Keep visiting Lockerz to earn PTZ and learn about exciting new things that will be happening at Lockerz between now and the end of the year. - The Lockerz Crew myślę że to piedrdy EDiT RE: wtf? wyzerowali konto ?? - Marello - 07-12-2009 14:02 Wydaje mi się, że to jakiś bug napisz do nich e-maila i opisz tą sytuację, jeśli nie oszukiwałeś nie masz się o co martwić RE: wtf? wyzerowali konto ?? - Dani3lxD - 07-12-2009 14:05 (07-12-2009 14:02)Marello napisał(a): Wydaje mi się, że to jakiś bug napisz do nich e-maila i opisz tą sytuację, jeśli nie oszukiwałeś nie masz się o co martwić na 1000% nieoszukiwałem, ale wydaje mi się też to jako bug bo niedostałem 2ptz za logowanie!!zobacze do jutra, proszę admów żeby narazie niezaqmykali RE: wtf? wyzerowali konto ?? - Verudi - 07-12-2009 15:26 To z pewnością bug. Ja miałem buga z PTZ i danymi w settings. Po wyslaniu do nich kilku mail i 2 dniach czekania wszystko mi naprawili Więc bądź cierpliwy RE: wtf? wyzerowali konto ?? - Admin - 07-12-2009 15:54 a mail ktory dales to automat i nie ma nic odnosi się do twojej sprawy. RE: wtf? wyzerowali konto ?? - Joker - 07-12-2009 15:56 Wyślij do nich meila.. a ptz za logowanie nie wyskakuje chyba odrazu, tylko musisz się zalogować,wylogować i zalogować.. Przynajmniej u mnie tak jest, a jak nie pomogą to poproś o kasacje konta i zrób nowe, mój kuzyn tak musiał robić ;/ RE: wtf? wyzerowali konto ?? - Dani3lxD - 07-12-2009 16:39 postaram się żeby nauczycielka mi przetlumaczyła maila ;> pożyjemy,zobaczymy xD RE: wtf? wyzerowali konto ?? - Admin - 07-12-2009 17:04 ale po co ci ma nauczycielka to tłumaczyć tłumaczenie już zostało wykonane na forum zacznij szukać RE: wtf? wyzerowali konto ?? - Razer - 07-12-2009 18:10 Zresztą to jest "This is an automatically generated response." czy automatyczna odpowiedź z automatu lockerz.com (najczęściej zadawane przez userów pytania). RE: wtf? wyzerowali konto ?? - Admin - 07-12-2009 21:22 dokładnie resumując tłumaczenie i tak Ci nic nie da. zamykam |