[PŁACI] Swiat-Reklam.net - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [PŁACI] Swiat-Reklam.net (/Temat-PLACI-Swiat-Reklam-net-23247) Strony: 1 2 |
[PŁACI] Swiat-Reklam.net - JereManU - 06-07-2008 18:06 Nowy HIT polskiego GPTR! Swiat-Reklam.Net OD NOWA! PŁACI! ⢠Bezpłatne oraz płatne premiowane członkostwo ⢠Maile reklamowe wartości od 1gr do 5gr ⢠Płatne wejścia wartości od 0.25gr do 1gr ⢠Kliki konkursowe o wartości od 0.05gr do 0.1gr (co 1000 osoba zdobywa nagrodę 10gr) ⢠Płatne promowanie strony (PTP), otrzymasz 1.5zł za tysiąc UNIKALNYCH wejść ⢠Liczne konkursy oraz atrakcje dla aktywnych uczestników (m.in. konkurs aktywności, losowe bannery na stronie oraz inne) ⢠Brak TIMERÓW! ⢠3 poziomowy program partnerski: 15%, 10%, 5% ⢠Wypłatę już od 10 zł (realizowane raz w tygodniu) ⢠Nie wymagamy żadnych danych osobowych! Nowa wersja programu! Prowadzona przez Pampersa! http://www.swiat-reklam.net/pages/index.php?refid=jeremanu Zapraszam. :-) - sebolek321 - 06-07-2008 18:13 Przydałby się TAG ;-) Stronka jak narazie nie działa :evil2: - JereManU - 06-07-2008 18:18 Tag dodany, dzięki za przypomnienie. ;-) Mi witryna cały czas poprawnie działa. :-) - sebolek321 - 06-07-2008 18:22 Spoko :-) A mi nie działa piszę: 404 not found :roll: - JereManU - 06-07-2008 18:23 To może kwestia propagacji domeny, bo firma niedawno się przeniosła. :-) Spróbuj wyczyścić cookies. - Pogrebniak - 06-07-2008 18:24 Mi stronka działa, no ale jest to słaby sposób na zarobek, kilka groszy się dziennie zarobi no i jeszcze kilka % od refka, nie opłaca się :-P - sebolek321 - 06-07-2008 18:27 Pogrebniak napisał(a):Mi stronka działa, no ale jest to słaby sposób na zarobek, kilka groszy się dziennie zarobi no i jeszcze kilka % od refka, nie opłaca się :-P Nie zgadzam się z wypowiedzią. Da się na tym zarobić. Szczególnie na konkursach... :-o Wiem że lepsze są buxy ale ta firma to dla mnie bardziej pewne że zarobie i dostanę wypłatę a nie tak jak w buxach zarobie i nie dostanę wypłaty... Polecam konkursy :-> Nie mówię że samemu się dojdzie do wypłaty... Ale jak si uzbiera niezłą liczbe refów to da się zarobić :-| - JereManU - 06-07-2008 18:27 Pogrebniak, opłaca się, a podam ku temu kilka powodów. Po pierwsze firma jest pewna i będzie długo płaciła - zresztą jak inne polskie programy - bez większych wyjątków są zawsze wypłacalne. Są aż trzy poziomy poleconych, więc jeśli nałapiesz np. 10 refków i każdy z nch chociaż pięciu to zobacz jak rozbudowaną masz siatkę poleconych. Są aż 3 poziomy co daje duże możliwości w tym zakresie. A możliwości zarobku nie opierają się tylko na klikaniu. Są maile, PTC, kliki konkursowe z bonusami, konkurs aktywności, PTP (na którym można najwięcej zarobić). Refkontesty z wysokimi nagrodami... Mógłbym wymieniać dalej, ale zbytnio czasu nie mam... :-P - sebolek321 - 06-07-2008 18:28 Byłem pierwszy... :-P Mam to same zdanie co Jere :-) - szymek00 - 06-07-2008 18:36 Zrobiłem już taki temat - http://zarabiam.com/topics1/nowy-swiat-reklamnet-vt3305.htm#27248 Mi usunęło prawie 2 dychy, mogłem sobie jakąś reklamkę kupić błee :/ Mi wchodzi normalnie :-) |