Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
osoby niepełnoletnie - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: osoby niepełnoletnie (/Temat-osoby-niepelnoletnie-23056)

Strony: 1 2

osoby niepełnoletnie - gabi071984 - 27-06-2008 20:12

a napiszcie mi proszę jak jest z osobami nie pełnoletnimi też mogą zarabiać w tych buxach . bo się tak zastanawiam że w buxach to może i tak ale jak z kontem alert pay i jak tutaj z kontem bo przecież alert pay przelewa kase do nas na konto a osoba niepełnoletnia pewnie go nie ma proszę o poradę?

- rafki - 27-06-2008 20:30

w buxach moze uczestniczyc osoba niepelnoletnia, chyba ze bux jest do reklam xxx.
z kontem ap tak samo, osoba niepelnoletnia moze miec konto, a konto bankowe nie musi byc na imie wlasciela ap, tylko nazwisko. np. mam ap na grzegorz kowal, to i konto bankowe musi byc zarejestrowane na kowal.

- Sniechu - 27-06-2008 21:53

Czyli jak AP każą mi zweryfikować konto to mogę przeskanować dokumenty mojej mamy np?

- Pogrebniak - 28-06-2008 10:14

rafki napisał(a):z kontem ap tak samo, osoba niepelnoletnia moze miec konto

chcesz powiedzieć że osoba niepełnoletnia może mieć legalnie własne konto :-> , to w takim razie jeśli każą komuś wysłać skan dowodu i wyciąg z konta bankowego to co wtedy ???

- alo250 - 28-06-2008 10:36

dołączam sie do pytania Sniechu,

- dzelagr - 28-06-2008 10:38

ale mozna też wysłać skan paszportu, nie musi być dowód

- JereManU - 28-06-2008 22:37

Paszport z rokiem np. 1993, a w AP zarejestrowany na rok 1985. :mrgreen:
Przecież to śmieszne, w AP nie można podać wieku niższego od 18.

- gabi071984 - 29-06-2008 09:21

no właśnie paszport to nie zabardzo ale z tym kontem rodzica to i tak wystarczy napewno i kaska przelana będzie

- Marszalll - 29-06-2008 10:28

najlepsza opcja to rejestrowac sie na rodziców albo stasrszych braci/siostry albo na nieżyjących... wtedy jest bezprzypałowo :->

- Pogrebniak - 29-06-2008 10:35

MarSZaL napisał(a):najlepsza opcja to rejestrowac sie na rodziców albo stasrszych braci/siostry albo na nieżyjących... wtedy jest bezprzypałowo :->

najlepiej to być pełnoletnim i wtedy się legalnie zarejestrować, a jeśli rejestrujesz się na rodziców to musisz pamiętać by ta osoba miał konto bankowe, ponieważ mogą oni Cię kiedyś poprosić o zweryfikowanie konta i wtedy trzeba skan z banku wysłać, jeśli nie zweryfikujesz to wtedy tracisz całą kasę, a nie wiadomo kiedy nas mogą poprosić o weryfikację :-)