Ogrywaj bukmacherów ;) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Ogrywaj bukmacherów ;) (/Temat-Ogrywaj-bukmacherow-21408) |
Ogrywaj bukmacherów ;) - shpaq - 09-03-2008 18:17 Witam. Chciałbym się z wami podzielić sposobem na ogrywanie bukmacherów internetowych ;-) Ja zarabiam około 200zł miesięcznie, ale można z tego "wyciągnąć" znacznie więcej :-D Całość polega na obstawianiu czy plus w multilotku będzie liczbą parzystą czy nieparzystą. Dlaczego multilotek? Bo losowania odbywają się codziennie, co daje nam systematyczne wygrane. Cały system oraz link do rejestracji u bukmachera dającego nam możliwość obstawiania loterii znajduje się -->>tutaj<<-- Gra polega na progresji. W moich stawkach zysk wynosi około 6-7zł dziennie, co daje miesięcznie kwotę około 200zł. Można też obliczyć własne stawki za pomocą wzoru: x=(p+z)k-1), gdzie: x-stawka, p- przegrana w poprzednich krokach, z-zysk, jaki chcemy osiągnąć, k-kurs zdarzenia Pozdrawiam P.S Nie martwcie się o bukmacherów, bo oni i tak zarobią swoje na zakładach sportowych :-) - tomciozet - 09-03-2008 21:01 To dobry pomysł, polecam. :-D Jedyny mankament jest taki, że trzeba mieć pewien zapas gotówki. - Krygierol - 10-03-2008 14:58 Ciekawe! Może spróbuję :-) - ton - 10-03-2008 15:17 Nie ma w tym jakiegoś haczyka? - JereManU - 10-03-2008 15:25 ton, jest. Przeczytaj komentarz w tym artykule. Ale niewątpliwie pomysł ciekawy, troszkę ryzykowny, ale opłacalny. :-) - kactuzz - 10-03-2008 19:01 Wole progresje jednej drużyny A przez jakiś tydzień-dwa zrobie symulacje i zobacze co z tego wyjdzie. Ale trzeba do tego mieć nerwy i sporo gotówki - kactuzz - 11-03-2008 09:43 Po co ten wzór? Tylko utrudnia sprawe, lepiej jest po prostu wziąć współczynnik. Z moich wyliczeń wynika, że minimalny aby choć trochę zarobić wynosi 2,5 Ale optymalnie uważam, że powinno być 3 Symulacje zrobiłem na tym współczynniku 2,5 (Dla tych co nie wiedzą: poprzednia stawka*współczynnik [im większy współczynnik tym więcej zyskamy]): Zrobiłem to w exelu tylko dla tego 1 tygodnia marca. Tyle, że za bardzo nie mam czasu więc nie zrobiłem tego w ten sposób żeby działało na innych wynikach, wieczorkiem może zrobię Ale zrobiłem za to tabelke ile możesz zarobić na jakim poziomie. Można zmieniać współczynnik i stawke początkową: Rapidhsare SendSpace Jak ktoś chce i ma stałe ip moge wrzucić na swój serwer, jak co to pisać A tak po grubszym przemyśleniu, to im dłuższa progresja tym więcej, dużo więcej można zarobić Trzeba zacząć od małej stawki, tyle, że jak na początku może Ci cały czas siadać i mało zarobisz, ale znowusz jak dasz większą stawkę początkową to po kilku poziomach zabraknie funduszy No, zarobie troche na bux3 to sie wezme za to W każdym razie dzięki za podsunięcie pomysła! Buźka Aaa i sory z double ale chciałem żeby wszyscy widzieli nowego posta A no i można też podobnie grać w dużym lotku, czy padnie 6 czy nie, bo kurs jest trochę lepszy. Tyle, że ot jest w totomixie, a buka internetowego z takimi zakładami oprócz betgun nie znalazłem.. I właśnie przeczytałem, że bardzo często dają limity ok 400pln tak żebyś wtopił :/ No nie wiem, pożyjemy zobaczymy.. Cytat:3.8 - shpaq - 11-03-2008 19:13 Ja tam korzystałem ze wzoru, a zysk ustaliłem sobie na 6 zł, żeby nie zabrakło mi funduszy za szybko Metodą współczynnikową też można oczywiście zarobić, i z tego co zauważyłem, to więcej niż z mojego wzoru ustawionego na średni zysk 6zł dziennie :-) A co do tych limitów, to można o ile one są ustawione na 400zł, to i tak można postawić więcej, bo można kupić 2 kupony z tym samym zdarzeniem :-) Sprawdziłem kiedyś, postawiłem najpierw 15zł na nieparzysty, i zaraz drugie 15zł na to samo i były dwa oddzielne kupony na to samo zdarzenie w tym samym dniu. Także myślę, że nawet jeśli jest limit 400zł, to można postawić np 600zł, tyle, że na dwóch kuponach, np na jednym 400zł a na drugim 200zł. kactuzz, zrobiłeś symulacje w której cały czas stawiasz na parzystą liczbę, sposób mówi o tym, że gdy wygrywamy, to stawiamy na nieparzysty i tak w kółko Chociaż w sumie to nie wiem na czym by się lepiej wyszło... Pozdro :-) - kactuzz - 11-03-2008 19:31 Ja sobie obcykałem, że obstawiając cały czas albo parzyste albo nieparzyste wyjde lepiej A co do limitów to czy to będzie w 2 czy w 1 kuponie nie ma znaczenia, bo anulują obydwa Ale zawsze można zrobić siatkę graczy gdzie kilku będzie stawiać mniejsze kwoty dla jednego i tak w kółko, ale znając życie to zablokują w ogóle jako tako normalne kwoty dla gracza, który niemal cały czas wygrywa. Ale zawsze można jeszcze obstawić w naziemnym buku bo tam nie ma bata żeby nas wycyckali: Najwiekszy numer Parz: 1.95 Nieparz: 1.65 W wzbmilenium, szkoda tylko, że mam go tak daleko.. nie chce mi się 4x w tygodniu łazić na drugi koniec miasta zwłaszcza, że tam bywam naprawdę rzadko. Lub: w totomixie: PARZ./NIEPARZ. 11.03 N1 1.80 - 1.80 Z tym, że nie wiem gdzie u mnie w mieście jest bo nigdy z naziemnych nie korzystałem xD Można też w sumie obstawiać czy padnie 6 ale tu już więcej liczenia i większe ryzyko bo kurs się zmienia btw, możesz pokazywać kuponiki na bieżąco A i jeszcze co do tego wzoru to jest z nim jakiś "bug" bo rano jak sprawdzałem to wychodziłem na minusie, ale nie chce mi się już do tego wracać, wole mój współczynnik - shpaq - 11-03-2008 19:52 To są moje ostatnie statystyki Czasem są po 2 wygrane w 1 dniu, bo stawiam też inne zdarzenia jak np numerek (to samo co w plusie) albo suma wylosowanych liczb :-) Pozdro P.S a co do tego wzoru to on działa, tam miała być kreska ułamkowa, tylko nie umiałem zrobić :/ p+z jest na górze, k-1 na dole np jak przegrałeś 20zł, chcesz być 10zł na plus, a kurs to 1,75 to wygląda to tak: (20+10)1,75-1)=30:0,75=40 gdy wygrasz, dostaniesz 40*1,75=70 wcześniej przegrałeś 20, postawiłeś 40, czyli razem 60, a wygrałeś 70, czyli tyle ile chciałeś |