WealthToolbox - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: WealthToolbox (/Temat-WealthToolbox-20566) |
WealthToolbox - xexer - 29-12-2007 12:56 Witam wszystkich Otóż niedawno szanowny Pan moderator tego forum polecił mi taką stronę: http://www.wealthtoolbox.com/[email protected] Jak widać jest to mój link polecający. I jak pewnie się domyślacie jestem tam zarejestrowany. Może się to wydawać trochę dziwne ale jak podasz tylko swój adres e-mail to jesteś już zarejestrowany i dostajesz na konto w tej firmie 100 dolarów które potem ta firma inwestuje i zarabia dla ciebie. A po ok. dwóch latach wypłacają ci zarobione środki. Dla mnie na początku też wyglądało to trochę podejrzanie, ale pomyślałem sobie, że skoro podaje tylko i wyłącznie adres mailowy, który tak na dobrą sprawę i tak krąży już w świecie bo pewnie został sprzedany przez inne firmy, to czym ja ryzykuje? Nawet jeśli to okaże się jakimś żartem to i tak nic nie stracę. A podany adres w każdej chwili mogę zmienić. A jeśli ta firma naprawdę wypłaci to bardzo mile mnie to zaskoczy Na koniec dodam że od października do połowy grudnia uzbierało się już na moim koncie 190$. Aha no i można zarabiać też na poleconych, 20$ od każdego poleconego na pięciu poziomach. Tak więc, drodzy forumowicze, co o tym sądzicie? Czy jest to w ogóle możliwe? Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji xexer - BizNET - 29-12-2007 14:46 To na 100% nie jest możliwe!!! Zapewne jest to jakaś SPAM lista albo naciągacze... Jeszcze się temu wieczorem przyjrzę ale nie radzę! I powiedz nam kto z modów Ci to wstawił? bo jakoś nie wierzę :shock: - xexer - 29-12-2007 18:31 Polecał mi to tomciozet ale nie na tym forum i z tego co tam pisał to ja tak to zrozumiałem jak opisałem wyżej. Później, po zarejestrowaniu jeszcze pisałem z tomciemzet na gg. BizNET jak masz możliwość bliższego zbadania tej firmy to proszę o jakieś szczegóły. - garenge - 29-12-2007 18:36 Jedna ściema!!!! NIKT BY Z TEGO NIE MIAŁ KORZYŚCI!! Ps Oprócz nas - tomciozet - 29-12-2007 18:36 Jesteś pewien, że tam się dostaje coś za refa?? Kiedyś było 50$ za każdego poleconego, a ostatnio nie było nic, ale w zamian za to jest 100$ przy rejestracji zamiast 50$. Ja mam od stycznia ponad 500$, a miałem już ponad 1500$. Tak, jak mówiłem, na pewno grosza na tym nie stracisz. Ale czy zyskasz? Nie wiem. - xexer - 29-12-2007 18:46 Jestem pewien bo wczoraj tam zajrzałem żeby sprawdzić ile juz urosło i pojawiła się funkcja, której wcześniej nie było, z refelalsami. Nawet udało mi się polecić jednego znajomego i przybyło 20$. A na początek dostałem 100$ a nie jak wspominałeś 50$. - tomciozet - 29-12-2007 18:53 Ooooo... Dawno tam nie zaglądałem... :-> - xexer - 03-01-2008 17:47 I co BizNET, zbadałeś tą firme? - garenge - 03-01-2008 18:41 ja zbadałem i serdecznie polecam:-) Mój link jest w dziale Łańcuszki :mrgreen: - xexer - 07-01-2008 16:40 dzis na stronce pojawił się filmik jak i gdzie WealthToolbox inwestuje... Niestety filmik można zobaczyć dopiero po zarejestrowaniu. Zapraszam chętnych.. http://www.wealthtoolbox.com/[email protected] Pozdrawiam |