NOWY MOD - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: NOWY MOD (/Temat-NOWY-MOD-20527) Strony: 1 2 |
NOWY MOD - garenge - 24-12-2007 23:03 Jakie mam szanse na zostanie modem?? Prosze się wypowiadać :mrgreen: - Maciekorzysz - 24-12-2007 23:05 Raczej nie masz szans ale próbuj ;P - tomciozet - 24-12-2007 23:07 He, he. Dobre sobie. :mrgreen: ;-) :-P Z uwagi na to, że mamy komplet modów, myślę, że nim nie zostaniesz. Aczkolwiek nie oddam głosu w ankiecie, gdyż opcja: "nie masz szans!" jest zbyt drastyczna ;-) i z niej nie skorzystam. Rzecz jasna, tak, jak wynika z mojej wypowiedzi, nie zaznaczę też ani pierwszej, ani drugiej opcji. ;-) - Maciekorzysz - 24-12-2007 23:12 i ten twoj wkurzajacy podpis ;D nie wiem czy on regulaminowy? - tomciozet - 24-12-2007 23:15 Maciekorzysz napisał(a):i ten twoj wkurzajacy podpis ;DUważam, że może być, ale go, garenge "zminimalizuj". ;-) - mjs17 - 25-12-2007 01:46 jak to się mówi szanse zawsze są ale chyba co narazie modów nie potrzeba - BizNET - 25-12-2007 10:31 Ja też powstrzymuję się od głosu lecz uważam że modem może zostać ktoś kto: -Ma wiele postów na forum -Nie ma ostrzeżeń -Nie łamie regulaminu pod żadnym względem -Jest uczciwy -No i bardzo ważne: aby zależało mu na dobru ogółu. Co do Ciebie: Uważam że jesteś jeszcze młodym forumowiczem i Cię poprostu nie znamy :-> Musisz więcej pisać abyśmy wyrobili sobie o Tobie opinię (mam nadzieję dobrą :-P )... No i staraj się nie łapać ostrzeżeń... Jeśli będziesz się starał to nie widzę przeszkód w tym abyś był modem ;-) - mjs17 - 25-12-2007 10:53 BizNET napisał(a):Co do Ciebie: Zgadzam się tylko pisz na temat i nie bezsensu aby nabijać sobie tylko posty to tak odemnie :-) - nikosis - 25-12-2007 12:29 Jak dla mnie to nie masz szans, bo po prostu nie znasz regulaminu. Prosiłeś żeby moderatorzy dali mi ostrzeżenie za to że poprawnie napisałem temat w odpowiednim dziale. Skoro nie znasz regulaminu i popełniasz takie "faux pas" to nie ma sensu. W dodatku ostrzeżenie... :-? - mjs17 - 25-12-2007 13:37 nikosis napisał(a):Jak dla mnie to nie masz szans, bo po prostu nie znasz regulaminu. Prosiłeś żeby moderatorzy dali mi ostrzeżenie za to że poprawnie napisałem temat w odpowiednim dziale. Skoro nie znasz regulaminu i popełniasz takie "faux pas" to nie ma sensu. prawda na pewno w tym jest ale szanse ma każdy to tylko i wyłącznie zależy od admina ale musisz się bardziej starać :-) |