Aukcje Lockerz - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Tłumaczenia (/Forum-Tlumaczenia-8) +------ Dział: Maile do Lockerz (/Forum-Maile-do-Lockerz-28) +------ Wątek: Aukcje Lockerz (/Temat-Aukcje-Lockerz-18141) Strony: 1 2 |
Aukcje Lockerz - Dominator - 16-12-2010 21:16 Cytat:Hey Lockerz RE: Aukcje Lockerz - ketrab - 16-12-2010 21:21 Nie łudź się, że to coś zmieni... RE: Aukcje Lockerz - Silek - 16-12-2010 21:23 Chłopie. Wątpię, żeby Ci to ktokolwiek przetłumaczył bo ten tekst jest po prostu śmieszny "Co mam zrobić aby wygrać na aukcji ?" Powiem Ci : kliknąć na obrazek interesowanego nas przedmiotu, przepisać captche i kliknąć Bid "Jestem przecież lojalnym użytkownikiem" - taa a skryptów i botów to nigdy nie używałeś, tak ? A kogo obchodzi to, że nigdy nie wygrałeś lepszej nagrody ? Widocznie jesteś za słaby. Lockerz Auto Bidder - wierzysz w to ? Bo ja nie Jedynie ostatnie zdanie ma jakiś sens. Resztę se daruj RE: Aukcje Lockerz - Dominator - 16-12-2010 21:23 To wygląda że Lockerz specjalnie zrobiło aukcje dla tych "najszybszych", bo ludzie typu ja nie mają żadnych szans na nic. RE: Aukcje Lockerz - Dominator - 16-12-2010 21:25 @Silek [img]http://www.ozpolitic.com/yabbfiles/Attachments.jpg[/img] DObra kurwa no podbijam 15 sekund przed końcem aukcji, przyjdzie jakiś pedał i sobie weźmie. Co ja z tego mam ? Też chcę wygrać jak ty i inni lecz gówno z tego widzę skoro tak się zapowiada. RE: Aukcje Lockerz - Silek - 16-12-2010 21:30 A rób se tych facepalmów ile chcesz Widzę, że nie potrafisz edytować postów Taki guziczek w prawym dolnym rogu postu Po pierwsze nie klnij. Po drugie to dla mnie możesz podbijać sobie nawet 30 sekund wcześniej. Na dzień dzisiejszy wygrywa ten kto ma więcej farta i niestety tego nie zmienisz. Co z tego masz ? Złudną nadzieję, że cokolwiek wygrasz na 24/7. Też chciałbym wygrać, ale nikomu się nie żale, nie skarżę i nie robię sobie nadziei i Tobie radzę tak samo RE: Aukcje Lockerz - Dominator - 16-12-2010 21:40 No właśnie, odszedłbym od Lockerz gdybym wygrał coś fajnego na Lockerz ale ty - wygrałeś z Wii Redemption - Wii Classic Controller Pro - White a ja ? najlepsza nagroda odyss t-shit. Też byś tak zrzędził gdybyś wygrał takie nagrody jakie mam w sygnaturze. Na każdym restocku masz farta bo nawet jednej tapety nie masz a ja mam ich 4, czemu ty zawsze masz farta a ja nie ? RE: Aukcje Lockerz - Silek - 16-12-2010 21:54 Myślę, żebyś nie odszedł po wygraniu jakiejś fajnej nagrody bo od razu przyszłaby Ci ochota na zdobycie czegoś bardziej wypasionego a skoro jeszcze stamtąd nie odszedłeś to znaczy, że jeszcze dajesz sobie szansę To, że wygrałem jakiś pad albo inne nagrody wcale o niczym nie świadczą. Inni wygrywają Macbooki, Ipady, Ipody i co z tego ? Czy ja im zazdroszczę ? Czy jestem zdenerwowany ? Nie. Po prostu patrzę na siebie i robię swoje Nie zazdroszczę nikomu, że wygrywają lepsze nagrody ode mnie. I na pewno nie jest to tylko zasługa farta, uwierz mi. Hmm gdybym miał takie same nagrody co Ty w sygnie starałbym się to jakoś poprawić Jeśli nie masz jeszcze LRC to radziłbym Ci je zakupić a obiecuję Ci, że wydatek za licencję zwróci Ci się bardzo szybko A i pamiętaj jeszcze o jednym, że świat nie kończy się na Lockerz. Jeśli coś wygrasz - będę się z tego cieszył a jeśli nie to nie przejmuj się tym. To tylko zabawa, której nie należy brać aż tak na serio Pozdro RE: Aukcje Lockerz - Nayare - 16-12-2010 22:09 Silek bardzo dobrze podsumowal; tak naprawde to wystarczy uzyc mozgu. Ja poprostu nie wierze, ze nic nie wygrales z LRC PRO, skoro ja najcenniejsze nagrody (procz Game Redemptions) wygralem z samym RedeemQuickiem 3000 (teraz to jest skrypt do er free, bardziej okrojony niz ten do er pro). Widzisz roznice? Co do szczescia - na aukcjach jeszcze nic nie wygralem <3. Aha, nie pisz tyle "i", bo z polskiego dwoje beda RE: Aukcje Lockerz - Silek - 16-12-2010 22:21 Dzięki Nayare. Powiem Ci, że pomimo tego, że Cię nie znam to cholernie lubię Cię za to kogo reprezentujesz samym sobą Jeśli chodzi o LRC Pro to wygrałem na nim tylko gry na Games Redemption. Reszta to hotkeye, skrypty, tasker, fart i dużo wytrzymałości dlatego mówię, że te nagrody to nie tylko zasługa bota Dominator - parę dolców i rządzisz na restockach |