![]() |
|
yayk0 typuje - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Forum Bukmacherskie (/Forum-Forum-Bukmacherskie-284) +--- Dział: Typy Bukmacherskie (/Forum-Typy-Bukmacherskie-326) +--- Wątek: yayk0 typuje (/Temat-yayk0-typuje-179415) Strony: 1 2 |
yayk0 typuje - yayk0 - 24-07-2026 08:59 Siemka, typuje do wielu lat. Codziennie staram się coś skleić nawet za drobne, ale nic na siłę - nie czuje to nie gram. Najważniejsze w tym fachu to nie przegrywać ![]() Będą typy i będą analizy. Powodzenia
RE: yayk0 typuje - yayk0 - 25-07-2026 09:13 Na dzisiaj takie AKO, lekko ![]() [attachment=5732] 1. Wisła Kraków vs GKS Katowice – Typ: Wisła Kraków 1X (kurs 1.40) ![]() Wisła Kraków u siebie zazwyczaj prezentuje się znacznie lepiej niż na wyjazdach i pozostaje trudnym rywalem dla większości zespołów. GKS Katowice potrafi być niewygodny, jednak na stadionie Wisły gospodarze powinni mieć przewagę zarówno w posiadaniu piłki, jak i liczbie stwarzanych okazji. Zakład 1X wydaje się rozsądnym wyborem, ponieważ zabezpiecza również remis. Stadion będzie pełny, doping max, wątpię w porażkę. 2. Krejčíková vs Tagger – Typ: Krejčíková wygra (kurs 1.14) ![]() Barbora Krejčíková dysponuje zdecydowanie większym doświadczeniem oraz wyższą jakością tenisową od swojej rywalki. Jeśli zagra na swoim standardowym poziomie, powinna kontrolować przebieg spotkania od pierwszych gemów. Niski kurs odzwierciedla dużą różnicę klas i zwycięstwo Czeszki jest najbardziej prawdopodobnym scenariuszem. Wygląda mi na to, że chce wygrać turniej w Pradze ![]() 3. Šramková vs Ansari – Typ: Šramková wygra (kurs 1.25) ![]() Rebecca Šramková jest zawodniczką regularnie rywalizującą na wyższym poziomie niż Ansari. Lepszy serwis, większe doświadczenie oraz stabilniejsza gra z głębi kortu powinny przełożyć się na przewagę przez większość meczu. Kurs nie jest wysoki, ale wskazuje na wyraźną faworytkę i trudno spodziewać się tutaj większej niespodzianki, szczególnie że niżej notowana rywalka gra ostatnio zwyczajnie bardzo słabo. RE: yayk0 typuje - yayk0 - 28-07-2026 09:25 Niestety, pierwszy strzał 2/3. Barbora nam załatwiła w końcówce ![]() ale nic tam, dalej mam dodatnie statystyki. Teraz tak: [attachment=5733] ![]() ps. nie polecam grać taśmy, lepiej grać wszystko pojedynczo. zawsze. ![]() ![]()
RE: yayk0 typuje - yayk0 - 28-07-2026 11:20 O, tu jeszcze perełkę znalazłem przed chwilą: ATP Waszyngton Brandon Nakashima 1.42 vs Tomas Martin Etcheverry 3.05 Jak ktoś ma zielone pojęcie, to nawierzchnia mocno sprzyja amerykanowi, a argentyńczyk ostatnio mocno pod formą. Czysta 1, można mocnej ubić ![]()
RE: yayk0 typuje - yayk0 - 28-07-2026 15:32 Dinamo Zagreb vs FC Thun BTTS, obie strzelą. kurs 1.86
RE: yayk0 typuje - yayk0 - 29-07-2026 07:42 Wczoraj 4/5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Elegancko ![]() Dzisiaj na początek tak: Górnik Zabrze vs Fenerbahce BTTS, obie strzelą. kurs 1.91 ![]() Analiza jest dość prosta. Górnik nie ma już nic do stracenia, gra u siebie. Turcy mają zaliczkę 1 bramki. Nie ważne kto strzeli pierwszy, drugi zespół napewno po tym golu ruszy do przodu, więcej stawiam, że bramki będą let's go!
RE: yayk0 typuje - yayk0 - 30-07-2026 05:25 I elegancko, znowu siedzi ![]() ![]() Ostatnio siada wszystko. Dzisiaj zaczynam tak, może jeszcze coś znajdę: GKS Katowice (POL) vs Zilina (SVK) Awans: Zilina 1.92 ![]() Jazda. RE: yayk0 typuje - yayk0 - 04-08-2026 07:19 Dłuższa przerwa, bo ostatnio nie cykło. Dzisiaj gramy tylko tenis, bo fajne pewniaczki w Toronto. H. Hurkacz win ![]() A. Popyrin win <- pisałem niżej, szukać dużych kursów. Do urwania live było 5-6 na Alexa ![]() J. Draper win <- niestety, kolejna wielka nadzieja, której kariera zawodzi w przedbiegach :/Lekko, pojedynczo, z głową i szukajcie najwyższych kursów. Powodzenia
RE: yayk0 typuje - yayk0 - 05-08-2026 08:01 Jest jak jest ![]() Dzisiaj bezpiecznie tak: Cytat:Hurkacz vs. Tabilo, over 22.5 gema 1.65 I trochę bardziej ryzykownie: Cytat:Bandecchi S. vs. Podrez V., Bandecchi +1.5 seta 1.44 @edit No i pięknie, wszystko na plus takie dni to ja lubie. jutro raczej przerwa .... chyba, że mnie ktoś namówi
RE: yayk0 typuje - yayk0 - 06-08-2026 08:24 No i namówił ![]() Golubic V. vs. Świątek I. over 16.5 gema 1.55 |