![]()  | 
| 
 Poszukuje dobrego hostingu www - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358) +--- Dział: Hostingi i Serwery (/Forum-Hostingi-i-Serwery-359) +--- Wątek: Poszukuje dobrego hostingu www (/Temat-Poszukuje-dobrego-hostingu-www-176654) Strony:  1 2   | 
Poszukuje dobrego hostingu www - moba2456 - 14-02-2024 17:11 Witam. Jak w temacie. Poszukuje hostingu www. Korzystałem z hostingu hostinger.co.uk, jest w miarę tanii na początku płacę 40 funtów później wymagają za hosting 80 funtów + koszty domeny. Czy znacie jakiś hosting lepszy od hostingera i o wiele tańszego ? Najlepiej żeby był bez podawania adresu zamieszkania itp xD RE: Poszukuje dobrego hostingu www - lukas_j - 14-02-2024 17:55 Polecam od siebie albo lh.pl albo cyberfolks.pl ![]() Sam używam troche obydwu powyżej i w sumie są ok. Dobry support bardzo i ceny całkiem w porządku, do tego autoinstalator wordpressa. A co do adresu zamieszkania - jak wpiszesz byle co jako osoba prywatna to będzie przecież działać, nikt tego nie sprawdza   ważne żeby było opłacone, co można zrobić po prostu blikiem.A za przedłużenie hostingu akurat zawsze więcej płacisz, taka już jest reguła. Jak potrzebujesz domen i hostingu na krócej, to oczywiście możesz nie odnawiać i kupować nowy co roku. Jakby coś masz kody rabatowe odemnie na te dwa powyższe hostingi: Do lh.pl: LH-20-JOBSMART Do cyberfolks: 68209873 RE: Poszukuje dobrego hostingu www - itmaster - 14-02-2024 19:16 A jakie parametry są Ci potrzebne? Ile pojemności dyskowej? Co do danych, to tak jak napisał lukas_j, jako konto osoby prywatne nikt za bardzo nie weryfikuje, bylebyś abonament zapłacił  
RE: Poszukuje dobrego hostingu www - K4_86 - 15-02-2024 09:22 Uzywam hostinguj dla siebie, klientów itp od paru lat i nie ma żadnych problemów. Jak będziesz zainetresowany pisz po jakąś zniżkę. RE: Poszukuje dobrego hostingu www - webmazz - 15-02-2024 10:38 Ja ze swojej strony mogę polecić SeoHost.pl. Korzystam od dłuższego czasu i jestem zadowolony. Kod rabatowy (20% zniżki): MAZZ20 RE: Poszukuje dobrego hostingu www - rachman - 18-02-2024 05:10 "A za przedłużenie hostingu akurat zawsze więcej płacisz, taka już jest reguła." Jak korzystasz z promocji to może tak być, ale masz to opisane w regulaminie promocji. Reguła... Z 20 lat po hostingach skaczę i pierwszę widzę by ktoś margines regułą nazywał... RE: Poszukuje dobrego hostingu www - milo - 18-02-2024 19:53 seohost.pl moge polecici również RE: Poszukuje dobrego hostingu www - itmaster - 18-02-2024 21:24 (18-02-2024 05:10)rachman napisał(a): Reguła... Z 20 lat po hostingach skaczę i pierwszę widzę by ktoś margines regułą nazywał... No wiesz, tylko że ten "margines" to firmy z top 3, jeśli chodzi o ilość klienteli ![]() Mniejsze firmy z reguły, nie bawią się w tego typu promocje. Zamiast dawać na pierwszy rok za 1 zł, a kolejne za miliony monet, to dają od razu niższą, ale stałą cenę. Ps. również polecam seohost.pl RE: Poszukuje dobrego hostingu www - rachman - 19-02-2024 14:16 Czyli 3 firmy to już reguła? Mały procent wszystkich firm hostingowych. W dodatku jeśli dobrze się domyślam które masz na myśli to - u nich także to nie reguła - a promocje... Nie ważne, że trwające prawie bezustannie, ALE TO NIE są ceny regularne, a promocje. Ilość klienteli... Tego nawet nie skomentuję. Wiem, że to żarciki   niemniej nieprawdziwe. Warto podkreślać to co jest prawdą. Nie lepiej jakby wszędzie była uczciwa cena? Po prostu. A nie, że co chwila na fejsach i forach prośby by z tego top 3 przenieść komuś stronę, bo zapłacił złotówkę, a teraz żądają tysiąc złotych za hosting... domena w promocji też była i musi opłacić kilka razy drożej niż w normalnych firmach, albo ją ... straci...Ja bym tego regułą nie nazywał, a wręcz odwrotnie. ![]() Dobra, bez offtopa już. Również seohost.pl polecam. Od lat używam, firma się rozwija, ceny uczciwe, żadnych kruczków nie widziałem  
RE: Poszukuje dobrego hostingu www - itmaster - 19-02-2024 16:10 (19-02-2024 14:16)rachman napisał(a): Ilość klienteli... Tego nawet nie skomentuję. Ale co tu jest niby nieprawdą?   Wystarczy spojrzeć na czołówkę firm hostingowych i wiadomo, że kilka firm posiada większość rynku hostingowego i domenowego.https://top100.rootnode.pl/ranking/ A potem można jeszcze sprawdzić kto jakie promocje oferuje. Zakrzyczeć czy coś jest regułą czy nie, to też sobie mogę, ale fakty mówią za siebie.  |