Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
NOWA (do £100) INSTRUKCJA SPIENIĘŻANIA REFLINKU REVOLUT - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Refback (/Forum-Refback-283)
+--- Dział: Refback za Pieniądze (/Forum-Refback-za-Pieniadze-129)
+---- Dział: Archiwum (/Forum-Archiwum-317)
+---- Wątek: NOWA (do £100) INSTRUKCJA SPIENIĘŻANIA REFLINKU REVOLUT (/Temat-NOWA-do-%C2%A3100-INSTRUKCJA-SPIENIEZANIA-REFLINKU-REVOLUT-171841)

Strony: 1 2

NOWA (do £100) INSTRUKCJA SPIENIĘŻANIA REFLINKU REVOLUT - TriQel - 30-05-2021 04:26

Czasu coraz mniej, a miejsc tyle samo?
Spieniężaj to co niespieniężone!

1. Napisz do mnie wiadomość z informacją o pozostałej ilości miejsc, z każdego bonusu za poleconego przeze mnie uzytkownika, zostawiać sobie będziesz £20Wink

2. O kolejności robienia refów najprawdopodobniej zdecyduje kolejność oraz dostępność osoby posiadajacej konto z reflinkiem.

3. Do twoich zadań bedzie należało wrzucanie 2-3 screenów ze statusem progresu osoby poleconej x liczba miejsc Wink

4. Im sprawszniejsza będzie nasza komunikacja, tym szybciej zapełnimy wolne miejsca.

Potrzebne mi będzie około 80 miejsc (16 reflinków)
Pisz śmiało!

WAŻNE - Czasem może zdażyć się tak, ze osoba polecona nie przyzna się, ze miała już wcześniej konto revolut i w wyniku tego promocja przestanie działać po weryfikacji takiego osobnika.
Niestety nie mam jak weryfikować tego inaczej niż pytając poleconego. Taka sytuacja nie jest też w moim interesie, ale może zdarzyć się w dowolnym momencie.Ze swojej strony aby ograniczyć potencjalne szkody, staram się rejestrować poleconych pojedyńczo Wink

[Revolut] Instrukcja Spieniężenia Reflinku - ADAM2332 - 30-05-2021 09:35

Jaką stawkę trzeba mieć od poleconej osoby by załapać się do współpracy?

RE: [Revolut] Instrukcja Spieniężenia Reflinku - TriQel - 30-05-2021 09:51

Minimalna sensowna stawka to 150zł. Wiadomo, ze im wiecej tym lepiej Wink

RE: [Revolut] Instrukcja Spieniężenia Reflinku - SkylineR34 - 30-05-2021 09:54

To są różne stawki w Revo za polecenie?
Od czego to zależy? U mnie widnieje 70zł.

RE: [Revolut] Instrukcja Spieniężenia Reflinku - rczp - 30-05-2021 10:02

XXX

RE: [Revolut] Instrukcja Spieniężenia Reflinku - Zarabiacz321 - 30-05-2021 10:55

to zalezy od waluty jaka masz, miejsca zamieszkania kraju

RE: [Revolut] Instrukcja Spieniężenia Reflinku - Makadamik - 30-05-2021 11:51

Napisałem PW Wink

RE: [Revolut] Instrukcja Spieniężenia Reflinku - Hasher - 30-05-2021 13:03

Mam 25 miejsc ale i czasu mało Smile mogę zaproponować te 150

RE: [Revolut] Instrukcja Spieniężenia Reflinku - TriQel - 30-05-2021 22:33

(30-05-2021 09:54)SkylineR34 napisał(a):  To są różne stawki w Revo za polecenie?
Od czego to zależy? U mnie widnieje 70zł.

Ciężko powiedzieć, ale pytając ludzi z bonusem 65-80 funtow doszedłem do tego, że wpływ mają takie rzeczy jak:
- Plan konta
- Kraj zamieszkania
- Częste podróże poza granice kraju
- Miesięczne wydatki ( ci z najwiekszymi bonusami ~2k euro)
- Szczęście Tongue

Co do samego tematu, to piszcie koniecznie tez na priv, bo nie mam odruchu sprawdzania swoich tematów po wejsciu na forum Big Grin

RE: [Revolut] [AKTUALNE] Instrukcja Spieniężenia Reflinku - mateke - 04-06-2021 20:25

Siemka, ja mam 65 funtów mogę oddać jakieś 160 zł za osobę.