Wielki nowy dom - jak może zarabiać? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Własna Firma (/Forum-Wlasna-Firma-447) +--- Dział: Pomysły na biznes (/Forum-Pomysly-na-biznes-444) +--- Wątek: Wielki nowy dom - jak może zarabiać? (/Temat-Wielki-nowy-dom-jak-moze-zarabiac-166577) Strony: 1 2 |
Wielki nowy dom - jak może zarabiać? - pietreczka - 18-02-2020 16:24 Witam po długiej przerwie na forum. Mam takie oto pytanie, stałem się właścicielem domku, a właściwie to domu o powierzchni ponad 300m2, ładnie zlokalizowany na podwyższeniu, nowe budownictwo, stan surowym zamknięty, ale będę go po kolei dokańczał. Dom ma około 320m2 wielkości + 50m2 dwustanowiskowy garaż + taras, własny las około 8000m2, cała działka 2,5ha około. Położony na wiosce, 5km od miasta. Dopadły mnie wątpliwości co do chęci zamieszkania tam, chętnie przeznaczyłbym go na jakis biznes/biznesik. Co przychodzi Wam do głowy ? Pozdrawiam wszystkich i najlepszego w 2020 roku RE: Wielki nowy dom - jak może zarabiać? - twardy - 18-02-2020 16:38 Sprzedaj i kup cos w miescie pod wynajem. RE: Wielki nowy dom - jak może zarabiać? - Makabrycy - 18-02-2020 19:54 agroturystyka, albo exkluzywny burdelik z takim zapleczem i z taką działką szczególnie ze nie było by wścibskich nosów sąsiedzkich ewentualnie studio filmowe pod produkcje xxx a tak poważniej mając taką działkę to można by fajny tor pod motocross i quad zrobić z opcją wynajmu pokoi i inne tego typu kwestie ... umyć moto, przebrać się ... zamówić catering czy tez kuchnia na miejscu jakieś ewenty z tym związane RE: Wielki nowy dom - jak może zarabiać? - trybulski - 18-02-2020 22:11 resteuracja i mały motel + jakiś zbiorniczek wodny do tego RE: Wielki nowy dom - jak może zarabiać? - patrolpxd - 18-02-2020 23:17 Ewentualnie możesz się gdzieś ogłosić na "Dom influencerów" które w ostatnich czasach są dość popularne. Myślę że jakaś ekipa zgłosiłaby się żeby zamieszkać w takim domku RE: Wielki nowy dom - jak może zarabiać? - pietreczka - 19-02-2020 16:41 Sprzedać to ewentualnie za 5 lat, bo działka wokół domu to grunt rolniczy Najlepszy pomysł to pod pałacyk weselny lub pod mieszkania dla ukraińców, mamy tu kogoś kto ewentualnie się zna na takich rzeczach ? RE: Wielki nowy dom - jak może zarabiać? - xdax1 - 19-02-2020 18:17 Dlaczego od razu sprzedawać? Więcej po czasie zarobi na jakimś wynajęciu, tak jak wyżej wspomnieli może jakiś motel - no ale to by trzeba było też zainwestować w wnętrze. RE: Wielki nowy dom - jak może zarabiać? - twardy - 19-02-2020 18:48 (19-02-2020 18:17)xdax1 napisał(a): Dlaczego od razu sprzedawać? Stan surowy + ziemia, tyle i az tyle, zadnej informacji ile kasy na inwestycje RE: Wielki nowy dom - jak może zarabiać? - trybulski - 28-02-2020 13:31 Możesz podać jeszcze lokalizacje? RE: Wielki nowy dom - jak może zarabiać? - 6844 - 14-05-2020 00:47 Jak miasto to wynajem na pokoje dla studentów, ale bez dobrej umowy najmu nawet nie zaczynaj |