Bison - darmowe 20€ (od razu wypłacalne) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: Giełdy Kryptowalut (/Forum-Gieldy-Kryptowalut-461) +--- Wątek: Bison - darmowe 20€ (od razu wypłacalne) (/Temat-Bison-darmowe-20%E2%82%AC-od-razu-wyplacalne-166345) Strony: 1 2 |
Bison - darmowe 20€ (od razu wypłacalne) - piotreq86 - 04-02-2020 18:52 Bison App to niemiecka aplikacja do handlu kryptowalutami, stworzona przez tradycyjną giełdę papierów wartościowych w Niemczech. Börse Stuttgart została założona prawie 160 lat temu, a obecnie jest drugą co do wielkości giełdą akcji w Niemczech i dziesiątą w Europie. Czysty link: https://bisonapp.com/en/ W ramach promocji na start możemy zgarnąć od Bisona 20€. Środki dopisywane są automatycznie, wypłata jest możliwa natychmiast. Mi założenie konta, wpłata i wypłata - zajęły 24 godziny. Bonus jest podzielony na dwie premie po 10€ - jedna jest za rejestrację z reflinku, druga za wpisanie kodu promocyjnego. Aby otrzymać 20€ bonusu, należy ściśle trzymać się instrukcji krok po kroku, którą zamieszczam poniżej. 1. Korzystamy z linku polecającego. Link otwieramy na smartfonie. Przeniesie on nas do sklepu Gogle Play, lub AppStore celem zainstalowania aplikacji. Instalację robimy z refa: https://join.bisonapp.com/zm54vs (Nie instalujemy aplikacji na czysto, a dopiero potem wchodzimy z reflinku! Nie robimy tak, ponieważ nie sczyta nam polecenia.) 2. Rejestrujemy się, a po dokonaniu rejestracji przechodzimy weryfikację video. Weryfikacja video odbywa się w języku angielskim. Jest identyczna, jak weryfikacja video przy Bitwali. Potrzebny jest dokument tożsamości oraz wydrukowany dokument potwierdzający nasz adres. Mogą to być dokumenty jak niżej, nie starsze niż 6 miesięcy: 3. Bo zakończonej weryfikacji dokonujemy depozytu na 50€. Ja robiłem przelew z Revoluta i dociera on w kilka godzin. 4. Po zaksięgowaniu środków - kupujemy Bitcoina za 50€. Automatycznie po zakupie mamy komunikat jak niżej: dostajemy 10€ bonusu (w Bitcoinie) za darmo! 5. Wchodzimy w ustawienia i zakładkę Reedem code. Wpisujemy kod: 10BISON19 i akceptujemy. Wyskakuje nam komunikat, jak niżej: Otrzymujemy następne 10€ bonusu (w Bitcoinie) za darmo. Ważne, żeby wszystko zrobić w takiej kolejności, jak powyżej opisałem. Wtedy wpadnie nam za darmo łącznie 20€. Pieniądze od razu możemy wypłacić. Przelew na Revoluta szedł mi 3 godziny (strata 0,53€ na kursach BTC). Poniżej potwierdzenie: Zapraszam do skorzystania. RE: Bison - darmowe 20€ (od razu wypłacalne) - elrybakov1 - 04-02-2020 19:47 Nie da się wejść na iphonie ;/ RE: Bison - darmowe 20€ (od razu wypłacalne) - piotreq86 - 06-02-2020 18:50 Dla uwierzytelnienia poniżej potwierdzenie: W trakcie ostatniej godziny premie za 3 kolejne zaproszone osoby. Wypłata zlecona, środki w drodze na Revoluta. 2 poprzednie przelewy już na koncie. RE: Bison - darmowe 20€ (od razu wypłacalne) - laquica - 10-02-2020 20:14 Można z VPN niemieckim normalnie to zrobić ? RE: Bison - darmowe 20€ (od razu wypłacalne) - piotreq86 - 10-02-2020 20:22 VPN i zmiana IP nie jest potrzebna. RE: Bison - darmowe 20€ (od razu wypłacalne) - piotreq86 - 13-02-2020 21:57 Poprawiłem instrukcję. Zmiana adresu nie jest potrzebna. Mając polski adres również otrzymamy bonus. Kto jeszcze nie skorzystał, śmiało może działać wg wskazówek z pierwszego postu RE: Bison - darmowe 20€ (od razu wypłacalne) - SalvatoreConte - 14-02-2020 21:06 Świetna sprawa, ja skorzystałem z linku do Piotrka i szczerze polecam. Inni dokładają refbacki i na ślepo kopiują instrukcję od Piotrka, ale w razie problemów to na nich nie liczcie, bo nic z tego nie kumają hehe. Tutaj profesjonalne podejście i warto wesprzeć Piotrka, bo zawsze wrzuca dobre, sprawdzone deale. RE: Bison - darmowe 20€ (od razu wypłacalne) - piotreq86 - 23-02-2020 18:49 Kolejne bonusy wypłacone na Revoluta: Dodatkowo dodam od siebie, że warunek zakupu BTC za 50€, nie musi dotyczyć jednej transakcji. Możemy wpłacić np. 10€ na konto Bisona, dokonać zakupu BTC za 10€, następnie sprzedać BTC i taką transakcję powtórzyć jeszcze 4 razy. Łącznie Bitcoin będzie kupiony 5 razy po 10€, razem za 50€ i bonus również wpadnie na nasze konto. Kto jeszcze nie skorzystał może śmiało działać. Również z mniejszym depozytem RE: Bison - darmowe 20€ (od razu wypłacalne) - kariolmax - 24-05-2020 22:01 (23-02-2020 18:49)piotreq86 napisał(a): Kto jeszcze nie skorzystał może śmiało działać. Również z mniejszym depozytemOdświeżam trochę temat, ale planuję rejestrację. Ten kod na dodatkowe 10 euro działa jeszcze? Może są jakieś inne/nowe? Bison - darmowe 20€ (od razu wypłacalne) - Chinczykxx - 25-05-2020 09:24 ogolnie teraz jesli uzyjesz kodu to nie dostajesz kasy z programu polecen , a ten kod 10BISON19 jest juz nie aktualny . Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka |