GeChain... Do zebrania 25$! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: AirDropy (/Forum-AirDropy-460) +--- Wątek: GeChain... Do zebrania 25$! (/Temat-GeChain-Do-zebrania-25-166272) Strony: 1 2 |
GeChain... Do zebrania 25$! - Funky_Freak - 31-01-2020 16:15 Airdrop bez KYC o wartości 25$. Kilka prostych zadań !
✅ 1. Telegram ✅ 2. Twitter ✅ 3. FB Airdrop: 350 GE ($25.55) Nagroda za polecenie: 280 GE Link do projektu: http://www.gechain.io/ Link do Airdropu, jeśli chcesz abym też coś z tego miał i szanujesz mój wkład i wysiłek: https://t.me/GEChainRound2_bot?start=0672120165 Instrukcja: Pogadaj z botem, wpisz /start, potem jedź według instrukcji bota: Podaj mail, wejdź do grupy telegramu, wejdź na kanał GeChain/Telegram = zaznacz wszędzie ✅ Joined, potem wejdź na Twittera i polub ich stronę, potem wpisz nazwę użytkownika (pamiętaj o wpisaniu "@" przed nazwą użytkownika) potem swoją nazwę użytkownika na telegramie, wpisując na początku "@" , następnie wejdź na fb, zalajkuj ich profil i wpisz samą nazwę użytkownika z fb... (tylko końcówkę, którą odczytasz w adresie strony, wchodząc na swój profil fb) np. facebook.com/kowalski.jakistam655 ⬅️ wpisujesz wszystko co jest po / Na koniec wpisujesz swój adres portfelu ERC20... Tu polecam Wam: https://www.myetherwallet.com/ P.S. Czym więcej Was skorzysta z mojego refu, tym większą będę miał motywację do dalszego szukania, sprawdzania i dzielenia się z Wami kolejnymi airdropami. Szukanie też kosztuje czas, wysiłek oraz precyzję aby dla każdego było wszystko jasno napisane RE: GeChain... Do zebrania 25$! - Ewcia6000 - 31-01-2020 21:03 zrobione zobaczymy jak to będzie. RE: GeChain... Do zebrania 25$! - mucios - 31-01-2020 21:10 Kiedy wypłata dropa? RE: GeChain... Do zebrania 25$! - Funky_Freak - 31-01-2020 22:16 (31-01-2020 21:10)mucios napisał(a): Kiedy wypłata dropa? Te pytanie możesz zadać na GeChain kanale. To nie ode mnie zależy... Jakby to ode mnie zależało, to już byś je miał na portfelu Na pewno z nie jednego airdropa korzystałeś i wiesz, że różnie to bywa. Czasami tak bywa, że nawet masz je wypłacone, ale nie możesz ich ruszyć, bo są np. zamrożone lub cokolwiek. Zatem uzbroi się w cierpliwość i sprawdzaj od czasu do czasu swój portfel Patrząc na różne airdropy, to niektóre przychodzą dopiero po miesiącach. Po prostu trzeba się ubrać w cierpliwość, bo każdy projekt który cokolwiek rozdaje za darmo, ma jakiś cel, a my to otrzymujemy za darmo i musimy się ubrać w cierpliwość... P.S. Ja staram się dodawać airdropy, które wyglądają rzetelnie... Sprawdzam strony, uwierzytelniam ich zamiary itd. Jednak na wszystko nie jestem w stanie odpowiedzieć. Pozdrawiam (31-01-2020 21:03)Ewcia6000 napisał(a): zrobione zobaczymy jak to będzie. Witam w klubie i Enjoy... RE: GeChain... Do zebrania 25$! - Noizzyy - 31-01-2020 22:34 (31-01-2020 22:16)Funky_Freak napisał(a):(31-01-2020 21:10)mucios napisał(a): Kiedy wypłata dropa? Drop się kończy 1 marca a tokeny będą rozdane do miesiąca po zakończeniu dropu RE: GeChain... Do zebrania 25$! - Funky_Freak - 31-01-2020 22:43 (31-01-2020 22:34)Noizzyy napisał(a): No mogłeś się wysilić i sprawdzić to jednak. Uważasz, że za mało zrobiłem, za mało się wysiliłem, czy jak? Skoro wiesz więcej i skoro udało Ci się więcej doczytać, to trzeba było samemu post zrobić, a nie narzekać teraz, że się mało postarałem. Trochę mało to profesjonalne, szanujmy się wzajemnie, pozdro... RE: GeChain... Do zebrania 25$! - Noizzyy - 31-01-2020 22:46 (31-01-2020 22:43)Funky_Freak napisał(a):(31-01-2020 22:34)Noizzyy napisał(a): No mogłeś się wysilić i sprawdzić to jednak. Wręcz przeciwnie uważam. Mi się nie chciało pisać postu na ten temat, dodaję tylko informacje, których nie podałeś Post poprzedni zedytowany RE: GeChain... Do zebrania 25$! - mucios - 01-02-2020 00:13 Sam znalazłem już info. Zadałem pytanie przez wykonaniem dropa, a jak już wszedłem to odpowiedź sama się wyświetliła w FAQ. Tylko dziwi mnie info o wypłaceniu 1 rundy, bo z tego co widzę obie będą wypłacane razem (chyba że czegoś nie doczytałem) Kolego @Funky_Freak trochę więcej pokory. Jeżeli podajesz swój reflink i ludzie się z niego rejestrują to mogłeś normalnie odpowiedzieć na pytanie. RE: GeChain... Do zebrania 25$! - Noizzyy - 01-02-2020 00:22 (01-02-2020 00:13)mucios napisał(a): Sam znalazłem już info. Zadałem pytanie przez wykonaniem dropa, a jak już wszedłem to odpowiedź sama się wyświetliła w FAQ. Tylko dziwi mnie info o wypłaceniu 1 rundy, bo z tego co widzę obie będą wypłacane razem (chyba że czegoś nie doczytałem) Dobrze widzisz. Na ich kanale na telegram jest napisane, że obie rundy zostaną wypłacone w tym samym czasie. Edit. Ich bot od pierwszego dropu działa nadal i można na nim wykonać zadania. Są identyczne jak w drugim bocie. Ciekawe, czy dostanę za oba dropy GE @GeChainAirdropBot - gdyby ktoś też chciał spróbować RE: GeChain... Do zebrania 25$! - mucios - 01-02-2020 00:50 (01-02-2020 00:22)Noizzyy napisał(a):(01-02-2020 00:13)mucios napisał(a): Sam znalazłem już info. Zadałem pytanie przez wykonaniem dropa, a jak już wszedłem to odpowiedź sama się wyświetliła w FAQ. Tylko dziwi mnie info o wypłaceniu 1 rundy, bo z tego co widzę obie będą wypłacane razem (chyba że czegoś nie doczytałem) Może wiesz jaką komendę w bocie należy wpisać aby sprawdzić ilość poleconych? Bo próbowałem już na kilka sposobów i nic. Non stop wywala aby wpisać start. |