![]() |
Pierwsze grosze - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Pierwsze grosze (/Temat-Pierwsze-grosze-164271) Strony: 1 2 |
Pierwsze grosze - Voode - 11-09-2019 16:09 Witam Mam na imię Patryk 19 lat, jestem z południa Polski 4 technikum informatycznego. Interesuje się motoryzacją głównie motory crossy<3 ![]() Od 3 lat zarabiałem w internecie głownie dzięki reflinkom i skiną w CSGO udało mi się kilka tysięcy wypłacić ostatnio już nie idzie mi w tym i mniej osób chętnych jest. Teraz chce spróbować z MyLead. Początki podobno są zawsze trudne i ciężko mi idzie ale się nie poddaje ![]() Próbuje teraz: Wczoraj próbowałem na czatach i tak wyszło: Wczorajsze W sumie tyle uzbierałem: Całość W planach mam: - znalezienie jakiegoś poradnika jak skracać aby nie usuwali linków i wsadzanie ich gdzie się tylko da - stworzenie kanału na YT z grami - pomyśleć o PPI - może coś ze skinami zacząć od nowa Chciałbym pisać 2/3 posty w tygodniu ale nw co z tego wyjdzie. Na co bym chciał wydać zarobioną kasę:
Chromebook 21,45 / 200 zł KLUCZE NASADOWE 0 / 200 zł RE: Pierwsze grosze - mysc - 11-09-2019 22:08 Fajnie, że wziąłeś się za afiliację. Co masz na myśli, że zarabiałeś głównie dzięki "reflinkom"? Tj. do czego to były reflinki? Powodzenia! ![]() Pierwsze grosze - dzemba - 12-09-2019 06:47 Na co ci ten chrome book xD nie kupuj tego, za 600 zł masz używane ultrabooki z i7 i 8GB ramu. Wysłane z mojego TA-1020 przy użyciu Tapatalka RE: Pierwsze grosze - Voode - 12-09-2019 11:49 (12-09-2019 06:47)dzemba napisał(a): Na co ci ten chrome book xD nie kupuj tego, za 600 zł masz używane ultrabooki z i7 i 8GB ramu. A za 1200 mam spoko używanego laptopa ![]() ![]() A 'reflinki' to były ruletki csgo dodawalem na wszelakich forach na yt w opisie filmów i jakoś się kręciło powoli. Wpadło mi może 20 euro od maja teraz już się nie opłaca chyba że będzie gdzie reset kodów. RE: Pierwsze grosze - Voode - 15-09-2019 16:34 Bez większego wstępu bo nie mam żadnego pomysłu. Przez te 4 dni nie miałem zbyt dużo czasu ale przez to, że rozpocząłem dziennik zmotywowałem się żeby coś zrobić i oto efekty: MyLead Nie wiem jak wrzucić zdj więc daje w linku Wrzuciłem linki na różne forum i wpadło 3 Leady dziś. Brakuje mi pomysłów gdzie mogę to wrzucać żeby ktoś wchodził. Odebrałem 30 Euro z linków polecających na ruletek. Nie spodziewałem się, że jeszcze ktoś wchodzi z moich poleceń więc bardzo się ucieszyłem przy sprawdzaniu. Najbardziej ucieszyła mnie ta jedna ruletka z której odebrałem 20 euro Zdjęcie. Wypłaciłem to i kupiłem naklejki z Boston 2018, może urośnie ich wartość. Chyba spróbuję powalczyć z tym jeszcze, poszukam jakiś zagranicznych for gdzie mógłbym reklamować oraz na yt. Mimo komentarza, że lepiej kupić coś innego zamówiłem Chromebooka. Przyjedzie prawdopodobnie we wtorek to wrzucę zdj i napiszę jak pierwsze wrażenie. Moje plany z ostatniego wpisu: - znalezienie jakiegoś poradnika jak skracać aby nie usuwali linków i wsadzanie ich gdzie się tylko da ]Nie udało mi się znaleźć czasu - stworzenie kanału na YT z grami Stworzyłem wrzuciłem 2 filmy - pomyśleć o PPI Stworzyłem Fake Generatory szukam teraz przyjemnej strony do tego - może coś ze skinami zacząć od nowa Zaczynam z miło niespodzianką na początek Plany na przyszły tydzień: - Ogarnąć skracanie linków - Nagranie filmików - Wrzucenie na różne fora linków polecających do ruletek. - Zarobić coś więcej niż 10 zł na MyLead Zarobiłem MyLead: 8,04 PLN Ruletki: 30 Euro/ Powiedzmy, że 120 zł Na co bym chciał wydać zarobioną kasę:
Chromebook 149,49 / 200 zł KLUCZE NASADOWE 0 / 200 zł RE: Pierwsze grosze - kubek87 - 16-09-2019 09:10 (15-09-2019 16:34)Voode napisał(a): MyLead Problem w tym, że nie na każde forum można wrzucać linki, przynajmniej nie od razu. Ja korzystam z twittera, ale daje to mały efekt. Wiele osób widzi twit, kilka na niego wejdzie, a mało kto klika link. Kiedyś używałam w innym celu forum 02, ale nie wiem, czy skrócone linki tam można wrzucać, bo ogólnie nawet jako gość można wstawiać linki. Muszę to sprawdzić RE: Pierwsze grosze - Czaq - 16-09-2019 10:58 Po woli widzę do przodu ![]() Ciekawie prowadzony dziennik ze stopniowym progresem ![]() RE: Pierwsze grosze - s3x86 - 17-09-2019 06:12 Dosyć ciekawy dziennik się zaczął. Chętnie będę tutaj zaglądał częściej. Pozdrawiam RE: Pierwsze grosze - Voode - 20-09-2019 23:00 Witam wszystkich czytających i dzięki za pozytywne słowa ![]() Ostatnie 5 dni były dla mnie ciężkie i nie miałem za dużo czasu na zarabianie i dlatego też nie pisałem. Myślę, że teraz na weekendzie uda mi się rozwinąć coś i pchnąć moje marzenia o zarabiania w internecie do przodu. Bez przedłużania o to co udało mi się zrobić w tym tygodniu: 1.Powrzucałem linki polecające na różne fora i udało mi się zdobyć 40 poleconych co daje około 8 zł oraz 4 euro z prowizji. Pieniądze, które zdobyłem z poleceń "zainwestowałem" w naklejki i ich ceny stale rosną i mój ekwipunek na aktualny moment jest warty 220 zł ale za 70-80% wartości powinienem go sprzedać. 2.Kanał na yt powoli się rozwija jest 5 filmów i 1400 wyświetleń. 3.Dostałem poradnik o skracaniu ale nie idzie mi zbyt dobrze jedynie na erotyce udaję się, że wpadnie czasem 2 złote ale zajmuje mi to dużo czasu. Jeżeli nie znajdę sposobu jak to rozwinąć, lepiej reklamować chyba zrezygnuje. Więc rzeczy ostatnio zaplanowane w jakiś sensie udało mi się wykonać Nie jest źle. W poniedziałek przyjechał kurier z chrombookiem i zakochałem się w tym urządzeniu ![]() Plany na weekend: - Wrzucenie dalej linków polecających na fora - Podszkolenie się w "reklamie" - Zagrać w Heroes 3 ![]() Mam też stary kanał na yt z muzyką o tematyce motocyklowej 1200 subów i ponad 250k wyświetleń szukam pomysłu co można z nim zrobić Zarobiłem: Nie można tego dokładnie podliczyć więc uznam że zakup chrombooka się zwrócił. Widziałem na innych dziennikach, że ludzie polecają muzykę postanowiłem, żę też wrzucę ![]() https://www.youtube.com/watch?v=bv-Ojy6UZG4 i przy okazji życzę miłego weekendu wszystkim czytającym ![]() Na co bym chciał wydać zarobioną kasę:
Chromebook 200 / 200 zł ![]() KLUCZE NASADOWE 0 / 200 zł RE: Pierwsze grosze - marek_____ - 21-09-2019 10:35 Bardzo mnie zainteresowałeś tym Chromebookiem, sam zacząłem myśleć o czymś takim. Napisz proszę, jaki model kupiłeś i gdzie? Widzę, że za 200 zł są na Allegro, ale bateria jest raczej bardziej zużyta, a Ty piszesz, że Twój wytrzymuje 8 godzin jak nowy ![]() |