![]() |
Niecodziennik - Milionaree - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Niecodziennik - Milionaree (/Temat-Niecodziennik-Milionaree-163726) Strony: 1 2 |
Niecodziennik - Milionaree - Milionaree - 31-07-2019 16:22 Cześć. Słowem wstępu (nie będę się długo rozpisywał bo nie ma sensu ![]() ![]() ![]() ![]() Na czym aktualnie zarabiam: -adf.ly -twitchfollowers -refback za pieniądze itp. -sejfik -ankiety Stan konta uwzględnie od początku poprzedniego tygodnia, będę aktualizował co kilka dni/co tydzień. Aktualne zarobki: adf.ly - 4.04$ twitchfollowers - 7.53$ Refback itp. - 77.50zł sejfik - 18.91zł (nie będę uwzględniał tutaj ilości punktów, dopiero przy wymianie/sprzedaży dodam odpowiednią kwotę) Ankiety - 0 (będę dodawał kwotę dopiero po wypłacie) Stan konta będzie pokazywał WYPŁACONE pieniądze, nie te które są gdzieś tam zarobione i czekają na np. dozbieranie do minimum. Stan konta, wydatki: Stan konta: 6,29zł ![]() Wydatki: 71,21zł - zakup premium na twitchfollowers, zamówienie kabelka do ładowania tabletu ![]() Oczekiwanie na wypłatę: sejfik - 17.43zł Chętnie "przygarnę" rady odnośnie zarabiania od Was ![]() RE: Niecodziennik - Milionaree - Shimeon - 31-07-2019 16:33 Powodzenia. Będę obserwował ten temat. RE: Niecodziennik - Milionaree - Milionaree - 03-08-2019 18:47 Aktualizacja Aktualne zarobki: adf.ly - 4.22$ twitchfollowers - 11.25$ Refback itp. - 87.50zł sejfik - 18.93zł była przerwa w klikaniu ![]() Ankiety - 0 (będę dodawał kwotę dopiero po wypłacie) adf.ly póki co to dochód pasywny z kilku filmów na YT, nie mam aktualnie żadnych pomysłów co robić w tym kierunku. Twitchfollowers i refback traktuje jako główny sposób zarabiania. RE: Niecodziennik - Milionaree - mysc - 04-08-2019 01:28 (03-08-2019 18:47)Milionaree napisał(a): adf.ly póki co to dochód pasywny z kilku filmów na YT, nie mam aktualnie żadnych pomysłów co robić w tym kierunku. Skalować to co już masz ![]() Na YT warto by każdy kanał znajdował się na osobnym koncie. Im mniej filmów na kanale, tym bezpieczniej. Jeśli wszystko postawisz na jednym koncie - przy blokadzie stracisz całe zaplecze. Uwierz, że można się "zdenerwować" :> RE: Niecodziennik - Milionaree - Milionaree - 04-08-2019 11:30 (04-08-2019 01:28)mysc napisał(a):(03-08-2019 18:47)Milionaree napisał(a): adf.ly póki co to dochód pasywny z kilku filmów na YT, nie mam aktualnie żadnych pomysłów co robić w tym kierunku. Dzięki za rade ![]() Na innych kanałach będę eksperymentował i zobaczę jak to wyjdzie ![]() RE: Niecodziennik - Milionaree - dzemba - 06-08-2019 19:46 Zrezygnować z sejfika i robić cokolwiek innego. Naprawdę te parę groszy tygodniowo nie jest tego warte ![]() Poświęć ten czas na inne aktywności zwróci ci się 10-krotnie ![]() RE: Niecodziennik - Milionaree - Milionaree - 08-08-2019 20:29 Aktualizacja Aktualne zarobki: adf.ly - 4.37$ - próbuję działać coś z YT tak jak doradził mysc + coś na co mnie lekko nakierował ![]() twitchfollowers - 15.90$ - póki co na tym skupiam swoją uwagę, na początek fajne pieniądze które później będę mógł zainwestować w inny biznes Refback itp. - 87.50zł - przestój, dostałem 2 dni temu nową ofertę, wpadnie z tego około 30zł, innych ofert póki co nie znalazłem/dostałem sejfik - 32.40zł - sprzedałem punkty, chyba faktycznie odpuszczę bo jest bardzo mało płatnych linków a punkty są średnio opłacalne Ankiety - 0 Allegro - 9.99zł (prowizje: -1.50zł) Zacząłem działać na allegro, mam pewien plan, zobaczę jak będzie się to sprzedawało ![]() Prowadzę też FanPage, dodałem bota z ChatFuel i kilka linków z mylead. Nie mam jeszcze pojęcia czy będzie to jakoś funkcjonowało, wszystko okaże się po jakimś czasie. Na YT nadal czekam na zaakceptowanie kanału do monetyzacji xd W planach mam też założenie strony związanej z drukiem 3D, zakupiłem drukarkę jakiś czas temu i pomyślałem, że mogę też działąć coś z tym. Dlatego w związku z tym mam do was pytanie - na jakim hostingu postawić stronę? Chciałbym na start coś taniego i w miarę wystarczającego. Postawię ją dopiero za jakiś czas bo muszę przygotować materiały do niej potrzebne. RE: Niecodziennik - Milionaree - dzemba - 08-08-2019 23:50 kylos, hekko, linuxpl.com to moje 3 głowne typy, w tej kolejności, tanio i jako tako ![]() RE: Niecodziennik - Milionaree - Oskarqq - 09-08-2019 07:24 Ja ostatnio hosting i domenę kupiłem na hitme, jest bardzo tanio. Z jakością jako tako, w ciągu dnia można odczuć lekkie opóźnienia. Najtańszy hosting u nich kosztuje 50zł/rok lub 5zł/miesiąc. W pakiecie masz ssl i inne bajery. Domena .pl bodajże 19zł a przedłużenie 34zł (coś koło tego). Ceny są cenami brutto. RE: Niecodziennik - Milionaree - Milionaree - 14-08-2019 23:07 Aktualizacja Aktualne zarobki: adf.ly - 4.46$ - moje próby póki co nie mogą się przebić na YT xd twitchfollowers - 21.96$ - minimum do wypłaty dozbierane lecz jeszcze nie wypłacam ![]() Refback itp. - 117zł sejfik - 0zł - sejfik odpuszczam, będę od czasu do czasu zaglądał i wykonywał te lepiej płatne zadania Ankiety - 0 Allegro - 9.99zł (prowizje: -1.50zł) |