![]() |
Inwestuj bez ryzyka straty - Projekt inwestycyjny VOL. 2 - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Inwestuj bez ryzyka straty - Projekt inwestycyjny VOL. 2 (/Temat-Inwestuj-bez-ryzyka-straty-Projekt-inwestycyjny-VOL-2-163241) |
Inwestuj bez ryzyka straty - Projekt inwestycyjny VOL. 2 - kubixol - 27-06-2019 13:42 Uwaga Projekt zostaje wstrzymany ze względów prywatnych. Ale pozwoli mi to na ulepszenie jego formuły, ponieważ widzę duże zainteresowanie z waszej strony, więc w planach jest dalsze jego prowadzenie, oraz szerszy rozwój oferty. Przepraszam za brak kontaktu. Gdy wszystko będzie zoorganizowane, zostanie dodana stosowna informacja. Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum, oraz życzę dużych zysków ![]() Inwestuj bez ryzyka straty - Projekt inwestycyjny VOL. 2 Drodzy Forumowicze, chciałbym przedstawić wam możliwość inwestycji swojego kapitału, bez ryzyka straty zainwestowanego kapitału. Masz wolne pieniądze, które leżą na koncie bezczynnie? Nie masz czasu, aby zajmować się swoimi inwestycjami? A może chcesz zbudować dochód z inwestycji, bez ryzyka straty kapitalu? Jeśli twoja odpowiedź na chociaż jedno z tych pytania brzmiała TAK, to zapoznaj się z moim projektem inwestycyjnym dotyczącym tradingu na rynku forex. Po kilku latach aktywnego tradingu, i doskonalenia się w tym temacie, doszedłem do wniosku, że czas wykorzystać w odpowiedni sposób zgromadzoną przez mnie wiedzę oraz doświadczenie i dać wam możliwość zarobku, na tym co i tak obecnie wykonuje. Jeśli interesujesz się rynkiem forex lub tradingiem w ogólnym pojęciu, i chcesz zdobyć wiedzę oraz doświadczenie, a przy okazji pomnożyć swój kapitał. Lub po prostu chcesz aby pieniądze które masz zaczęły dla Ciebie pracować, to zapisz się do mojego projektu. W tym projekcie nie ma przewidywanych zysków, ponieważ jest to rynek, na którym nic nie jest pewne. Ja natomiast mogę Ci zagwarantować, że nie stracisz kapitału, a gdyby do tego doszło, to straty pokryje z własnej kieszeni. Dodatkowo jest też możliwość pomnażania swojego kapitału w kryptowalutach, dlatego jeśli kupiłeś krypto waluty żeby trzymać je długoterminowo, lub też masz je z poprzednich inwestycji, w projekcie będziesz mógł je pomnożyć, ponieważ jest możliwość inwestycji nie tylko walut fiducjarnych jak $ EURO czy Funty ale też możesz zainwestować dając jako wkład w inwestycje krypto waluty. Aby przystąpić do projektu, musisz: - mieć ukończone 18 lat, oraz posiadać dokumenty zezwalające na weryfikację u brokera (Dokument tożsamości oraz potwierdzenie adresu np. rachunek za prąd lub wyciąg z konta bankowego z twoim adresem) - posiadać od 200$ - 1000$ wolnego kapitału, który będziesz mógł przeznaczyć na inwestycje. - trochę wolnego czasu, tak aby skontaktować się ze mną w celu ustalenia niezbędnych szczegółów. Więc Jeśli jesteś zainteresowany, napisz w tym temacie, że zgłaszasz się do projektu i oczekuj na wiadomość prywatną z dalszymi szczegółami. Nie musisz się o nic martwić, z chęcią odpowiem na wszystkie twoje pytania i wątpliwości. A w każdym momencie możesz zrezygnować z udziału, bez żadnych konsekwencji. RE: Inwestuj bez ryzyka straty - Projekt inwestycyjny VOL. 2 - Ropsont - 27-06-2019 14:10 [EDIT] - Treść posta została usunięta przez autora. RE: Inwestuj bez ryzyka straty - Projekt inwestycyjny VOL. 2 - EfectiveWork - 27-06-2019 16:11 @[kubixol] PW RE: Inwestuj bez ryzyka straty - Projekt inwestycyjny VOL. 2 - Styler - 27-06-2019 17:17 Oczekuję na wiadomość prywatną ![]() RE: Inwestuj bez ryzyka straty - Projekt inwestycyjny VOL. 2 - Snoopie - 27-06-2019 18:41 Poproszę o PW RE: Inwestuj bez ryzyka straty - Projekt inwestycyjny VOL. 2 - plewa89 - 27-06-2019 18:52 mozna wiecej info o projekcie? RE: Inwestuj bez ryzyka straty - Projekt inwestycyjny VOL. 2 - Komandos823 - 27-06-2019 19:10 Poproszę o pw. RE: Inwestuj bez ryzyka straty - Projekt inwestycyjny VOL. 2 - Arczit - 27-06-2019 19:40 Daj znać co i jak ![]() RE: Inwestuj bez ryzyka straty - Projekt inwestycyjny VOL. 2 - Magiczek - 28-06-2019 07:37 Poproszę więcej informacji o projekcie w PW RE: Inwestuj bez ryzyka straty - Projekt inwestycyjny VOL. 2 - prymul1 - 28-06-2019 08:55 Proszę o więcej informacji na PW ![]() |